- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
bu kadar kısa zamanda milyonları öldürmeyi düşünmemişlerdir bence. şöyle bi 70 80 yıl geçsin hele
Bende kalbin sol kapakcikta aort da sızıntı var ama biontech yaptırdım hatta covidi 6 ay önce gecirdim sıkıntı olmadı. Ayrıca çok takarsan olmayacak ise de olurbiontech aşısı yaptırdım ama kalp kası iltihabı vs tarzı ölümcül olabilecek alerjiler yapabilir diyorlar ne kadar doğru? Alerjim ya da kronik hastalığım yok
Ayrıca.Yarın biontech aşı randevum var. Bu tür sohbetleri görünce gülüyorum
Şöyle de düşünebilirsiniz: bu aşıda sıkıntılar olsaydı Almanya, Amerika gibi büyük ülkeler hiç yaptırmazdı zaten.
aynenacil acil acil aşı olmayı gerektirecek, milleti yakaladığı yerde hayattan koparan, sokaklarda insanları yerlerde süründüren tehlikeli bir canavar virüs ben görmedim.
yakın zamanda evlat sahibi olmayı düşünenlere mrna aşısından uzak durmaları tavsiye ediliyor ve olanlara da bir kaç yıl boyunca kan sulandırıcı kullanmaları tavsiye eden uzman hekimlerin sayısı azımsanmayacak düzeyde benim araştırmalarım kadarıyla.
her yıl alkol ve sigaradan da ölen yüzbinlerce insan da var ama küresel güçlerin gündemine dahi girmiyor.
bağışıklığımı olabildiğince muhafaza edip doğal yollarla güçlendirmeyi ihmal etmeyen birisi olarak (mevcut) aşıları tercih etmiyorum.