Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer9035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm5 plus
Konular
3

Tıklayıp rar dosyasını indirin
Rar dosyasının içinden dosyayı dahili hafızada bulunan MIUI klasörünün içine çıkarın
Dosya yöneticisi hata verirse rar uygulaması ile yapın, linki bırakıyorum.
Neyse dosya çıkarma işlemini tamamladık diyelim. Sonra temalar uygulamasına girin, tema zaten otomatik yüklenmiş olacak, uygulayın..

Bu arada kendi kullandığım tema hali hazır elimde olduğu için onu yükledim bilginiz olsun.
Bi deneyin belki olur, eski temaya döner mi dönmez mi görmüş oluruz.

Rar uygulaması linki

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
ilk oluşturan kimse onu geçtim de anlamadığım husus şu: böylesine beğenilen bir tema bunca zaman neden onaya sunulmayıp mağazada yayınlanmıyor?. bunun da olmasına gerek yok, benzerleri de bulunmuyor mağazada. yani ios 12 iphone xs max ana ekran düzeni, simgelerin altın oranda dizilimi, yine altın oranda yuvarlağımsı hatlarla oluşturulmuş dock bar vs gibi altın oaranlardan elde edilen görünüm neden hiçbir temaya uygulanmış olarak mağazada bulunmuyor? bununla alakalı bir tavır mı takınılmış durumda xiaomi tarafında ?

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
temayı seçiyorum daha sonra ramı temizlediğimde otomatik olarak varsayılan temaya geri dönüyor. Sorun ne

umutaxoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
Temayı denedim şimdiye kadar bu kadar kapsamlisını görmemiştim. Ellerine sağlık

Sahanne

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sahanne
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
3
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım forum kurullarını bulamadım bula bilirsem okuyup sonra tanışma başlığında kendimi tanıtıcam admin yada yönetici arkadaşlardan biri linki buraya ata bilirse sevinirim
Hocam asıl yazmak istediğim ben bu tema başlığını görünce çok sevindim tam istediğim bir tema idi kimlerin emeği varsa hepsine çok teşekkür ederim bütün yazılanları tek tek okudum evet bir sorun var ama benim gibi bu temayı bekleyen arkadaşlar hayal kırıklığına uğradı admin ve yönetici arkadaşlardan ricam kimin emeği varsa lütfen onlardan izin almaya çalışın belkide çok zordur ama kullanıla bilir kılarsanız çok kişi mutlu olacak lütfen izin alıp tema yüklenen yere yükleyin

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım forum kurullarını bulamadım bula bilirsem okuyup sonra tanışma başlığında kendimi tanıtıcam admin yada yönetici arkadaşlardan biri linki buraya ata bilirse sevinirim
Hocam asıl yazmak istediğim ben bu tema başlığını görünce çok sevindim tam istediğim bir tema idi kimlerin emeği varsa hepsine çok teşekkür ederim bütün yazılanları tek tek okudum evet bir sorun var ama benim gibi bu temayı bekleyen arkadaşlar hayal kırıklığına uğradı admin ve yönetici arkadaşlardan ricam kimin emeği varsa lütfen onlardan izin almaya çalışın belkide çok zordur ama kullanıla bilir kılarsanız çok kişi mutlu olacak lütfen izin alıp tema yüklenen yere yükleyin
Hoş geldiniz hocam.

Buyrun; Kurallar

hsndmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
temayı uygula dedikten sonra bir süre geçiyor sonra tekrar varsayılan temayı dönüyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Duyuru

Global stabil veya global beta kullanan cihazların hiç birinde 3. Parti tema kullanımına izin verilmiyor arkadaşlar ne yaparsanız yapın tema orjinale dönecektir bu olay bu tema için değil tüm temalar için geçerlidir.

Çözüm için 2 yöntem mevcut

1. Yöntem

Cihazın kilidini açıp Custom rom yüklemek(Xiaomi EU,Masik,MIUIPro,MI-Room vb)

2.Yöntem

Xiaomi designer hesabı oluşturup tema yapıp onaylanıp markette yayınlanması.

Bunlar harici hiç bir kullanıcı herhangi bir Tool program aklınıza gelebilecek bir yöntem ile bunu aşamaz.Uyguladıktan bir süre sonra tema düşer stok haline.

Mevcut konudaki tema markete yüklenir ve alt yapısını oluşturan tema sahipleri kullanıma izin verirse telif hakkı için yayınlanır ve herkes istediği gibi kullanabilir.
temayı uygula dedikten sonra bir süre geçiyor sonra tekrar varsayılan temayı dönüyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim
temayı seçiyorum daha sonra ramı temizlediğimde otomatik olarak varsayılan temaya geri dönüyor. Sorun ne
Pendroz'un mesajında belirttiği gibi mağaza dışında global rom kullanıcıları tema yükleyemiyor.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz? Yani öncelikle şunu söleyim apple da görev almadım. Onun dışında yahu sizler bu işi yapan bilen ve geliştiren kişiler olarak gördüğüm için ben burada böyle bir paylaşımda bulundum yani bir mtz nin içerisini açmak bu işi bildiğinizi göstermez, şöyle söyleyim , kullanılan simgeleri ve birkaç png çekmiş tema başkasının havası vererek birçok arkadaşı belkide ikna etmişsinizdir ancak ben safari nin iconunu yada chrome iconunu veya bu uygulama simgelerini sıfırdan çizecek değilim burda kendimize özgü bi tema değil ios teması yapıyoruz bu iconları psd üzerinde kendim mi çizip ios iconuna benzerini mi yapacaktım burda ios teması yaparken ios simgesi kullanacağım tabiki yada whatsappta yeni mesaj yazma yerindeki simgeyi kendim mi çizecektim? IOS da nasılsa onu kullanacağım tabiki. Ayrıca birçok benzer ios temalarıda aynı iconları kullanır zaten olması gereken o çünkü bu özgün bi tema değil, var olan bir şeyi bu cihazda benzetiyosanız bunu tabiki ios un kullandıgı simgeleri kullanacağım farklı bi simgemi oluşturmalıydım ios teması yaparken? yani burda nasıl bi mantık izlediniz çözemedim bahsettiğiniz temayı kurdugunuzda benim temamın aynısı oluyosa buyrun gelin bana istediğinizi söleyin. Ayrıca klasör uzantıları çekmişsiniz onuda şöyle söyleyeyim herhangi başka istediğiniz çeşit bir ios teması indirin hangi isimdeki klasörün içinde ne olması gerektiği zaten sabit birşeydir bu tıpkı windows/System32/explorer.exe diye nası ilerliyosa aynı öyle birşey yani o explorer.exe dosyası system32 dışında bi yere attıgınızda fonksiyon tanımadan nası çalışacak? Yada windows içinde system32 klasörünün ismi system35 olsa ne okuyacak bunu? Burdada klasör uzantıları sırası bu şekilde gidiyor yani burda bunu açıkladıgıma inanamıyorum. Şunu söylemek istiyorum İstediğiniz ios temasını kurun eğer benim temamın aynısını yada benim temam kadar düzgün benim temam kadar stabil benim temam kadar gerçekçi varsa bunu ozaman tekrar masaya yatıralım. Bir klasör ismlerini göstermişsin birde simgeleri çekmişsin sence bahsettiğin diğer temadaki simgeleri kendileri mi çiziyorlar? Yapmayın Allah aşkına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@pendroz eğer kendine özgü bir tema yapıyorsan zaten bahsettiğin herşeyi oturur tek tek çizersin ama bu kendine özgü bir tema değil.adı üstünde IOS TEMA VE BENİM YAPIMIM ben bu temaya kendi kafama göre birşeyler çizemem psd üzerinden çünkü ios ta kullanılanı kullanmam gerekir doğru mu? İos simgesi yerine kendim simge çizip , kilit ekranını kafama göre kendim tasarlayıp mı sunacağım yoksa ios gibi mi yapacağız? Bak çok açıkca sölüyorum çok çok aşırı amatör tartışıyoruz ve forumda attığın şeylerle gerçekten çalmış demekki diye düşünecek insanlar mutlaka var ama temennim sadece şu sizin gibi böyle yerde bi yetki ve yönetime sahip kişilerin böyle olmaması yani siz bunlardan yola çıkarak bunu sölüyorsanız yetkililer buysa üye durunmları içerisinde de aşırı seçici olmamız gerekebilir ben bu forumu çok üst segmentte görerek katıldım tartışalım sorun yok ancak sundugunuz şeyler komik. Neden windows 7 içinde system32 var windows 10 içindede system32 yazıyo klasör ismi bu ne kardeşim ikiside aynı ozaman demiş gibi bişey bu

Ve ekliyorum; yine söylüyorum eğer o tema bu tema şu alıntı bu çalıntı diyorsanız istediğinizi kurun bu bahssttiğiniz temaları kurun atın bakalım inceleyelim hangisi benim temammış görelim. Sanıyorsunuz ki bir tema indirdim themes_value.xml ler üzerinde şak şak düzenledim paylaştım mı sanıyorsunuz inanmıyorum ya kesinlikle yanlış anlamanızı istemem ve katiyen kötü yada hakaret amaçla söylemiyorum ancak kendimi 60 yaşında bir amcaya yaptıgım şeyin nası oldugunu anlatır gibi hissediyorum.

Arkadaşlar dark whataapp istemişti onuda sonradan yaptım paylaştım ozaman onuda bi yerden çaldım ben çünkü whatsapp icon resimleri ve bulundugu klasör ismi aynı ozaman onuda ben yapmadım buldum bi yerden attım geçtim öyle mi ayıp ediyosunuz haberiniz olsun

Sanki bilmiyormuş bazı şeylerin nasıl yürüdüğü hakkında bilginiz yokta üstüme geliyormuşsunuz gibi davranıyosunuz..

Gerçekten mantıklı bir şekilde bana birşey gösterin bende o konuyla alakalı yaptığım psd çalışmalarını ortaya koyayım psd olarakta çalmış olamam sanırım değilmi?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt