- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Gm5+
- Konular
- 0
twrp kurarken fasbootda kaldı stock atmaya çalışıyorum bu seferde mi flashda belirtilmemiş hata veriyor yardım edin lütfen
hata veriyor telefoncuya götürdüğümde anti rollback hatası veriyor dediOrijinal ROM'u flaşlayın ve TWRP'yi kurmayın.
Hocam gemçiş olsun, telefonunuz brick olur ellemeyin. Bootloader kilidi etkin galiba. Acaba şunu girip çıktıyı yazar mısınız?hata veriyor telefoncuya götürdüğümde anti rollback hatası veriyor dedi![]()
fastboot getvar anti
Var mı bilmiyorum. Çünkü 3 haftadır telefonum yok. Gelince bakıp, sizi bilgilendiririm ama internetten araştırmanızda fayda var.neyse öyle böyle halletim eyvallah bunu türkçe yapma şansımız ne?
Hocam gemçiş olsun, telefonunuz brick olur ellemeyin. Bootloader kilidi etkin galiba. Acaba şunu girip çıktıyı yazar mısınız?
Kod:fastboot getvar anti
Var mı bilmiyorum. Çünkü 3 haftadır telefonum yok. Gelince bakıp, sizi bilgilendiririm ama internetten araştırmanızda fayda var.
Hocam, o kadar deneyemedim. Dediğim gibi, hatam sonucu telefon hard brick oldu ve üç haftadır garantide. Türkçe deneyemedim, EU ROM değil, Çin ROM'u yükledim. ROM'dan kaynaklı olabilir ROM değiştirin ya da kernel değiştirin.eu rom yükledim türkçe yaptımda bu kamerayı açınca bağlanılamadı hatası veriyor