Soru Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Merhaba, F/P olarak telefon görüşmesi için önerdiğiniz kulaklık var mı? Bir kaç gündür sürekli araştırıyorum ama hemen hemen hepsinde dışarda konuşma yaparken sesin karşıya gitmediği, kötü gittiği gibi yorumlar okudum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Bende bunu kullanıyorum güzel ürün

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Bende bunu kullanıyorum güzel ürün
Reis bu tam kablosuz kulaklık değil bence o ensende duran şey de rahatsız edecektir jabra sportpace kullanıyordum o da böyleydi hele yazın aşırı şekilde rahatsız ediyordu beni

Oyla:

@realycex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 SE 128/6
Konular
16
Haylou GT1 yaklaşık 1 yıldır kullanmaktayım. F/P giriş seviyesi bir ürün ses kalitesinden memnunum. Mikrofon kalitesi çok iyi değil kapalı alanda iyi fakat dışarda kullanması neredeyse imkansız hale geliyor. Pandemi öncesi sakin sokaklarda gayet iyidi şimdi maske takıncı karşı taraftan duyamıyorum sesin az geliyor dönütleri alıyorum. Mikrofonla çok işiniz yoksa öneririm.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Blitzwolf FYE8. Bass kalitesi, konuşma kalitesi çok iyi. Aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Yorumlar için teşekkür ederim, hepsine tek tek bakacağım.

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Blitzwolf FYE8. Bass kalitesi, konuşma kalitesi çok iyi. Aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ses olarak en fiyat performans bu kulaklık doğru ama ses aktarımı olarak aynı şeyi söyleyemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LG G4 kutusundan çıkan kulaklıkları diyorsunuz değil mi? Vardı bende ses kalitesi gerçekten güzeldi ama ben bass sevdiğim için KZ ATR Bass Edition kullanıyordum o da bozuldu
Evet hocam g4 içinden çıkan kendisi emektar telefonum kulaklığı ne bileyim o fiyata göre harika idi

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Ses olarak en fiyat performans bu kulaklık doğru ama ses aktarımı olarak aynı şeyi söyleyemem

Gürültü engelleme özelliği var ses aktarımı konusunda sıkıntı olmaz. Enes Özen'in bu konuda videosu var 2 farklı kulaklık ile karşılaştırıyor.

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Gürültü engelleme özelliği var ses aktarımı konusunda sıkıntı olmaz. Enes Özen'in bu konuda videosu var 2 farklı kulaklık ile karşılaştırıyor.
Şahsen kulağa yakın olması daha iyi aktaracaktır bence sistemsel özellikten ziyade manuel birşey daha iyidir yani ki bu fye7de t5tasarımında olsa en iyi kulaklık derdim kesinlikle

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Şahsen kulağa yakın olması daha iyi aktaracaktır bence sistemsel özellikten ziyade manuel birşey daha iyidir yani ki bu fye7de t5tasarımında olsa en iyi kulaklık derdim kesinlikle

Ses aktarımı derken mikrofonu söylediyseniz çok yanılıyorsunuz. (en uç kısımda ağıza yakın oluyor mikrofon o yüzden sesi daha iyi alıyor) Uzun yapıda olan kulaklıklar daha iyi mikrofon performansı sunuyor. Ses aktarımı derken sesin kulağa aktarımı konusunu söylediyseniz haklılık payınız var ama aradaki farkı anlamanız zor ufak bir fark günlük hayatta fark edilmez. Fye7 kullanıyorum mikrofonu iyi değil ama bass ve ses yüksekliği olarak fye8 den bir tık daha önde. Fye8 bence daha dengeli bir kulaklık tabi kişiden kişiye göre değişir. Bazılarıda tizleri bir tık önde görüyor ama bugüne kadar hep bass odaklı kulaklıklar kullandım tizler önde olsa fark edebilirdim diye düşünüyorum.

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Ses aktarımı derken mikrofonu söylediyseniz çok yanılıyorsunuz. (en uç kısımda ağıza yakın oluyor mikrofon o yüzden sesi daha iyi alıyor) Uzun yapıda olan kulaklıklar daha iyi mikrofon performansı sunuyor. Ses aktarımı derken sesin kulağa aktarımı konusunu söylediyseniz haklılık payınız var ama aradaki farkı anlamanız zor ufak bir fark günlük hayatta fark edilmez. Fye7 kullanıyorum mikrofonu iyi değil ama bass ve ses yüksekliği olarak fye8 den bir tık daha önde. Fye8 bence daha dengeli bir kulaklık tabi kişiden kişiye göre değişir. Bazılarıda tizleri bir tık önde görüyor ama bugüne kadar hep bass odaklı kulaklıklar kullandım tizler önde olsa fark edebilirdim diye düşünüyorum.
Fye8 imiş pardon ben 7 olarak gördüm evet 8 tercih edilebilir o takdirde daha uygun bir cihaz arıyorsanız da T5 tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt