Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer9035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm5 plus
Konular
3
Eski temaya dönme meselesini halletmek için yukarıda ki mesajlarda 2 şık sunulmuş..

Bu arada forum kuralları gereği yazdığınız kelimelere dikkat etmenizi öneririm.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakmayın tüm sayfaları okudum dün ve bazı arkadaşlar emeği gözardı Edip haksız eleştirilerde bulunmuş bu duruma sinir oldum biraz böyle yaparsak bi süre sonra kimse heves Edip güzel birşeyler çıkarma çabasına girmez tekrardan teşekkürler emek için

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kusura bakmayın tüm sayfaları okudum dün ve bazı arkadaşlar emeği gözardı Edip haksız eleştirilerde bulunmuş bu duruma sinir oldum biraz böyle yaparsak bi süre sonra kimse heves Edip güzel birşeyler çıkarma çabasına girmez tekrardan teşekkürler emek için
Iyi / kötü, haklı / haksız eleştiriler her zaman olur hocam..
Ama geliştirici ve eleştiri sahibi arasında kalmalı bu tartışma, en azından bana göre..
Bende eleştirdim hatta daha da ileri götürüp önyargılı davrandım, ama üzgün olduğumu belirterek gereğini de yaptım..
3. Şahıslar katılırsa konunun çok başka yerlere gitmesine sebep olur bence.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
şu temanın ana ekran kısmını alttaki bar ile beraber mi mix3e uyarlayabilen ustalar varsa yayınlasın lütfen. hatta ottoman bey de mağazada tema yayınlama yetkisi olması hasebiyle bu temayı optimize edip mağazada yayınlarsa çok güzel bir iş çıkar ortaya. tabi temanın ilk sahibinin rızası önemli yada benzer bir çalışma yapıp mağazada yayınlanırsa çok güzel olur. appleın büyüsü simetridir. cihazın çizgilerinden tutun ana ekran düzenindeki çizgilere kadar herşeyde altın oran vardır ve bu da kullanıcıların bilinçaltlarında memnuniyet hissi uyandırır. ios sisteminin artıları eksilerinden bahsetmiyorum, sadece ana ekran dizaynını iphone xs max gibi uyarlayıp yazı fontlarıyla beraber gayet yeterli olur kendi adıma. ana ekran alt barın altın oran boyut ve konumu, yuvarlağımsı randerlenmesi tamamen illizyon yaratıyor bakanın gözlerinde. çok detaylı bir çalışmaya da gerek yok sanırım. hatta varsayılan temaya anlattığım özelliklerde bir ana ekran teması düzenleyip tema kişiselleştirme kısmından seçip te kullanılabilir şayet mağada yayınlanırsa. mi mix3 üzerinde muhteşem duracaktır. tabi mi8 ve diğerlerinde de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkçeleştirmek te bir emektir ve çabasını ve aynı zamanda bizimle paylaşmasını tebrik etmek gerek. ha eğer izin almak kısmı için söylüyorsanız orda haklı olabilirsiniz. bir de aslında temanın tamamı da olmayabilir, sadece ana ekran düzeni altın oran ve anlattığım şekilde dizayn edilişi bile yeterli. varsayılan temayı kişiselleştirip ana ekran düzenini bahsettiğim şeklilde ayarlayıp kullanmak benim adıma yeterlidir

yükledim bi süre sonra atıyor. ve icon değerlerini de yazıldığı gibi 69 olarak ayarlarsanız ekrana tam uyum sağlıyor mi mix3 için. bunun derlenip mağazada yayınlanması sorunu çözer. by ottoman bu işe el atsın lütfen. mağazada yayınlama yetkisi olduğu için bu çağrıyı yapıyoruz yoksa yapan arkadaş ta emek vermiş ve teşekkür ediyoruz
Hocam mesela ben kendi cihazımda bu temayı MIUI theme editör ile kullanamam çünkü ekran boyutu sıkıntı oluyor, icon boyutları ayarlanabilir ama icon ve icon isimleri arasında ki boşluk gereğinden fazla.. O yüzden kötü bir görüntü çıkıyor ortaya ama öneriniz benim de aklıma geldi temayı uygulayıp, özelleştirme kısmından ana sayfa düzenini başka tema dan seçtim sorun kalktı..

Durum çubuğuna gelince, bi tık boşluk var orda çentikli telefonda sorun olmaz ama diğer telefonlar da hoş değil..

Temanın mağazaya gitmesi için pek çok kişinin onayı lazım, bi kaç temadan oluşan bir tema olduğu için.. Bu izinleri geliştirici arkadaş alırsa sıkıntı olmaz..

