BLOKADA
Cihazınızı root yapmadan reklamlardan korunmak istiyorsanız başvurabileceğiniz ideal bir uygulama. Play Store'da ücretli ve ücretsiz bütün reklam bloklama uygulamalarını gözden geçirdim ama cihaza root yapmadan Blokada kadar detaylı ve reklamları sorunsuz bir şekilde bloklayan bir uygulama göremedim. Haber uygulamalarında, Facebook ve diğer sosyal medya uygulamalarında, Youtube'da, Google Chrome ya da diğer tarayıcılarda karşımıza çıkan ve pili acımasızca sömüren can sıkıcı reklamları sorunsuz bir şekilde bloklayabiliyor.
Başlıca Özellikleri:
Zararlı yazılım,kimlik avı ve dolandırılık içerikli siteleri engelleme özelliği
DNS Sunucu adresi ekleme
Beyaz liste ve kara listeye host, bağlantı ve dosya ekleme özelliği
Sürekli, açılışta, çevrimiçi ve çevrimdışı çalışabilme özelliği
Adguard, Cloudflare, Comodo, Norton ve diğer güvenlik yazılım uygulamalarından yararlanma özelliği
Reklamları yüksek yüzde ile engellemek için bünyesinde barındırdığı çok yüksek sayıda hostlar
ve daha keşfemediğim bir sürü özellikler.
Blokada çalışırken telefonunuzda uygulamalar açık olmadığı halde host ve bağlantı linkleri üzerinden engellenen reklamları izlediğinizde hayretler içinde kalacaksınız ve reklamların cihazımız üzerinde ne kadar agressif bir saldırı içinde bulunduğuna tanık olacaksınız.
Uygulama Google Play'de yer almamaktadır ama sitesinden ücretsiz rahatlıkla indirebilirsiniz:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayrıca böyle güzel bir uygulamayı bulmamıza olanak sağlayan değerli üstadım @blueberry Mehmet abime teşekkürler
Ekran Görüntüleri:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Miui10 8.7.12 Global