Tema Blue Life (Tema Markette Yayında)

fragmagedon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ASD
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Selamlar,
Redmi Note 4x kullanıyorum, global 10.1.1.0 sürümü yüklü. Aynı "cemented" arkadaşımızda olduğu gibi bende de temaların güncellemeleri gelmiyor. Ancak sizin temanızla alakalı değil hepsi için bu şekilde. Romla alakalı sanırım. Bölge Rusya olarak değiştirdim farketmedi. V2.0 sürümü görünmüyor, ilk sürüm var. Hatta ben şu anda blue life temanızda sadece 7 yorum görüyorum ancak sizin eklediğiniz görüntüde 21 yorum var. Kusur sizle ya da bizle alakalı değil Xiaomi'de olsa gerek :)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Selamlar,
Redmi Note 4x kullanıyorum, global 10.1.1.0 sürümü yüklü. Aynı "cemented" arkadaşımızda olduğu gibi bende de temaların güncellemeleri gelmiyor. Ancak sizin temanızla alakalı değil hepsi için bu şekilde. Romla alakalı sanırım. Bölge Rusya olarak değiştirdim farketmedi. V2.0 sürümü görünmüyor, ilk sürüm var. Hatta ben şu anda blue life temanızda sadece 7 yorum görüyorum ancak sizin eklediğiniz görüntüde 21 yorum var. Kusur sizle ya da bizle alakalı değil Xiaomi'de olsa gerek :)
Olabilir hocam yazdığım gibi ya rom ile ilgili ya da Temalar Uygulaması sürümü. Benim şu anki sürümüm "1.4.1.0" sizinki nedir acaba?

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Temalar uygulaması sürümü 1.3.5.1
Telefon mi 6
Sürüm global beta 8.10.25
Bölge Türkiye seçili
Twrp ve magisk kurulu.
Blue life ve the grey kullanmak istiyorum.
The greyde whatsap yazışmalar aynı renklerde, onu siz düzelltiniz ama bana güncellenen sürüm gelmedi.
Sizin attığınız bir ss vardı the grey güncelle me özetini gösteren. Bendekini görmeniz için attım o ss yi.
O an blue life teması kuruluydu. Onda da kilt ekranında hava durumları çıkmıyor.

fragmagedon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ASD
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Ben de farklı hocam. "1.4.2.1-global" olarak görünüyor.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Apk mirror dan 1.4.2.1 yükledim yine aynı yeni sürümler çıkmıyor

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Aynen hocam, yedeklerinizi aldıktan sonra indirmiş olduğunuz Fastboot romu Mi Flash üzerinden yükleyebilirsiniz. Ayrıca Mi Flash üzerinden "Clean all" seçerek temiz kurulum yapabilirsiniz.
Edit: Ya da JohnSmith96 hocamın yazdığı işlemi yapabilirsiniz.
Temalar uygulaması sürümü 1.3.5.1
Telefon mi 6
Sürüm global beta 8.10.25
Bölge Türkiye seçili
Twrp ve magisk kurulu.
Blue life ve the grey kullanmak istiyorum.
The greyde whatsap yazışmalar aynı renklerde, onu siz düzelltiniz ama bana güncellenen sürüm gelmedi.
Sizin attığınız bir ss vardı the grey güncelle me özetini gösteren. Bendekini görmeniz için attım o ss yi.
O an blue life teması kuruluydu. Onda da kilt ekranında hava durumları çıkmıyor.
Ben de farklı hocam. "1.4.2.1-global" olarak görünüyor.
Şimdi işler iyice karıştı. Farklı sürümlere sahipsiniz ama sizde de çıkmıyor ilginç. Ama desinger hesabıma baktığım zaman, tüm bölgeler için güncelleme yayınlandı gözüküyor wasntme~~

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Şimdi işler iyice karıştı. Farklı sürümlere sahipsiniz ama sizde de çıkmıyor ilginç. Ama desinger hesabıma baktığım zaman, tüm bölgeler için güncelleme yayınlandı gözüküyor wasntme~~

bana da güncelleme gelmemiş hocam.

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Ottoman Bey Şimdi benim şöyle bir prıblemim var. Şu an tema yüklü ve sizinle aynı sürümü kullanıyorum. Bana da güncelleme gelmedi. Şöyle ki temalar da sizi arattığımda temalarınızı buluyorum. Tıklayınca ağa bağlanamıyor hatası alıyorum.
Şimdi aaıl sıkıntımı paylaşayım sizinle. Telefonumda magisk ve twrp yüklü. En son bunları kurduğumda telefonumda root vardı. Ben de diğer konulardan bölge değiştirme ayarını rusya olarak yapmıştım. Sanırım bugün 8.12.13 sürümünü güncelledim miui nin. Şimdi telefonum rootsuz görünüyor. Twrp modunu (açma + ses açma tuşları) açmaya çalıştığımda ise mi recovery diye bir sayfa açılıyor. Ses tuşlarıyla ilerleniyor açma kapama düpmesiyle de seçim yapılabiliryor. Üç tane menüsü var.
Recovry (sadece sistemi yeniden başlatabiliyorsunuz) wipe data ve mi suite bağlanma.
Biraz uzun oldu ama ilk öncelikli sorunum twrp moduna ulaşamıyorum. (Kurtarıcı moduyla da açınca aynıları oluylr) Ukaşamadığım için magiski kuramıyorum. Root olmadığı için bölgeyi değiştiremiyorum. Haliyle temalarda güncelleme işlemini yapamıyorum.(Ağa bağlanamıyor)
Ve bütün bunları ikinci kez olarak yaşıyorum.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ottoman Bey Şimdi benim şöyle bir prıblemim var. Şu an tema yüklü ve sizinle aynı sürümü kullanıyorum. Bana da güncelleme gelmedi. Şöyle ki temalar da sizi arattığımda temalarınızı buluyorum. Tıklayınca ağa bağlanamıyor hatası alıyorum.
Şimdi aaıl sıkıntımı paylaşayım sizinle. Telefonumda magisk ve twrp yüklü. En son bunları kurduğumda telefonumda root vardı. Ben de diğer konulardan bölge değiştirme ayarını rusya olarak yapmıştım. Sanırım bugün 8.12.13 sürümünü güncelledim miui nin. Şimdi telefonum rootsuz görünüyor. Twrp modunu (açma + ses açma tuşları) açmaya çalıştığımda ise mi recovery diye bir sayfa açılıyor. Ses tuşlarıyla ilerleniyor açma kapama düpmesiyle de seçim yapılabiliryor. Üç tane menüsü var.
Recovry (sadece sistemi yeniden başlatabiliyorsunuz) wipe data ve mi suite bağlanma.
Biraz uzun oldu ama ilk öncelikli sorunum twrp moduna ulaşamıyorum. (Kurtarıcı moduyla da açınca aynıları oluylr) Ukaşamadığım için magiski kuramıyorum. Root olmadığı için bölgeyi değiştiremiyorum. Haliyle temalarda güncelleme işlemini yapamıyorum.(Ağa bağlanamıyor)

Hocam sanırım 8.12.3 sürümü derken Global olandan bahsediyorsunuz. Global sürüm yüklediğinizde TWRP silinir ve Orjinal Mi Recovery yüklenir. Bunu aşmak isterseniz, romu yükledikten sonra, hemen ardından magisk yüklemek.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17

Güncelleme yapınca twrp silinmiş, tekrar twrp kurup magisk flash lamanız gerekir.

Üst Alt