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Ben boş bir insan değilim sağda solda dükkan açan telefoncu da değilim yanlış anlaşılmasın bunu kimseyi küçümsemek için yazmıyorum ancak herkesin bir sektörü vardır arkadaşlar ben yıllarca jailbreak üretmiş 4 sefer apple da açık bulup bildirmiş, 1 sefer microsoftta açık bulup bildirmiş bunlardan ödül almış birisiyim 10 yıldır oyun yazılımı yapıyorum devlet üzerinde beyaz şapkalı hacker olarak adlandırıldım ve içişleri bakanlığında açık var onu bildirmek için dosyamı hazırlıyorum bunları övünmek için konuşmuyorum ama kimi suçladıgınızı yada kimin hakkında eleştiri yaptığınızı biraz düşünerek eleştirirseniz beni çok daha sevinirim. Birtane 3 saniyelik işlem yazısı için emeğimi kimseye silip attırmam ve kesinlikle bu basitlikte bir duruma karşıda maruz kalmak istemem bu çok büyük bir saygısızlıktır edepsizliktir. Burda kimseye hakaret etmiyorum ama yaşınız olun bir forum yönetiyorsunuz aranıza katıldık merhaba dedik insanı pişman etmeyin birdaha da tema ve çalışma yapmam gördüğüm davranış ve tutumdan sonra saygısızlık ağız dil bozmayla olmaz pendroz isimli arkadaşın tutumuyla olur.

cantara mesajımı kaldırmayın burda ben kimseye saygısızlık yapmıyorum burda bana saygısızlık yapılıyor hocam şuan benim emeğime hırsızlık ve başka kişilerin emeği oldugu söyleniyor arkadaşlarınızı değil objektif yönetim sağlayın burası amatör bir yer değil ben saygı bozmuyorum saygısızlık görüyorum

Son düzenleme:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Ben boş bir insan değilim sağda solda dükkan açan telefoncu da değilim yanlış anlaşılmasın bunu kimseyi küçümsemek için yazmıyorum ancak herkesin bir sektörü vardır arkadaşlar ben yıllarca jailbreak üretmiş 4 sefer apple da açık bulup bildirmiş, 1 sefer microsoftta açık bulup bildirmiş bunlardan ödül almış birisiyim 10 yıldır oyun yazılımı yapıyorum devlet üzerinde beyaz şapkalı hacker olarak adlandırıldım ve içişleri bakanlığında açık var onu bildirmek için dosyamı hazırlıyorum bunları övünmek için konuşmuyorum ama kimi suçladıgınızı yada kimin hakkında eleştiri yaptığınızı biraz düşünerek eleştirirseniz beni çok daha sevinirim. Birtane 3 saniyelik işlem yazısı için emeğimi kimseye silip attırmam ve kesinlikle bu basitlikte bir duruma karşıda maruz kalmak istemem bu çok büyük bir saygısızlıktır edepsizliktir. Burda kimseye hakaret etmiyorum ama yaşınız olun bir forum yönetiyorsunuz aranıza katıldık merhaba dedik insanı pişman etmeyin

cantara mesajımı kaldırmayın burda ben kimseye saygısızlık yapmıyorum burda bana saygısızlık yapılıyor hocam şuan benim emeğime hırsızlık ve başka kişilerin emeği oldugu söyleniyor arkadaşlarınızı değil objektif yönetim sağlayın burası amatör bir yer değil ben saygı bozmuyorum saygısızlık görüyorum
2007 den itibaren 2018 e kadar İOS ile haşır neşir olduk iphoneturkish kurucusu ve appleuardim.org da yönetilir yaptim iphoneyardim da ha keza sizin jailbreak olayinizi ve Apple'drn.aldiginiz ödülü ben hatırlamıyorum bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim... Teşekkürler...

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
iphoneyardim sitesinde ne işim var hocam benim orayı türklerden başka kim biliyor hayır illa kendimi mi açığa çıkarayım her neyse arkadaşlar SAYGISIZLIK sadece dil ve üslup tarzı ile olmaz zaten attığı bölümün ne manaya geldiğini bilgili arkadaşlar anlarlar. bana üstü kapalı hırsız ve başka kişilerin emeği var burda dendi asıl saygısızlık budur gördüğüm tutum hoş değil herkese iyi forumlar dilerim yorumlarımda da kimseye hakaret ve saygısızlık yapmıyorum tamamen sözlü olarak tartışıyoruz ve konuşuyoruz aksi bir tutum bulunmamaktadır. Kaldırıldığı taktirde forum ortamında nasıl bir tutum olduğuna biraz daha aşina oluruz.

