Tema Blue Time (Tema Markette Yayında)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Güle güle kullanın hocam. İhanet değil değişiklik yapmışsınız :D
Ottoman hocam...
Blue Time temanızı üç dört gündür kullanıyorum. Görsel olarak bayıldığımı söyliyebilirim.Lakin şöyle bir gözlemim oldu.
Varsayılan temayı kullandığım zaman bekleme modunda neredeyse hiç şarj tüketmeyen cihazım son iki gündür aynı modda yüzde 8 civarında şarj yiyor. Dediğiniz gibi canlı masaüstü resmini değiştirmeme rağmen...
Varsayılan temada hangi işlemleri yaptıysam sizin temanızda da aynılarını yaptım. Yarıdan sonra tasarruf moduna almak ve uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlamak dahil. Ekran sürem de 2 saat düştü ama onu pek kafaya takmıyorum.
Fakat severek kullanmayı düşündüğüm bir temada böyle bir durum olması canımı sıktı. Sadece benim cihazımda mı durum böyle diye düşünmeye başladım.
Bir durum tespiti yapayım dedim. Saygılarımla...

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
mi5s
Meslek
Öğretmen
Konular
6

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ottoman hocam...
Blue Time temanızı üç dört gündür kullanıyorum. Görsel olarak bayıldığımı söyliyebilirim.Lakin şöyle bir gözlemim oldu.
Varsayılan temayı kullandığım zaman bekleme modunda neredeyse hiç şarj tüketmeyen cihazım son iki gündür aynı modda yüzde 8 civarında şarj yiyor. Dediğiniz gibi canlı masaüstü resmini değiştirmeme rağmen...
Varsayılan temada hangi işlemleri yaptıysam sizin temanızda da aynılarını yaptım. Yarıdan sonra tasarruf moduna almak ve uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlamak dahil. Ekran sürem de 2 saat düştü ama onu pek kafaya takmıyorum.
Fakat severek kullanmayı düşündüğüm bir temada böyle bir durum olması canımı sıktı. Sadece benim cihazımda mı durum böyle diye düşünmeye başladım.
Bir durum tespiti yapayım dedim. Saygılarımla...
Hocam bende aynı işlemleri yaptım ve şarjım bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. İsterseniz birde Blue Life için diyorum ekran kilidinide varsayılan yaparak tekrar gözlemler misiniz?

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Hocam bende aynı işlemleri yaptım ve şarjım bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. İsterseniz birde Blue Life için diyorum ekran kilidinide varsayılan yaparak tekrar gözlemler misiniz?
Aynı cihazı kullanıyoruz ama netice farklı çıkıyor. Üstat Skorpi' ye hep söylüyorum. Değişiklik benim bünyede dengesizliğe yol açıyor diyorum ama dinlemiyor.8=) Kırk yılda bir yenilik yapalım bari tema değiştirelim dedik onu bile beceremedik. Hele bir de üstadın aklına uyup rom işine el atmaya falan kalksak telefon çöp olacak. ( Hani max 3 e geçmem için özellikle ısrar etmesinden biraz şüphelenmedim desem yalan olur ):?
Her neyse, Blue Life temanızı indirip yükledim hocam. Onu da bir test edelim,bilahare neticeyi yazarım.

Bu arada kararlı rom kullandığım için olabilir mi şüphesini taşıdığımı da söylemeliyim...

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Aynı cihazı kullanıyoruz ama netice farklı çıkıyor. Üstat Skorpi' ye hep söylüyorum. Değişiklik benim bünyede dengesizliğe yol açıyor diyorum ama dinlemiyor.8=) Kırk yılda bir yenilik yapalım bari tema değiştirelim dedik onu bile beceremedik. Hele bir de üstadın aklına uyup rom işine el atmaya falan kalksak telefon çöp olacak. ( Hani mix 3 e geçmem için özellikle ısrar etmesinden biraz şüphelenmedim desem yalan olur ):?
Her neyse, Blue Life temanızı indirip yükledim hocam. Onu da bir test edelim,bilahare neticeyi yazarım.

Bu arada kararlı rom kullandığım için olabilir mi şüphesini taşıdığımı da söylemeliyim...
Değişiklik her zaman iyidir hocam. Ben eu haftalık kullanıyorum, bekleme modunda geceden sabaha şarjım %1 düşüyor. Dediğiniz gibi rom dan kaynaklı olabilir. Mix 3 konusunda ama şahsi fikrim almam :)
Test sonucu bekliyorum Hocam o zaman.

