Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
40 sayfa geçmiş. güzel göründüğü için yükleyecektim ama epey bi olay olmuş galiba. olay tam olarak ne? birebir kopyalanmış birşey mı yoksa ordan burdan derleme ile mi yapılmış. yoksa yapan kişinin tamamen kişisel uğraşım demesi mi
Onlarca insan var birçok ios teması denedim ve hiçbiri böyle değil yada çok iyi olmuş yada gördüğüm en iyi ios teması diye yazan. Kimsede olmayan birşeyi çalmış olmam lazım benim ozaman mantık çerçevesinde tartışalım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olayı söleyim hocam ben sana tema bana ait bir tema ama arkadaşlarımız diyorlar ki simgeleri başka yerden almışsın veya işte dosya ismi aynı kendin çizmemişsin gibi tepkilerde bulunuyorlarda bende oturupta ios un kullanmış oldugu simgeleri sıfırdan zaten çizecek değilim çünkü bu simgelerin kendine has bi görünümü var bunu değiştirmek yada farklı şeyler kullanmak olayı iostan bağımsızlaştırır tabiki o simgelerin kendisini kullanmam gerekir yada bunların atıldıgı klasör ismini farklı yapsam sistem bunu nasıl okuyacak bende anlamıyorum gönül rahatlıgıyla kullanabilirsin
Onlarca insan var birçok ios teması denedim ve hiçbiri böyle değil yada çok iyi olmuş yada gördüğüm en iyi ios teması diye yazan. Kimsede olmayan birşeyi çalmış olmam lazım benim ozaman mantık çerçevesinde tartışalım hocam
Olayı söleyim hocam ben sana tema bana ait bir tema ama arkadaşlarımız diyorlar ki simgeleri başka yerden almışsın veya işte dosya ismi aynı kendin çizmemişsin gibi tepkilerde bulunuyorlarda bende oturupta ios un kullanmış oldugu simgeleri sıfırdan zaten çizecek değilim çünkü bu simgelerin kendine has bi görünümü var bunu değiştirmek yada farklı şeyler kullanmak olayı iostan bağımsızlaştırır tabiki o simgelerin kendisini kullanmam gerekir yada bunların atıldıgı klasör ismini farklı yapsam sistem bunu nasıl okuyacak bende anlamıyorum gönül rahatlıgıyla kullanabilirsin
yani kısmen haklısınız. mesela bugün bende tema görüntüsü konusunda bi tema paylaştım kendimce ordan burdan aldıklarımla yaptım ama belirttim hepsini ve sadece forumda isteyen iki arkadaş için paylaştım. çok hakim değilim fakat bi çok temanında sizin yönteminizle yapıldığını düşünüyorum. gerçekten çizerek tasarlayanlarda vardır illaki. tartışmanın tam nereden çıktığını yakalayamadım epey sayfa var. galiba yüklediğinizde teşekkür kısmının eksik olduğu temanın hemen herşeyinin bi yerden derleme olduğu ve konuda başlıkta bunu belirtmemiş olmanız. çizim yapmıyorsanız belirtseydiniz en azından. zaten bi çoğumuz bu forumda yazarken biryerlerden öğrendiklerimizle yazıyoruz. çok nadirdir kendi keşfimiz olan birşeyi yazdığımız
Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz? Yani öncelikle şunu söleyim apple da görev almadım. Onun dışında yahu sizler bu işi yapan bilen ve geliştiren kişiler olarak gördüğüm için ben burada böyle bir paylaşımda bulundum yani bir mtz nin içerisini açmak bu işi bildiğinizi göstermez, şöyle söyleyim , kullanılan simgeleri ve birkaç png çekmiş tema başkasının havası vererek birçok arkadaşı belkide ikna etmişsinizdir ancak ben safari nin iconunu yada chrome iconunu veya bu uygulama simgelerini