İnceleme Bölgelere Göre Face ID ve Ses Yüksekliği Durumu

aadevilaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çetin
Cihazım
mi8
Konular
2
Ben sırf faceid olsun diye bölgeyi değiştirmiyorum tr bence iyi ama face idde istemiyor değilim :)

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
anlaşılan bütün özelliklerin en verimli olduğu ve reklamın olmadğı yerler azerbaycan ve gürcistan.

peki mi 8'de konumu azerbaycan ya da gürcistan yapınca temalar uygulamasından arama yapılabiliyor mu arkadaşlar. hindistan olarak seçince arama yapılamıyordu çünkü..
Gürcistandan arama çalışıyor. Ama tema bölümü Hindistan kadar detaylı değil zil sesi vs. Bazı tema linkleri Hindistandan açılıyor. Miui forumdaki themede bazı temalar için geçerli.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

adoreadore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
2
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Telefonun Bölge ayarlarındaki yaklaşık 213 ülkeyi tek tek bölge olarak seçip face id (yüz tanıma) ile yüksek ses içerip içermediğini kontrol ettim. Ayrıntılı bilgileri ( hangi ülkede reklam daha çok hangisinde az ya da hangi ülkede hangi programlar telefona otomatik olarak yükleniyor) daha sonra excelde hazırlayıp eklerim. Şimdilik kabaca yüz tanıma ile ses durumlarını paylaşıyorum.

Mi 8 Global Stable 10.0.3.0

Face id ( Yüz tanıma olan Bölgeler) :

Fransa, hindistan, honkong, endonezya, malezya, katar, rusya, singapur, güney kore, tayvan, tayland, vietnam, ispanya, polonya, azerbaycan, kırgızistan, belarus, danimarka, moldova, moğolistan, belçika, gürcistan, hollanda, birleşik krallık, nepal, özbekistan, tacikistan, yunanistan, kazakistan, bengladeş, türkmenistan, italya, ermenistan,

Sesi hem yüksek hem de face id olan bölgeler:

Hindistan, azerbaycan, gürcistan, ermenistan, tacikistan, moldova, moğolistan, kırgızistan, belarus, singapur, tayvan, tayland, vietnam, endonezya,

Ben azerbaycan ve gürcistanı tercih ediyorum. Sürekli reklam bildirimi gelmiyor telefona. Yalnız bu bölgelerde de mi app yok. Uygulamalar ve gps de sorunsuz çalışıyor.

Hindistan kadar rezalet bir bölge görmedim. Neredeyse kamerayı açarken bile reklam gelcek telefona.

Avrupa ülkelerinde ses düzeyleri düşük. Muhtemelen kısıtlamalardan dolayı.

Aslında face id olsa en güzeli Türkiye. Hem tema uygulaması hem mi app uygulaması mevcut hem de ses yüksek.
Güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Teşekkürler..

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Şaka gibi konu yaa. Acaba şu şekilde kullanıcılarıyla dalga geçen başka bir firma var mıdır. Yok azerbaycanı seç face id gelsin yok gürcistanı seç ses yükselsin yok hong kong u seç reklam gitsin. İşin başka bir boyutuda insanlarının bunu kanıksamış olması. Xiaomi bizlerle resmen dalga geçiyor arkadaşlar. Ve bu telefon çıkalı neredeyse yarım sene geçti ve halen bunu düzeltme konusunda tek bir adım bile atmadı. Muhtemelende böyle devam edecek. Tebrikler Xiaomi.

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Konu için teşekkürler. En seçilebilir olanı Azerbaycan herhalde.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45

cinali34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi 8
Konular
0
Şaka gibi konu yaa. Acaba şu şekilde kullanıcılarıyla dalga geçen başka bir firma var mıdır. Yok azerbaycanı seç face id gelsin yok gürcistanı seç ses yükselsin yok hong kong u seç reklam gitsin. İşin başka bir boyutuda insanlarının bunu kanıksamış olması. Xiaomi bizlerle resmen dalga geçiyor arkadaşlar. Ve bu telefon çıkalı neredeyse yarım sene geçti ve halen bunu düzeltme konusunda tek bir adım bile atmadı. Muhtemelende böyle devam edecek. Tebrikler Xiaomi.
yapacak bir şey yok satın aldık bi kere, Ucuz olma sebebi demek yazılımsız satılmasıymış :) işin kötü tarafı almadan önce ben bu sorunları hiç kimseden duymadım, öve öve yere göğe sığdıramıyordu herkes, iris tanıma için para ödedim ama ülkemde yok, bir süre sonrada güncelleme ile kapatırlar tahminimce de ülke değiştirmeyi, biz de çentik için ödediğimizle kalırız

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Telefonun Bölge ayarlarındaki yaklaşık 213 ülkeyi tek tek bölge olarak seçip face id (yüz tanıma) ile yüksek ses içerip içermediğini kontrol ettim. Ayrıntılı bilgileri ( hangi ülkede reklam daha çok hangisinde az ya da hangi ülkede hangi programlar telefona otomatik olarak yükleniyor) daha sonra excelde hazırlayıp eklerim. Şimdilik kabaca yüz tanıma ile ses durumlarını paylaşıyorum.

Mi 8 Global Stable 10.0.3.0

Face id ( Yüz tanıma olan Bölgeler) :

Fransa, hindistan, honkong, endonezya, malezya, katar, rusya, singapur, güney kore, tayvan, tayland, vietnam, ispanya, polonya, azerbaycan, kırgızistan, belarus, danimarka, moldova, moğolistan, belçika, gürcistan, hollanda, birleşik krallık, nepal, özbekistan, tacikistan, yunanistan, kazakistan, bengladeş, türkmenistan, italya, ermenistan,

Sesi hem yüksek hem de face id olan bölgeler:

Hindistan, azerbaycan, gürcistan, ermenistan, tacikistan, moldova, moğolistan, kırgızistan, belarus, singapur, tayvan, tayland, vietnam, endonezya,

Ben azerbaycan ve gürcistanı tercih ediyorum. Sürekli reklam bildirimi gelmiyor telefona. Yalnız bu bölgelerde de mi app yok. Uygulamalar ve gps de sorunsuz çalışıyor.

Hindistan kadar rezalet bir bölge görmedim. Neredeyse kamerayı açarken bile reklam gelcek telefona.

Avrupa ülkelerinde ses düzeyleri düşük. Muhtemelen kısıtlamalardan dolayı.

Aslında face id olsa en güzeli Türkiye. Hem tema uygulaması hem mi app uygulaması mevcut hem de ses yüksek.

Uzun zamandır merak ediyorum telefonu aldıktan sonra sanırım hevesim geçti artık root bile kullanmıyorum :) bendede hindistan seçiliydi dediğin gibi çöp reklam dolu...

Üst Alt