Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9se de denedim yüz kilidi aktif kullanıyorum bu tema da berbat , ekran kilidi şifrem var cihazı kapattım açtım kilit ekranı şifreyi kabul etmiyor sıfırlamak zorunda kaldım , çok eksiği ve bug var bence berbat olmuş
Ben boş bir insan değilim sağda solda dükkan açan telefoncu da değilim yanlış anlaşılmasın bunu kimseyi küçümsemek için yazmıyorum ancak herkesin bir sektörü vardır arkadaşlar ben yıllarca jailbreak üretmiş 4 sefer apple da açık bulup bildirmiş, 1 sefer microsoftta açık bulup bildirmiş bunlardan ödül almış birisiyim 10 yıldır oyun yazılımı yapıyorum devlet üzerinde beyaz şapkalı hacker olarak adlandırıldım ve içişleri bakanlığında açık var onu bildirmek için dosyamı hazırlıyorum bunları övünmek için konuşmuyorum ama kimi suçladıgınızı yada kimin hakkında eleştiri yaptığınızı biraz düşünerek eleştirirseniz beni çok daha sevinirim. Birtane 3 saniyelik işlem yazısı için emeğimi kimseye silip attırmam ve kesinlikle bu basitlikte bir duruma karşıda maruz kalmak istemem bu çok büyük bir saygısızlıktır edepsizliktir. Burda kimseye hakaret etmiyorum ama yaşınız olun bir forum yönetiyorsunuz aranıza katıldık merhaba dedik insanı pişman etmeyin birdaha da tema ve çalışma yapmam gördüğüm davranış ve tutumdan sonra saygısızlık ağız dil bozmayla olmaz pendroz isimli arkadaşın tutumuyla olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cantara mesajımı kaldırmayın burda ben kimseye saygısızlık yapmıyorum burda bana saygısızlık yapılıyor hocam şuan benim emeğime hırsızlık ve başka kişilerin emeği oldugu söyleniyor arkadaşlarınızı değil objektif yönetim sağlayın burası amatör bir yer değil ben saygı bozmuyorum saygısızlık görüyorum
Kinoz temadan çalındığı bariz. Ayarlar kısmı tamamen aynı. Sadece Tr yapmışsınız, ki bunu mtz dosyasına erişebilen çoğu miui kullanıcısı yapabilir. Konunun kaldırılması gerek, emek hırsızlığı var
Olay orda işte tema derleme değil kardeşim. Desen ki işte ana menü şurdan işte kilit ekranını burdan bildirim ekranı şöyle toplamışsınız tamam, ama öyle bir durum yok.
Derleme değil derken açıyorum temanın içini lockscreen/Manifest.xml dosyasını kocaman " Ios sf lockskreen Mod " diye çıkıyor önümüze kilit ekranını Sofiane O isimli tema geliştiricisi yapmış neyi tartışıyoruz neden iddia ediyorsunuz onu anlamadım ?
Hocam öncelikle emeğinize sağlık.Tema güzel görünüyor lakin burda çoğu arkadaş global resmi romlar kullanıyor ve maalesef hangi aracı kullanırsanız kullanın kısa sürede eski temaya geri dönüyor en temizi tema mağazasına yüklemek yayınlanmasını sağlamak. Tekrar emeğinize sağlık...
çok vakıf olduğum konu değil bu tema işi ama kilit ekranında bazı özellikler oluyor bildiğim kadarıyla. yani düz duvar kağıdı değil. eğer öyle ise pendroz haklı.
9se de denedim yüz kilidi aktif kullanıyorum bu tema da berbat , ekran kilidi şifrem var cihazı kapattım açtım kilit ekranı şifreyi kabul etmiyor sıfırlamak zorunda kaldım , çok eksiği ve bug var bence berbat olmuş
çok vakıf olduğum konu değil bu tema işi ama kilit ekranında bazı özellikler oluyor bildiğim kadarıyla. yani düz duvar kağıdı değil. eğer öyle ise pendroz haklı.
bildiğin kabul etmiyor cihazı yeniden başlattım kaldı kilit ekranında hatalı diyip kalıyor hadi onu geçtim yüzümü de okumuyor hadi bunları da geçtim gittim twrp üzerinden kilit ekranı şifresini sildim bu şekilde çalışması gerekli telefon yine kilit ekranında kalıyor bence yamalama birşey yapılmış tema berbat olmuş