sıfırdan çizecek değilim burda kendimize özgü bi tema değil ios teması yapıyoruz bu iconları psd üzerinde kendim mi çizip ios iconuna benzerini mi yapacaktım burda ios teması yaparken ios simgesi kullanacağım tabiki yada whatsappta yeni mesaj yazma yerindeki simgeyi kendim mi çizecektim? IOS da nasılsa onu kullanacağım tabiki. Ayrıca birçok benzer ios temalarıda aynı iconları kullanır zaten olması gereken o çünkü bu özgün bi tema değil, var olan bir şeyi bu cihazda benzetiyosanız bunu tabiki ios un kullandıgı simgeleri kullanacağım farklı bi simgemi oluşturmalıydım ios teması yaparken? yani burda nasıl bi mantık izlediniz çözemedim bahsettiğiniz temayı kurdugunuzda benim temamın aynısı oluyosa buyrun gelin bana istediğinizi söleyin. Ayrıca klasör uzantıları çekmişsiniz onuda şöyle söyleyeyim herhangi başka istediğiniz çeşit bir ios teması indirin hangi isimdeki klasörün içinde ne olması gerektiği zaten sabit birşeydir bu tıpkı windows/System32/explorer.exe diye nası ilerliyosa aynı öyle birşey yani o explorer.exe dosyası system32 dışında bi yere attıgınızda fonksiyon tanımadan nası çalışacak? Yada windows içinde system32 klasörünün ismi system35 olsa ne okuyacak bunu? Burdada klasör uzantıları sırası bu şekilde gidiyor yani burda bunu açıkladıgıma inanamıyorum. Şunu söylemek istiyorum İstediğiniz ios temasını kurun eğer benim temamın aynısını yada benim temam kadar düzgün benim temam kadar stabil benim temam kadar gerçekçi varsa bunu ozaman tekrar masaya yatıralım. Bir klasör ismlerini göstermişsin birde simgeleri çekmişsin sence bahsettiğin diğer temadaki simgeleri kendileri mi çiziyorlar? Yapmayın Allah aşkına.
@pendroz eğer kendine özgü bir tema yapıyorsan zaten bahsettiğin herşeyi oturur tek tek çizersin ama bu kendine özgü bir tema değil.adı üstünde IOS TEMA VE BENİM YAPIMIM ben bu temaya kendi kafama göre birşeyler çizemem psd üzerinden çünkü ios ta kullanılanı kullanmam gerekir doğru mu? İos simgesi yerine kendim simge çizip , kilit ekranını kafama göre kendim tasarlayıp mı sunacağım yoksa ios gibi mi yapacağız? Bak çok açıkca sölüyorum çok çok aşırı amatör tartışıyoruz ve forumda attığın şeylerle gerçekten çalmış demekki diye düşünecek insanlar mutlaka var ama temennim sadece şu sizin gibi böyle yerde bi yetki ve yönetime sahip kişilerin böyle olmaması yani siz bunlardan yola çıkarak bunu sölüyorsanız yetkililer buysa üye durunmları içerisinde de aşırı seçici olmamız gerekebilir ben bu forumu çok üst segmentte görerek katıldım tartışalım sorun yok ancak sundugunuz şeyler komik. Neden windows 7 içinde system32 var windows 10 içindede system32 yazıyo klasör ismi bu ne kardeşim ikiside aynı ozaman demiş gibi bişey bu
Ve ekliyorum; yine söylüyorum eğer o tema bu tema şu alıntı bu çalıntı diyorsanız istediğinizi kurun bu bahssttiğiniz temaları kurun atın bakalım inceleyelim hangisi benim temammış görelim. Sanıyorsunuz ki bir tema indirdim themes_value.xml ler üzerinde şak şak düzenledim paylaştım mı sanıyorsunuz inanmıyorum ya kesinlikle yanlış anlamanızı istemem ve katiyen kötü yada hakaret amaçla söylemiyorum ancak kendimi 60 yaşında bir amcaya yaptıgım şeyin nası oldugunu anlatır gibi hissediyorum.
