Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
parlaklığı sanki kıstı tema.yani %50 parlaklık yapınca %20 yapmışım gibi kısık oluyor.%100 yapınca anca %50 gibi gözüküyor.bunu orjinale nasıl döndürebilirim? %30 %40 parlaklık yetiyorken şimdi %100 de anca kullanabiliyorum.Temayı eski stock temalardan birine döndürmeme rağmen düzelmedi.

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Parlaklık olayının tema ile alakası yok hocam alakası olsa bile orjinake döndürünce düzelir bozulacak bir sistemsel erişmi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ottoman
Üzgünüz, temanız reddedildi. Sebep şöyle:

备注:
Lütfen orijinal olmayan temaları yüklemeyin! Yükleme kurallarımıza göre, orijinal olmayan temaları bir kereden fazla yüklediyseniz, kimliğiniz kara listemde olacaktır. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler!

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Parlaklık olayının tema ile alakası yok hocam alakası olsa bile orjinake döndürünce düzelir bozulacak bir sistemsel erişmi yok

Ottoman

备注:
Lütfen orijinal olmayan temaları yüklemeyin! Yükleme kurallarımıza göre, orijinal olmayan temaları bir kereden fazla yüklediyseniz, kimliğiniz kara listemde olacaktır. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler!
Yazik oldu umarım bi şekilde onaylatirsiniz

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Onay almayacağı belliydi de neyse...
Onay alacağını ben de düşünmüyordum .

Bi akıllı sizsiniz zaten, çalıntı temaları sağdan soldan alayım, derleyeyim, mağazaya yükleyeyim, onay alayım. Komik.

Son düzenleme:

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Başka Bir hesaptan başka bir bölge örneğin hindistan seçip tekrar yüklemeyi deneyin. Ve kimseye de söylemeden yapın! Çünkü eminim xiaomiye şikayet mailleri bile atılmıştır siz ve bu temayla ilgili!

Sessiz sedasız yapın onaylandığında paylaşın

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Ottoman

备注:

Anladım hocam, "Theme Designer" üye olurken kabul ettiğimiz sözleşmede yazıyor maalesef.

"Xiaomi Theme Store Yayımcı Sözleşmesi"

* Xiaomi tema mağazası platformunda bulunan metinler, resimler, ses, video, ticari markalar ve diğer bilgi ve materyallerle ilgili haklar;
Xiaomi Şirketi'ne ve diğer ilgili hak sahiplerinin izni olmadan, Xiaomi Şirketi'ne aittir veya yasal olarak Xiaomi Şirketi tarafından yetkilendirilmiştir. Hiçbir bilgi veya materyal hiçbir yayın veya başka amaç için doğrudan veya dolaylı olarak değiştirilemez, uyarlanamaz, derlenemez veya yeniden dağıtılamaz, başka bir ticari amaç için kullanılamaz.

* (1) üçüncü tarafların fikri mülkiyet haklarının veya diğer hakların ihlal edilmesi.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Red mesajının temanın alıntı ordan burdan toplama olması ile hiç bir alakası yok. Tema mağazasında yüzlerce bire bir kopya ve toplama tema kaynıyor..
Bu red mesajının anlamı tema düzeni ile alakalı filter kısmına bakın Tema içinde olmayan modül varda silin modül filter kısmını düzgün yapın. Yine red yerseniz home kısmında sorun vardır kesin. Kolay gelsin iyi forumlar..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EMREARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EmreARD
Cihazım
Mİ5
Konular
56
Hocam çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Temanın onay almaması, derleme bi tema olmasından ziyade bana göre en basit örnek ana ekran düzeni..
Arkadaşın ilk mesajında belirttiği gibi MIUI theme editör kullanmak zorunda kalıyor kullanıcı, icon büyüklüğü vs. yüzünden..
Arkadaş kendine göre ayarladığı için her cihazda normal çalışmıyor, simge boyutları büyük olduğu için birbirine giriyor.. Bunu farkedip red vermişlerdir bence.. İlk göze çarpan durum bu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt