Ayrıca kameralar bence harika 2 yıllık cihaza göre ve kesinlikle açarken foto çekerken geçişlerde iki kamera da asla takılma ve donma yapmıyor, cihazı 100 de 100 de şarjdan alıp sıfıra kadar sürekli hiç kapatmadan kullanıyorum şuan bile 8 saatten fazla ekran süresi veriyor, 5. 6 saat değilYaklaşık 6-7 aydır redmi note 6 pro kullanıcısıyım. Keşke de almasaydım... 1600 TL'ye alınabilecek en kötü telefon diyebilirim. İlk aldığımda hiçbir şekilde donma kasma yapmayıp göz boyadı. Ben de iade etmedim kullanmaya devam ettim. Ama ilerleyen zamanlarda (aldıktan 2-3 ay sonra) hem arayüzde hem oyunlarda aşırı derecede ısınıp kasmaya başladı. Hard reset attım, format data attım, eski roma downgrade ettim hatta dayanamayıp kernel attım. Ama hiçbir şekilde bu kasma sorunu düzelmedi... Aldığıma çok pişmanım. Oyun telefonu değil batarya ve kamera telefonu diyenler için ise, 2 kamerası da donuyor ve kalitesi berbat diyebilirim. Bataryası ise 5-6 saat ekran süresi alıyor. Ben 1600 TL'yi sadece batarya için mi verdim? Ya hayır 1600 TL'lik bir telefonda azıcık da olsa hiç mi performans olmaz?
Ben 5-6 saat alıyorum Biraz yedim bataryayıNaptın sen, 2 yıldır kullaniyorum, oyun oynamam, donma kasma takılma yok benim cihazda, root falan yapmadim, daha doğrusu beceremedim, batarya çok iyi, eee hızı malum bu seni ki cihazlardan bir tık yavaş olabilir ama senin dediğin gibi asla değil, bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum, global kararlı rom kullanıyorum, şaşırdım yazdıklarını okuyunca, başka bir note 6 pro kullandın mi, belki senin cihazda sıkıntı var, çünkü inan rahat bir cihaz, kullanımın ekran videosunu kaydedip atabilirim, ama dediğim gibi hiç oyun oynamam,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca kameralar bence harika 2 yıllık cihaza göre ve kesinlikle açarken foto çekerken geçişlerde iki kamera da asla takılma ve donma yapmıyor, cihazı 100 de 100 de şarjdan alıp sıfıra kadar sürekli hiç kapatmadan kullanıyorum şuan bile 8 saatten fazla ekran süresi veriyor, 5. 6 saat değil
Sarj %20nin altına inince her şeyi kısıyor telefon. Mesela oyundayken şarj 20nin altına düşerse 10fps alıyorsunuz o kadar kısıyor1 senedir kullandığım ve halen kulkanmaya devam ettiğim model 3gb ram 32 gb hafızalı modeli sd kart taktım 64 gb dediğiniz gibi sorunları sadece ve sadece şarj yüzde 20 den aşağı indiği zaman yaşıyorum bilginiz olsun en en düşük ram ve hafızalı olmasına rağmen beni çileden çıkartan bir sorun yapmadı room veya root kullanmadım hiç
Tamamen şans hocam. Kiminin sorununu hemen cozuyorlar kiminin sıkıntısını cozmeyip/cozemeyip surunduruyorlar. Haftaya göndereceğim ben ghost screen ve batarya değişimi için. Bilgilendiririm sizi. Belki de delta garanti saçmalığı diye bir konu açarken bulurum kendimiPeki delta garanti iyi midir?
Bence sizin telefonda donanımsal bir sorun var sizin dediğiniz gibi donma yaşamıyorum sadece bende değil eşimin telinde aynısı sorun yok bence siz teli bi gösterin derim6 farklı rom denedim mi flash üzerinden. Clean all da yaptım hocam.
Delta ise gitmezHocam hard reset dediğiniz ben cihaz ayarlarından yapmıştım işe yaramamıştı. MiRecovery 3.0 menüsünden mi yapsam acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihaz rootlu hocam garantisi gitmiş midir? Hard reset atarsam root sebebiyle giden garanti geri gelir mi?