Soru Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Merhaba, F/P olarak telefon görüşmesi için önerdiğiniz kulaklık var mı? Bir kaç gündür sürekli araştırıyorum ama hemen hemen hepsinde dışarda konuşma yaparken sesin karşıya gitmediği, kötü gittiği gibi yorumlar okudum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
172,30 TL çok uygun geldi.

Bütçemi zorlamayan bir fiyata sahip. Müzik için aman aman bir kalite beklemiyorum çünkü pek müzik dinlemiyorum. Günlük dışarda konuşmak için almayı düşünüyorum. Şuan son kararım Haylou T15 yönünde, siz ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
172,30 TL çok uygun geldi.

Bütçemi zorlamayan bir fiyata sahip. Müzik için aman aman bir kalite beklemiyorum çünkü pek müzik dinlemiyorum. Günlük dışarda konuşmak için almayı düşünüyorum. Şuan son kararım Haylou T15 yönünde, siz ne diyorsunuz?

Alttaki videoya bakın hocam. Dışarıda konuşma için uzun yapıda olan kulaklıklara bakın. Videoda bu tarz 1-2 kulaklık vardı sanırsam kesinlikle bakmadan almayın. Sonradan pişman olan birçok kişiyi gördüm.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Alttaki videoya bakın hocam. Dışarıda konuşma için uzun yapıda olan kulaklıklara bakın. Videoda bu tarz 1-2 kulaklık vardı sanırsam kesinlikle bakmadan almayın. Sonradan pişman olan birçok kişiyi gördüm.

Doğrudur hocam dün baya video izledim, uzun kulaklık öneriyorlar fakat bu kulaklığın yorumları kötü değildi o yüzden sordum.
Silikonlu kulaklık istiyorum çünkü normal kulaklıklar kulağımdan düşüyor. Silikonsuz bir kulaklık alırsam ve düşerse canımı sıkar ve bu derdi yaşamak istemiyorum :) aşağıdaki ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?

(Aktif gürültü engelleyici varmış)

Son düzenleme:
Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Tronsmart marka kulakları bakabilirsiniz.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Doğrudur hocam dün baya video izledim, uzun kulaklık öneriyorlar fakat bu kulaklığın yorumları kötü değildi o yüzden sordum.
Silikonlu kulaklık istiyorum çünkü normal kulaklıklar kulağımdan düşüyor. Silikonsuz bir kulaklık alırsam ve düşerse canımı sıkar ve bu derdi yaşamak istemiyorum :) aşağıdaki ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mi true wireless benim tercihim olurdu. Slikonsuz bir model bahsettiğiniz sıkıntıyı yaşama ihtimaliniz yüksek ama diğerlerinden daha iyi. Tws fiyatları fırladı gitti f/p kulaklık bulmak çok zor. T5 iyi bir seçenek hem kulakiçi hemde uzun yapıda. Mi true wireless tasarım olarak bence kötü T5 görünüm olarak daha iyi ama ikisini karşılaştırmak gerekirse ben slikonlu model tercih ettiğim için T5 alırdım. (müzik önceliğim olduğu için) Fazla acele etmeyin iyice araştırın. Alttaki linke bakmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Günlük kullanımda sorun çıkarmayacak bir model olarak görünen Haylou T15 modelini almaya karar verdim. (Enes Özen videoları sağolsun) Sabah sipariş edeceğim, yorumlar için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14

Dolby ve viper kullanıyor musunuz
Günlük kullanımda sorun çıkarmayacak bir model olarak görünen Haylou T15 modelini almaya karar verdim. (Enes Özen videoları sağolsun) Sabah sipariş edeceğim, yorumlar için teşekkür ediyorum.
Umarım ses aktarımı konusunda pişman etmez hayırlı olsun

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Dolby ve viper kullanıyor musunuz

Umarım ses aktarımı konusunda pişman etmez hayırlı olsun
Dolby kuramadım bir türlü. Sanırım global sürüm olduğundan dolayı aktif olmuyor. Görüşme yaparken üzmesin yeter, bu fiyata da bir Apple kalitesi beklemiyorum zaten günü kurtarsa yeter:)

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Dolby kuramadım bir türlü. Sanırım global sürüm olduğundan dolayı aktif olmuyor. Görüşme yaparken üzmesin yeter, bu fiyata da bir Apple kalitesi beklemiyorum zaten günü kurtarsa yeter:)
Hocam onerdigim t5e göre ses olarak birkaç tık iyidir asıl soru iyi aktaracak mı deneyimleri yazarsınız

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Hocam onerdigim t5e göre ses olarak birkaç tık iyidir asıl soru iyi aktaracak mı deneyimleri yazarsınız

Bu videodaki incelemeye ve yorumlara göre karar verdim. Ürünü aldığımda deneyimleri ki paylaşırım.

Oyla:
Üst Alt