Ben kendimi teknoloji konusunda önemli ve değerli bir insan olarak görüyorum konum olarakta bulundugum yer bunu destekliyor kendimi ifşa etmek istemiyorum fakat burda hizmet etmek istedim yanlış tutum sergiliyorsunuz aranızda yeni diye önem göstermiyor olabilirsiniz ama değerli bir insan kaybediyorsunuz haberiniz olsun

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben boş bir insan değilim sağda solda dükkan açan telefoncu da değilim yanlış anlaşılmasın bunu kimseyi küçümsemek için yazmıyorum ancak herkesin bir sektörü vardır arkadaşlar ben yıllarca jailbreak üretmiş 4 sefer apple da açık bulup bildirmiş, 1 sefer microsoftta açık bulup bildirmiş bunlardan ödül almış birisiyim 10 yıldır oyun yazılımı yapıyorum devlet üzerinde beyaz şapkalı hacker olarak adlandırıldım ve içişleri bakanlığında açık var onu bildirmek için dosyamı hazırlıyorum bunları övünmek için konuşmuyorum ama kimi suçladıgınızı yada kimin hakkında eleştiri yaptığınızı biraz düşünerek eleştirirseniz beni çok daha sevinirim. Birtane 3 saniyelik işlem yazısı için emeğimi kimseye silip attırmam ve kesinlikle bu basitlikte bir duruma karşıda maruz kalmak istemem bu çok büyük bir saygısızlıktır edepsizliktir. Burda kimseye hakaret etmiyorum ama yaşınız olun bir forum yönetiyorsunuz aranıza katıldık merhaba dedik insanı pişman etmeyin

Öncelikle forum yöneticilerimiz de dahil olmak üzere tüm forum kullanıcılarımız mesleklerinden, kariyerlerinden, tecrübelerinden bağımsız olarak Forum Kurallarımız 'a bağlı kalarak forumumuzu kullanmak zorunda olduklarını hatırlatmak istiyorum. Özellikle "2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir." kuralımızın kurulduğumuz günden bu yana bizler için son derece değerli olduğunu belirtmem bir defa daha gerekliymiş gibi duruyor.

pendroz yöneticilik görevinin bir parçası olarak paylaşımınızda gördüğü -sizin de belirttiğiniz - esinlenme, alıntı vb. öğelere dikkat çekerek markete yüklenmesi halinde uygulanabilecek yaptırımlara ilişkin uyarıda bulunmuş. Hatırlarsanız dün de ben bir başkasının temanızı çalarak sizi mağdur bırakmaması için uyarıda bulunmuştum. Bu tarz uyarılar yönetim ekibimizin görevinin bir parçası.

Eğer ki kendisinin belirtmiş olduğu uyarının gereksiz veya haksız olduğunu düşünüyorsanız; içeriğin tamamen size ait olduğunu söylemeniz, her hangi bir yerden alıntı yapmadığınızı belirtmeniz bizler için yeterlidir. Alıntı yaptıysanız da alıntı yapılan bölümlerin alıntı olduğunu belirtmeniz hak sahibinden her hangi bir itiraz gelmediği sürece sorun yaratmayacaktır.

Ancak bunları belirtirken üslbun korunması hepsinin önünde yer alıyor.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
iphoneyardim sitesinde ne işim var hocam benim orayı türklerden başka kim biliyor hayır illa kendimi mi açığa çıkarayım her neyse arkadaşlar SAYGISIZLIK sadece dil ve üslup tarzı ile olmaz zaten attığı bölümün ne manaya geldiğini bilgili arkadaşlar anlarlar. bana üstü kapalı hırsız ve başka kişilerin emeği var burda dendi asıl saygısızlık budur gördüğüm tutum hoş değil herkese iyi forumlar dilerim yorumlarımda da kimseye hakaret ve saygısızlık yapmıyorum tamamen sözlü olarak tartışıyoruz ve konuşuyoruz aksi bir tutum bulunmamaktadır. Kaldırıldığı taktirde forum ortamında nasıl bir tutum olduğuna biraz daha aşina oluruz.

Ben kendimi teknoloji konusunda önemli ve değerli bir insan olarak görüyorum konum olarakta bulundugum yer bunu destekliyor kendimi ifşa etmek istemiyorum fakat burda hizmet etmek istedim yanlış tutum sergiliyorsunuz aranızda yeni diye önem göstermiyor olabilirsiniz ama değerli bir insan kaybediyorsunuz haberiniz olsun
Tamam.anladim Apple ürünleri ile uğraşıp ödül alan bir insanımızı biz mutlaka baştacı yaparız lütfen kimliğinizi bu konuda açıklayın..Size iPhoneciler en.azindan bir teşekkür etsin..Kendinize çok iyi bakın yolunuz açık ve bu yolda daim olsun....

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Elinize sağlık tema güzel ama tartışma neden çıktı anlamadım... Kaldırılan mesajınızda ne demiştiniz bilemiyorum ama sonraki mesajlarınızda oldukça agresifsiniz eğer bu üslupla yazdıysanız kaldırılması doğal.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bunu siz yazmadınız mı? Temanızı hazırlarken yararlandığınız kişilere teşekkür etmişsiniz ve pendroz da tema markette yayınlanırken bu kişilerden onay istenebileceğini söylemiş. Kimse size saygısızlık yapmamış, hırsız dememiş. Alıntı yapmadıysanız hayır alıntı değil benim çalışmam dersiniz olur biter. Tartışmanın ne anlamı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt