Tema Blue Time (Tema Markette Yayında)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
İki yaşlı tilki önümde bir yol açtı; beni de peşlerinden sürüklemeye çalışıyor 8=) Batar mıyız çıkar mıyız orası şimdilik meçhul. Lakin değişime @Ottoman hocamın temasıyla bismillah dedik artık gerisi Allah kerim.wasntme~~
Hocam önünüzde 2 tilki varsa, çok şanslısınız, takılın onlara derim

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Ama maalesef Karadenizlisiniz, oradan kaybediyorsunuz hocam

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Burada öz ve hakiki Karadeniz uşağı yönetici dostlarımız varken benim gibi sonradan olma, çakma bir Karadenizliye... sadece beklemek düşer.:^)
Bu yüzden susma hakkımı kullanmak istiyorum.:-x

oktayakgoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 4
Konular
3
Temaların ikisinide yükledim. Gerçekten gayet güzeller. Fakat bir iki eksiklik farkettim.

1. siyah temada bildirim ekranında ayarlar simgesi yok. bilerek kaldırmadıysanız haberiniz olsun.
2. klasöre girince klasörde diyelim alt alta 3 ikon varsa sanki 4 klasör varmış gibi çerçeve oluyor klasörde. pek anlatamadım kusura bakma.

klasör de yan yana 4 ikon olduğunda klasör simgesinde yanyana 4 ikon gösterme şansın var mı ?

kendi temamı yapmak istiyorum bu işin yolu nedir.

birde hocam ikon sayısını değiştirebileceğini söylemiştiniz. 4x4 5x5 gibi. bende olmadı. benim ki kararlı miui standart ondan mı olmadı

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Temaların ikisinide yükledim. Gerçekten gayet güzeller. Fakat bir iki eksiklik farkettim.

1. siyah temada bildirim ekranında ayarlar simgesi yok. bilerek kaldırmadıysanız haberiniz olsun.
2. klasöre girince klasörde diyelim alt alta 3 ikon varsa sanki 4 klasör varmış gibi çerçeve oluyor klasörde. pek anlatamadım kusura bakma.

klasör de yan yana 4 ikon olduğunda klasör simgesinde yanyana 4 ikon gösterme şansın var mı ?

kendi temamı yapmak istiyorum bu işin yolu nedir.

birde hocam ikon sayısını değiştirebileceğini söylemiştiniz. 4x4 5x5 gibi. bende olmadı. benim ki kararlı miui standart ondan mı olmadı
Teşekkürler hocam.
1. Ayarlar menusunu ben kaldırdım hocam bilinçli.
2. Hocam onu yaptım ama bazı romlarda sorun çıkardığı için yeni bir güncelleme ile kaldırdım maalesef.
Kendi temanızı yapmak için mtz dosyası içinde bulunan "theme_values.xml" dosyalarına hakim olmak ve PhotoShop bilginiz varsa neden olmasın hocam :)

oktayakgoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi 4
Konular
3
aslında hocam çokta bir şey istemiyorum. ikonları 5x6 olsun istiyorum. onuda tempest adlı tema ile aslında yapabiliyorum fakat bu seferde ikonlar küçülüyor. birde ikon içlerinde 4 ikon olsun istiyorum. bunun theme_valuesini hazırladım. temayı yüklüyorum ama kısa süre sonra eski haline dönüyor. tek istediğim ana ekrandaki ikon ayarlarının ve bildirim ekranında 5 ikon açılınca 4 ikon oluyor ya onun hep beş olması. tema yapıp zhuti yüklemeden istediğime ulaşamayacam sanırım.

yada şöyle bir şey yapsak size uyarmı. yapmış olduğunuz bir temanın adını değiştirip benim istediğim gibi olsa ki theme value kısmını ben hazırlar size veririm. böyle başka bir adda yükleseniz size uyar mı ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
aslında hocam çokta bir şey istemiyorum. ikonları 5x6 olsun istiyorum. onuda tempest adlı tema ile aslında yapabiliyorum fakat bu seferde ikonlar küçülüyor. birde ikon içlerinde 4 ikon olsun istiyorum. bunun theme_valuesini hazırladım. temayı yüklüyorum ama kısa süre sonra eski haline dönüyor. tek istediğim ana ekrandaki ikon ayarlarının ve bildirim ekranında 5 ikon açılınca 4 ikon oluyor ya onun hep beş olması. tema yapıp zhuti yüklemeden istediğime ulaşamayacam sanırım.

yada şöyle bir şey yapsak size uyarmı. yapmış olduğunuz bir temanın adını değiştirip benim istediğim gibi olsa ki theme value kısmını ben hazırlar size veririm. böyle başka bir adda yükleseniz size uyar mı ?
Hocam şu anda farklı bir tema üzerinde çalışıyorum maalesef :( Ayrıca desinger olmanız ve en az bir temanızın mağaza da onaylanıp yayında olması gerekir. Diğer kullandığınız 3. Parti uygulamaların hepsi şu anda ise yaramıyor.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hocam sizin birde miui10 mix temanız varmış. Ben daha yeni farkettim. Mükemmelmiş ya. Valla blue time a ihanet ettim ve bunu kullanıyorum. :)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam sizin birde miui10 mix temanız varmış. Ben daha yeni farkettim. Mükemmelmiş ya. Valla blue time a ihanet ettim ve bunu kullanıyorum. :)
Güle güle kullanın hocam. İhanet değil değişiklik yapmışsınız :D

Üst Alt