Soru Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Merhaba, F/P olarak telefon görüşmesi için önerdiğiniz kulaklık var mı? Bir kaç gündür sürekli araştırıyorum ama hemen hemen hepsinde dışarda konuşma yaparken sesin karşıya gitmediği, kötü gittiği gibi yorumlar okudum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Merhaba, F/P olarak telefon görüşmesi için önerdiğiniz kulaklık var mı? Bir kaç gündür sürekli araştırıyorum ama hemen hemen hepsinde dışarda konuşma yaparken sesin karşıya gitmediği, kötü gittiği gibi yorumlar okudum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bendeki soundliberty 53 konuşma esnasında kapalı alanda sesim çok net gidiyor, açık alanda ise dışarıdaki sesi karşıya iletiyor ama rüzgarsız sakin bir ortamda iken sesim çok net karşıya giyiyor. Benim tavsiyem orta düzey bir kulaklık alacaksan soundliberty 53tür

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Qcy T5 inceler mısınız hocam rüzgarlı ortamda dahi sesinizi normal ortama göre biraz arttırarak yada kulaklık uzun kısmını biraz daha düz konumlandırarak çok rahat konuşuyorsunuz

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Qcy t5 kullanıyorum kesinlikle tavsiye edebileceğim bir üründür

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Ses olarak diğer kulaklıklara nazaran bir tık altta ses temizliği ve konuşma kalitesi olarak harika
Xiaomi gibi diğer markaların kulaklıklarını test etmedim ama izlediğim inceleme ve karşılaştırma videolarına nazarab f/p tam kablosuz kulaklıklar arasında sesi en net veren kulaklık diğerlerinde biraz daha mekaniğimsi bir ses veriyormuş o yğzde merhaba tam kablosuzuda QCY kablolu seven arkadaşlarıma da bass seviyorlar KZ ATR Bass Edition tavsiyemdir

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Xiaomi gibi diğer markaların kulaklıklarını test etmedim ama izlediğim inceleme ve karşılaştırma videolarına nazarab f/p tam kablosuz kulaklıklar arasında sesi en net veren kulaklık diğerlerinde biraz daha mekaniğimsi bir ses veriyormuş o yğzde merhaba tam kablosuzuda QCY kablolu seven arkadaşlarıma da bass seviyorlar KZ ATR Bass Edition tavsiyemdir
Qcynin konuşma anlamında vs en iyi kulaklığı zaten T5 diye biliyorum ben haylou vs çoğunu dinledim fp olarak ama cidden sesi bir tık az geliyor mı earbudsa göre ama çok daha temiz ve sonuçta android kullanıyoruz Dolby ve viper ile sesi de yükseltme seçeneğimiz var sonuçta

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Qcynin konuşma anlamında vs en iyi kulaklığı zaten T5 diye biliyorum ben haylou vs çoğunu dinledim fp olarak ama cidden sesi bir tık az geliyor mı earbudsa göre ama çok daha temiz ve sonuçta android kullanıyoruz Dolby ve viper ile sesi de yükseltme seçeneğimiz var sonuçta
Ben laptopta kullanıyorum çoğu androidde ses bi tık düşük laptopa göre laptopta sesi oldukça iyi

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Ben laptopta kullanıyorum çoğu androidde ses bi tık düşük laptopa göre laptopta sesi oldukça iyi
Hocam laptop ses çıkışları daha yüksek ya ondan sanırım keza kablolu kulaklık da öyle bende kablolu kulaklık kullananlara nacizhane bir tavsiye vereyim LG quadbeat 3 kırmızı ip şeklinde kablosu var

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam laptop ses çıkışları daha yüksek ya ondan sanırım keza kablolu kulaklık da öyle bende kablolu kulaklık kullananlara nacizhane bir tavsiye vereyim LG quadbeat 3 kırmızı ip şeklinde kablosu var
LG G4 kutusundan çıkan kulaklıkları diyorsunuz değil mi? Vardı bende ses kalitesi gerçekten güzeldi ama ben bass sevdiğim için KZ ATR Bass Edition kullanıyordum o da bozuldu

Oyla:
Üst Alt