İnceleme BLOKADA Reklam Engelleyici[ROOTSUZ][APK]

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
4. Sürüm yeni arayüz ile yayınlandı. Artık arkada gerçekleşen tüm trafiği blokada menüsünde görebiliyoruz. Blokada ücretli vpn entegre edildi. Daha fazlası için;

Blokada v4.0 (June 24th, 2019)
This is a major release with plenty of new features and fixes.
  • Brand new UI supporting Android TV and all form factors
  • Introduce beta of Blokada VPN
  • Add hosts log (blocking history) with search
  • Add widgets (by Faedrak)
  • Add request logger (by Faedrak)
  • Update translations
  • Stability fixes

Yeni sürümde kara listeye beyaz listeye nasıl host eklicez ekleyemedim bir türlü?

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Aşağıda 3 çubuğun olduğu menüye bastığımızda reklam engelleme kısmı var, oraya girin, beyaz liste ve kara liste için host listeleri diye seçenekler var.

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Web sayfaları içerisinde çıkan reklamlarıda engelligormu yada öyle bir ayarı varmı bende çıkıyor.

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Web sayfaları içerisinde çıkan reklamlarıda engelligormu yada öyle bir ayarı varmı bende çıkıyor.

Ana amaç o zaten, tarayıcı farketmeksizin web sitelerindeki reklamları engeller.

Bunun yanı sıra uygulamalar veya oyunlardaki reklamları dahi engelliyor.

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Ana amaç o zaten, tarayıcı farketmeksizin web sitelerindeki reklamları engeller.

Bunun yanı sıra uygulamalar veya oyunlardaki reklamları dahi engelliyor.
engellemiyor en uyuz olduğum maçkolik te maç sonucuna bakmak istediğimde çıkan pat diye sesli açılan reklam videoları. Bunları engellemedi birde web sayfalarında yine google reklamları çıkıyor. Bunun ayarı mı var acaba bunları engelleyen

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
engellemiyor en uyuz olduğum maçkolik te maç sonucuna bakmak istediğimde çıkan pat diye sesli açılan reklam videoları. Bunları engellemedi birde web sayfalarında yine google reklamları çıkıyor. Bunun ayarı mı var acaba bunları engelleyen

Program son sürümüne güncellendimi?Şuan 4.1.4 sürümünde olması lazım.
Program yeni kurulduysa Host listesi seçildikten sonra (mesela jerryn70) , List settings menüsünden listeleri indirmeniz lazım.Eğer mobil veri kullanıyorsanız, sadece kablosuz bağlantı ile indir seçeneğini kapatın ve hemen altındaki listeleri indir seçeneğine tıklayın.

Bahsettiğim ayarlara,ana menüdeyken aşağıdaki 3 çubuğa tıklayıp ayarlara girip, reklam engelleme bölümü list settings kısmından ulaşabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Program yeni kurulduysa Host listesi seçildikten sonra (mesela jerryn70) , List settings menüsünden listeleri indirmeniz lazım.Eğer mobil veri kullanıyorsanız, sadece kablosuz bağlantı ile indir seçeneğini kapatın ve hemen altındaki listeleri indir seçeneğine tıklayın.

Bahsettiğim ayarlara,ana menüdeyken aşağıdaki 3 çubuğa tıklayıp ayarlara girip, reklam engelleme bölümü list settings kısmından ulaşabilirsiniz.

dediklerinizi yaptım host listteki hepsini seçtim. sonra yükledim amq maçkolikte yine olmadı

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
dediklerinizi yaptım host listteki hepsini seçtim. sonra yükledim amq maçkolikte yine olmadı

Websitelerinde durum nedir peki?Eğer websitelerinde başarılı olduysa, maçkolik için "Energized blu go" filtresini deneyin.

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Websitelerinde durum nedir peki?Eğer websitelerinde başarılı olduysa, maçkolik için "Energized blu go" filtresini deneyin.
google reklamları çıkıyor mesela haber sitesinde aralarda vs.

Üst Alt