Ben son zamanlarda cihazı rootsuz kullanıyorum. Reklam için ise blokada kullanıyorum en ufak bir kasma ve pile Olumsuz bir etkisini görmedimblokada telefonu çok kasıyor. adguard premium çok daha iyi.
Benim tek sıkıntım pil üzerinde olumsuz etki yapmasıydı hocam. Global kararlı da gönül rahatlığıyla kullanabilirim herhalde. Cihaz Mi 6.Ben son zamanlarda cihazı rootsuz kullanıyorum. Reklam için ise blokada kullanıyorum en ufak bir kasma ve pile Olumsuz bir etkisini görmedim
MI 5s Eu Beta 9.2.21
Aynen hocam gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Gerçekten çok başarılı bir uygulama bir çok host dosyasını indirip aynı anda kullanabilirsiniz. Adaway dan sonra ki favorim bu kesinlikleBenim tek sıkıntım pil üzerinde olumsuz etki yapmasıydı hocam. Global kararlı da gönül rahatlığıyla kullanabilirim herhalde. Cihaz Mi 6.
Hayır rootsuz host değiştiren uygulamada vardı hatta VPN olarak gösteriyordu kendiniRoot olmadan nasıl çalışıyor hocam? Hosts değiştiremiyor olması lazım.. VPN gibi bir şey mi acaba?
Şu an o uygulamanın konusu içindesiniz zatenHayır rootsuz host değiştiren uygulamada vardı hatta VPN olarak gösteriyordu kendini