Sakıncalı bir durum olsa size karşı bir art niyet olsa zaten yönetim olarak konuyu siler kapatırız.Açık bırakıyoruz insanlar konudan yararlansın istiyoruz.
Bizim beklediğimiz şey şu "Ben bir tema yaptım bana aittir" değil.
"Ben bir IOS tema derlemesiyaptım alt yapısı Kinoz iPhone XS Max üzerine kurulu kendimce eksik gördüğüm noktaları hataları düzelttim ve sizlere sundum."
Bizim tam olarak beklediğimiz şey şu : İşi ilk kim yaptıysa ona önce teşekkür etmek lazım.Sizde bu derlediğiniz temada kimin temasından neyi kullandıysanız Credits bölümüne ekleyin ki yapan kişilerinde emekleri takdir edilsin.
Bahsi geçen tema :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ek olarak. temalar kısmında özelleştirme(simgeleri bi yerden kilit ekranını bi yerden) var iken burada yapılan temanın tek yanlış yanı adodizayn ismini alması gibi görünüyor bana gerçi buda biraz tuhaf durum ama neyse xiaomi sonuçta kendi tema programı ile önünü açıyor böyle bişeyin stock romlarında bile.
Olay orda işte tema derleme değil kardeşim. Şimdi ios da bi safari tarayıcı simgesi var ben oturup bu safari simgesine baka baka birebir aynısını çizdiğim zaman değişen nedir yani şunu sölemek istiyorum farklı birşeyler yapıyo olsak amenna ama zaten onu yapıyorum. Ki bunuda kimse yapmaz zaten çünkü elinde olan birşeyi birdaha yapıyım der misiniz işin orjinali varken. Desen ki işte ana menü şurdan işte kilit ekranını burdan bildirim ekranı şöyle toplamışsınız tamam, ama öyle bir durum yok. Oturdum açtım içini şurayı yapam burayı yapam hatta sonradan arkadaşlar whatsapp karanlık istediler onu yaptım ama çaldı oldum
Olay orda işte tema derleme değil kardeşim. Şimdi ios da bi safari tarayıcı simgesi var ben oturup bu safari simgesine baka baka birebir aynısını çizdiğim zaman değişen nedir yani şunu sölemek istiyorum farklı birşeyler yapıyo olsak amenna ama zaten onu yapıyorum. Ki bunuda kimse yapmaz zaten çünkü elinde olan birşeyi birdaha yapıyım der misiniz işin orjinali varken. Desen ki işte ana menü şurdan işte kilit ekranını burdan bildirim ekranı şöyle toplamışsınız tamam, ama öyle bir durum yok. Oturdum açtım içini şurayı yapam burayı yapam hatta sonradan arkadaşlar whatsapp karanlık istediler onu yaptım ama çaldı oldum
tamam bende onu dedim zaten. atıyorum ikon paketini şuaradan aldım şunu buradan aldım vs.. yazsanız daha iyi olurmuş. bakın bugün yazdım bu mesajları bende. sizinki kadar uğraşmasamda wallpaper felan çektim bi temadan çünkü direk alıp duvar kağıdı yapınca istediğim gibi durmuyordu sonrada miui kendi tema programı ile kalan kısmını yamaladım.
Bahsettiğiniz temayı kurun. Bildirim ekranıda ışık ayarı yok control center genişletiğinde kayar bildirim ekranı recent bozuk, ayarlar menüsü benimkiyle alakasız, açık uygulamarı kapatma ekranı benimkiyle alakasız ve daha sayısız şey söleyebilirim. Hiçbir temanın üstüne kurmadım fakat adamla aynı ikonları kullanıyoruz çünkü ios ikonu bunlar o adamın çizdiği bir ikon yada ona özgü kendi fikriyle çizdiği birşey gibi bi durum değl bu ios ikonu ve ikonlarımız aynı buda doğal yani simgeler iosa ait başkasına değil
Yani kurdugunuzda o temanın tamamen başka bir tema oldugunu anlarsınız