Beta sürümlerini alıyorum daha önce sorun olmamıştı. Güncellemeler twrp üzerindrn kuruluyordu. Neyse şimdi sorunun ne olduğunu anladım en azından çözümü biliyorum Biraz uzun sürecek ama ne yapalımHocam sanırım 8.12.3 sürümü derken Global olandan bahsediyorsunuz. Global sürüm yüklediğinizde TWRP silinir ve Orjinal Mi Recovery yüklenir. Bunu aşmak isterseniz, romu yükledikten sonra, hemen ardından magisk yüklemek.
Ben değiştirebiliyorum. Bölgeyi Hindistan yaptığımda ağa bağlanma hatası veriyor.Hocam bölge değişikliği yapabiliyorsanız "Hindistan" seçip deneyebilir misiniz?
Hocam güncelleme gelmeyenlerin ortak nedeni sanırım kullanılan rom ile ilgili görünüyor.Ben değiştirebiliyorum. Bölgeyi Hindistan yaptığımda ağa bağlanma hatası veriyor.
Sanırım öyle, global ve global beta kullananlardan güncelleme alabilen var mı acaba?Hocam güncelleme gelmeyenlerin ortak nedeni sanırım kullanılan rom ile ilgili görünüyor.
Hocam bölge değişikliği yapabiliyorsanız "Hindistan" seçip deneyebilir misiniz?
Benim el atacağım bir durum yok ki hocam. Yorumlarda yazdığımız gibi Temalar uygulaması veya Kullandığınız rom ile ilgili bir durum söz konusu. Telefonunuza gelecek güncellemeyi beklememiz gerekecekHalen indiremiyoruz bir el atsanız seviniriz
Anladım hocam hayırlısı bakalım.Benim el atacağım bir durum yok ki hocam. Yorumlarda yazdığımız gibi Temalar uygulaması veya Kullandığınız rom ile ilgili bir durum söz konusu. Telefonunuza gelecek güncellemeyi beklememiz gerekecek