Hocam bataryası da fazla iyi değil ki. Oyunları bıraktım zaten bu telefon sağolsun ama arayüzde de aşırı dönüp hızlı şekilde ısınıyor. Keşke bari arayüzde işimi görse. Sonuçta fiyatı o kadar da az bir telefon değil.Bende note 6 pro kullanıyorum cihaz kamera anlamında işimi görmedi fakat siz vur dedik öldürmüşsünüz.
Evet kamera ve batarya telefonu fakat fiyatına göre oyun telefonu hiç değil bu cihaz.
Bence siz beklentinizi çok çok yukarılara çıkarmışsınız gözünüzde büyütmüşsünüz cihazı altı üstü giriş orta seviye arasında bir cihaz bu.
ne kadar ekmek o kadar köfte hocam 5 6-7 bin tl bandındaki cihazlar boşuna mı var
Arkadaşlar ben zaten oyunları bıraktım bu telefon yüzünden diyorum. Arayüzde kasmasın yeter bana artık, ama sürekli donup çabuk ısınıyor.Abartılı olmuş gerçekten.
Akıllı telefonlar çok hızlı gelişiyor ve Android işletim sistemi öyle bir hal aldı ki 4GB RAM bile yetersiz duruma geldi. 2-3 sene önceki orta sınıf cihazdan bugünün güncel oyunlarına tam performans beklemek zor doğrusu. Artık amiral gemisi modeller bile 2 senede zorlamaya başlıyor. Hızlı gelişmenin bedeli bu da.
Cihazınızın anakart arızası olabilir.Arkadaşlar ben zaten oyunları bıraktım bu telefon yüzünden diyorum. Arayüzde kasmasın yeter bana artık, ama sürekli donup çabuk ısınıyor.
Bence çok abarttınız evet bu telefondan arkadaşımda var pubg grafiklerini falan gfx tool ile en yükseklere alıyor kasma ısınma vs vs hiçbiri yoktu onda da. Batarya konusuna gelince de o çok kullandığı halde 1gunu aşırı rahat çıkartıyor du. Onun cihaz da 1.5 senelik olması lazım kamera detayı şahsen portre hariç hoşuma gitmişti porte yapmacık gibi duruyor biraz....Yaklaşık 6-7 aydır redmi note 6 pro kullanıcısıyım. Keşke de almasaydım... 1600 TL'ye alınabilecek en kötü telefon diyebilirim. İlk aldığımda hiçbir şekilde donma kasma yapmayıp göz boyadı. Ben de iade etmedim kullanmaya devam ettim. Ama ilerleyen zamanlarda (aldıktan 2-3 ay sonra) hem arayüzde hem oyunlarda aşırı derecede ısınıp kasmaya başladı. Hard reset attım, format data attım, eski roma downgrade ettim hatta dayanamayıp kernel attım. Ama hiçbir şekilde bu kasma sorunu düzelmedi... Aldığıma çok pişmanım. Oyun telefonu değil batarya ve kamera telefonu diyenler için ise, 2 kamerası da donuyor ve kalitesi berbat diyebilirim. Bataryası ise 5-6 saat ekran süresi alıyor. Ben 1600 TL'yi sadece batarya için mi verdim? Ya hayır 1600 TL'lik bir telefonda azıcık da olsa hiç mi performans olmaz?