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Değişiklik her zaman iyidir hocam. Ben eu haftalık kullanıyorum, bekleme modunda geceden sabaha şarjım %1 düşüyor. Dediğiniz gibi rom dan kaynaklı olabilir. Mix 3 konusunda ama şahsi fikrim almam :)
En kısa zamanda dönüş yapacağım...

Son düzenleme:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aynı cihazı kullanıyoruz ama netice farklı çıkıyor. Üstat Skorpi' ye hep söylüyorum. Değişiklik benim bünyede dengesizliğe yol açıyor diyorum ama dinlemiyor.8=) Kırk yılda bir yenilik yapalım bari tema değiştirelim dedik onu bile beceremedik. Hele bir de üstadın aklına uyup rom işine el atmaya falan kalksak telefon çöp olacak. ( Hani mix 3 e geçmem için özellikle ısrar etmesinden biraz şüphelenmedim desem yalan olur ):?

Valla bana cevap hakkı doğduğu için yazıyorum....Bundan sonra siz değişiklik yapmayın lütfen..
Değişikliklerin bünyede dengesizlik yaratacağına hiç ihtimal vermiyorum, öyle olsaydı, en başta ben çok dengesiz biri olurdum...
size hiç bir zaman Mi Mix 3 ü tavsiye etmedim...son olarak ben temaların bekleme süresinde bir artış meydana getidiğini ilk defa sizden duyuyorum...
hele ki Sayın Ottoman hocamın temalarında bir sorun olabileceği ihtimali sıfıra yakın, siz mutlaka bir yerde bir yanlış yapmışsınızdır...Sevgilerimle

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Valla bana cevap hakkı doğduğu için yazıyorum....Bundan sonra siz değişiklik yapmayın lütfen..
Değişikliklerin bünyede dengesizlik yaratacağına hiç ihtimal vermiyorum, öyle olsaydı, en başta ben çok dengesiz biri olurdum...
size hiç bir zaman Mi Mix 3 ü tavsiye etmedim...son olarak ben temaların bekleme süresinde bir artış meydana getidiğini ilk defa sizden duyuyorum...
hele ki Sayın Ottoman hocamın temalarında bir sorun olabileceği ihtimali sıfıra yakın, siz mutlaka bir yerde bir yanlış yapmışsınızdır...Sevgilerimle

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Zat-ı alinize cevap hakkı doğsun diye kulaklarınızı çınlamadım üstat. Size takılmak ve nüktedan mesajlarınızı okumak bünyeme iyi geliyor. Yok roottu, romdu twrp' ydi, botloader di... Bu tür teknik terimlerle fazla haşır neşir olduğunuz için böylesi takılmaların aramızda hoş bir seda bıraktığını düşündüm.
Yanlış düşünmüşsün derseniz affınıza sığınırım.
Farkındaysanız kendi bünyemden bahsettim. Sizinki ile ilgilenmiyorum.
Mix 3 derken kelime hatası yapmışım. Max 3 diyecektim. Daha sonra da düzelttim. Bu yüzden sizden ve Ottoman hocamdan özür diliyorum.
Kendisinin yaptığı temalarda elbette bir sıkıntı yok. Zannederim kullandığım romla alakalı bir durum. Beğendiğimi zaten söyledim ve şarjdan fedakarlık ederek de kullanabilirim. Sadece bir durum tespiti yaptım.
Haklısınız bir yanlış var ve ben o yanlışı nerede yaptığımı bulmaya çalışıyorum.
Değişiklik konusuna gelince... Bir gün sizi fazlasıyla şaşırtabilirim inanın. Ama o gün bugün değil. ( Film repliği gibi oldu sanki )
Biraz uzun oldu ama Koçara dostunuz hakkında yanlış düşünmeyin istedim
Saygı ve sevgiler bizden...

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48

Söz verdiğim gibi test neticesini yazıyorum Ottoman hocam...
Blue Life: Bekleme modunda % 8 şarj tüketiyor. Ekran süresi 5 saat,
Blue Time: Bekleme modunda % 7 şarj tüketiyor. Ekran süresi 5.5 saat..
Varsayılan olarak kullandiğım tema ile ilgili ekran görüntülerini ile üstat ile birlikte daha evvel zaten görmüştünüz.
Özetle orada bekleme modunda şarj sıfır tüketim,ekran süresi ise 7 saatti.
Siz haftalık eu rom kullandığınız için sıkıntı yok. Belki ben kararlı rom kullandığım için bu değerleri görüyorum olabilir. Zira aklıma başka sebep gelmiyor. Yine de Blue Life temanızı görsel olarak çok beğendiğim için kullanmaya devam edeceğim.( Laf aramızda Blue Time v 10 zevkime uymadı.)
Yeni çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılarımla...

Üst Alt