Rehber [BAŞARILI] MI A2 MIUI 10.9.1.10 Kurulumu

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Bu ne arkadaşım firmware-update klasörü sildirmeden miui 10 yükletirsen telefon arb 4 olur sen kendi telefonunu düzeltememişsin bozduktan sonra muhtemelen arb ye takılmışsın neden bunu buraya yazmışsın .
Yok ARB'ye takılmadım. Dediğim gini, kurduktan sonra Xposed kurdum ondan sonra ARB 4 oldu. Normalde 4-5 kere yeniden başlattım telefonu problem olmadı. Eğer Firmware-Update klasörünü silmezseniz sadece eski sürümlere dönemiyorsunuz EDL moddan.

DejavuTr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi A2 4/64
Konular
4
Yok ARB'ye takılmadım. Dediğim gini, kurduktan sonra Xposed kurdum ondan sonra ARB 4 oldu. Normalde 4-5 kere yeniden başlattım telefonu problem olmadı. Eğer Firmware-Update klasörünü silmezseniz sadece eski sürümlere dönemiyorsunuz EDL moddan.
Güzel kardeşim sen miui 10'u fw update silmeden attığın için arb 4e takıldın yanlış bilgilendirme insanları konunu editle miui 10 zip'inden fw update klasörünü silsinler boşuna günaha girme en az 5 kişiyi 6x'e çevirip a2 ye döndürdüm.
Bir yerden örnek alıp konunu güncellemek istersen buyur
Orada yazan yunusasik benim.

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Kardeşim, eğer Firmware-Update'yi silmezsen telefon orijinal ROM'a dönmez tamam? Eğer geri dönmeyeceksen bir problem yok. Bak kaç kere söylüyorum telefonu Miui kuruluyken 2 kere sıfırladım 5 kere yeniden başlattım sorun olmadı. Root attım, yeniden başlattım sorun olmadı. Xposed kurdum problem oldu. Yanlış bilgilendirmiyorum başımdan geçenleri anlatıyorum. Ama sen, "yok ben olay olduğunda yanındaydım, senden daha iyi biliyorum" diyorsan, tamam kabul.

DejavuTr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi A2 4/64
Konular
4
Kardeşim, eğer Firmware-Update'yi silmezsen telefon orijinal ROM'a dönmez tamam? Eğer geri dönmeyeceksen bir problem yok. Bak kaç kere söylüyorum telefonu Miui kuruluyken 2 kere sıfırladım 5 kere yeniden başlattım sorun olmadı. Root attım, yeniden başlattım sorun olmadı. Xposed kurdum problem oldu. Yanlış bilgilendirmiyorum başımdan geçenleri anlatıyorum. Ama sen, "yok ben olay olduğunda yanındaydım, senden daha iyi biliyorum" diyorsan, tamam kabul.

Güzel kardeşim konunun hiç bir yerinde benim bu rehberi uygularsanız bir daha a2 ye dönemezsiniz diye yazmamışsın onu yaz o zaman.

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Evet, yazmadım. Yazdım dedim mi?

lmonshor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt argı
Cihazım
Redmi 5 plus 64
Konular
1
Güzel kardeşim sen miui 10'u fw update silmeden attığın için arb 4e takıldın yanlış bilgilendirme insanları konunu editle miui 10 zip'inden fw update klasörünü silsinler boşuna günaha girme en az 5 kişiyi 6x'e çevirip a2 ye döndürdüm.
Bir yerden örnek alıp konunu güncellemek istersen buyur
Orada yazan yunusasik benim.
Hocam bende miui kurmayı düşünüyorum ama. Acaba bu anlatımın türkçesi yok mu ? yanlış anlaşılmadan dolayı cihazı kullanılamaz hale getirmek istemiyorum. Ve ayrıca bu romun herhangi bir sıkıntısı var mı ?

DejavuTr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi A2 4/64
Konular
4
Hocam bende miui kurmayı düşünüyorum ama. Acaba bu anlatımın türkçesi yok mu ? yanlış anlaşılmadan dolayı cihazı kullanılamaz hale getirmek istemiyorum. Ve ayrıca bu romun herhangi bir sıkıntısı var mı ?
Anlatım gayet basit aslında indir translate yapsan dahi anlarsın

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Şuan konuda var olan anlatımda herhangi bir yanlış anlaşılma/anlatım yok. Bu hafta aynı yöntemi normal A2 ile tekrar denedim ve Firmware-Update klasörü olmadan telefon boot etmedi.

DejavuTr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi A2 4/64
Konular
4
Şuan konuda var olan anlatımda herhangi bir yanlış anlaşılma/anlatım yok. Bu hafta aynı yöntemi normal A2 ile tekrar denedim ve Firmware-Update klasörü olmadan telefon boot etmedi.

Israrına anlam veremiyorum muhtemelen pie versiyonunu en son gördüğün için flaşladın kernel uyumsuzluğu olduğu için de boot etmedi üzerine hex kernel flaşlamış olsaydın açılırdı yine birinin telefonunu gereksiz yere arb4'e kitledin buyur sana konu aradağın her şeyin cevabı var.

Üst Alt