- Adım
- Melih
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Meslek
- Burger King
- Konular
- 11
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming aramiyorum yani tamamen gaming olmayacak hocam. İkinci Ellere güvenmiyorum bulundugum ildeki 2. El fiyatları ucukBencede laptop bu arada . 7-8k olacaksa ikinci ellere bakın derim çünkü o fiyata sıfır gaming laptop bulmak zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu modeli düşünüyorum bendeMasaüstü bilgisayarın rahatlığını neden veremesinler hocam? Masaüstü olduğu zaman tek bir yere mahkumsun, hareket edemiyorsun. İşin yarım kaldığında bilgisayarı yanında götürüp farklı bir yerde devam edemiyorsun. Laptop olduğu zaman her yerde çalışabilirsin. Batarya 6 ayda cortlayacak demişsiniz ancak bilinçli kullanımda senelerce hiçbir şey olmadan götürür. Şahsen Acer marka laptop kullanıyordum, 3 sene aktif kullanmama rağmen hala +3 saat batarya ömrü sunuyordu. Onu emekli edip eve bıraktım, kendime farklı bir laptop aldım.
Ha masaüstü olarak da kullanabilirsiniz. Alırsınız güzelinden bir monitor, klavye ve mouse; laptop sadece kasa işlevi görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendim 1 ay önce Lenovo V14 G2 modelini aldım. Maksat oyun oynamak değildi, çünkü harici bir ekran kartı yok bilgisayarın. Ancak ona rağmen GTA 5, ETS 2, Watch Dogs vb. oyunlar orta ayarlarda +60fps veriyor üstelik 1080p çözünürlükte. Okulunu da düşünürsek taşınabilir olması gibi konular da önemli. O yüzden 14" olan bu bilgisayarı tavsiye edebilirim. Zaten Ryzen 5 5500U kullanıyor, fazlasıyla performanslı ve yeterli bir işlemci. Sadece imkanın olursa 8GB olan rami 12'ye falan yükseltmen mantıklı olur. Çünkü 8GB ramin 2GB kısmını ekran kartına veriyor.