Güncellemeyi yapmıyor boot ekranı geliyor ve tekrardan telefon açılıyor.Hocam "Ayarlar"dan güncellemelere girip sağ üstteki "üç noktaya" tıklayıp, zip dosyasını flaşlayın.
Güncellemeyi yapmıyor boot ekranı geliyor ve tekrardan telefon açılıyor.Hocam "Ayarlar"dan güncellemelere girip sağ üstteki "üç noktaya" tıklayıp, zip dosyasını flaşlayın.
Açık ,wipe data / cache yapmam lazım mı ?Hocam, o zaman TWRP ile flaşlayın. Bootloader kilidi açıksa tabii.
Telefon "fastboot" modundayken, bilgisayardan şu komutu verin;kardes bu edl mod nedir fastbootda cihazi aciyorum ama bu dedigin programi actigim halde bi degişme olmuyor ekranda hala fastboot yaziyor bir türlü bu edl moda geciremedim telefonu biraz daha aciklayici olursan sevinirim
fastboot oem edl
Evet hocam. Yaparsanız daha garanti olur.Açık ,wipe data / cache yapmam lazım mı ?
Telefon "fastboot" modundayken, bilgisayardan şu komutu verin;
Kod:fastboot oem edl
Evet hocam. Yaparsanız daha garanti olur.
Yok hocam rootsuz devam. Güvenlik açısından bir problem yok. Anlatım, Stok Android'li -Android Pie- Mi A2 üzerinden anlatılmıştır. Yani kurabilirsiniz.Android 9 varken mi a2 de miu yüklenebilir mi, mi a2 ye miui yükleyince rootlu mu oluyo telefon, güvenlik açısından sıkıntı oluyor mu
teşekkür ettimYok hocam rootsuz devam. Güvenlik açısından bir problem yok. Anlatım, Stok Android'li -Android Pie- Mi A2 üzerinden anlatılmıştır. Yani kurabilirsiniz.