Hocam ben güncellemeyi verdim, inanın artık neden gelmiyor sizlere anlamış değil
Güncelleme gelmeyen arkadaşlar bölgeyi Hindistan yapıp güncelleyebilirler sonra tekrar Türkçe ye dönün oluyor
Nihayet çözebildim.Olmuyor o.
Elinize sağlık hocam Arkadaşlar deneyip dönüş yapabilir misiniz?Nihayet çözebildim.
Bölgeyi Hindistan yapınca ağa bağlanmıyor hatası veriyor.
Bu hata için aşağıdaki yöntemi uyguladım.
Sonra temalar uygulamadından güncel sürümleri indirebildim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Elinize sağlık hocam Arkadaşlar deneyip dönüş yapabilir misiniz?
Aynen hocam, bölge değişikliği yapmadan önce uygulama demeniz gerekiyor sanırımYalnız temaları indirdim, temayı uygula yapmadan bölgeyi tekrar Türkiye yaptım bu sefer temayı uygularken 3.parti tema hatası verdi.
Bölgeyi tekrar Hindistan yapıp uygulama yaptım. Bu sefer hata vermedi. Sonra tekrar bölgeyi Türkiye yaptım.
Biraz çetrefilli oldu
Nihayet çözebildim.
Bölgeyi Hindistan yapınca ağa bağlanmıyor hatası veriyor.
Bu hata için aşağıdaki yöntemi uyguladım.
Sonra temalar uygulamadından güncel sürümleri indirebildim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler hocam, 2. seçenek olarak bu da yapılabilir.Vpn kurmak veya kullanmak istemeyenler için şöyle bir çözüm daha var:
- Blue Life ve The Grey temalarını silin.
- Bölgeyi Hindistan yapın
- Konunun ilk mesajındaki WhatsApp yöntemini uygulayın. (Bu durumda temaların en güncel V2.0 sürümlerini indirmiş olacaksınız.)
- Bölgeyi tekrar Türkiye yapabilirsiniz. (Saati düzeltmeyi unutmayın - yoksa 1 saat geri kalabilirsiniz )
Bu adımlardan sonra bölge Türkiye iken temaları uygulayabiliyorum ben. Herhangi bir hata vermiyor.