- Adım
- fatih
- Cihazım
- LeMax2 6/128
- Konular
- 15
Yurt dışından normal kargo ile aldığım ilk telefon sorunsuz şekilde elime geçmişti. Hatta kutusunda telefon yazmasına rağmen. İkinci aldırdığım telefon ise ukim e gitti ve takıldı tabiki. 2. kargoda telefon değil farklı birşey yazıyordu ama yine de takıldı. xray cihazlardan geçmiyor telefonlar. Gümrük memuru işini yapmıyorsa o zaman herşey geçiyor. İşin kısacası bu. Ayrıca harici HDD kutularında vs. telefon getirenleri duydum hatta savcılıklara verdikleri ifadelerin resimlerini de gördüm ama ne derece doğru bilmiyorum.
Yurt dışından almak istediğim telefon, tabet vb. şeyleri şimdi batumdaki adresime yolluyorum.
Sonra oradan yolcu beraberinde içeri sokuyorum.
Bu şekilde gayri resmi de olmuyor iş. Olay net ve resmi. Yolcu kendi telefonu dışında bir telefon daha getirme hakkını kullanıyor ve iş bitiyor.
Yurt dışından almak istediğiniz telefon ve diğer elektronik eşyalar için yardımcı olabilirim size.
Hatta alışverişinizi kendi kartınız ile yapın adres olarak benim batumdaki adresimi gösterin. Ürün elime ulaşınca size kargo ile yollayayım onu.
Bunu yaparken kar alacakmıyım. Evet ama cuzi bir kar.
300 doların altındaki ürünler için 100tl ( bu siteye özel. normalde 150tl den aşağı kar almıyorum.)
300-500 dolar arası 150tl
500 dolar üstüne 250tl
Cebinizden sıcak para çıkmadan kendi kredi kartınız ile en uygun bulduğunuz siteden alışverişinizi yapın.
Örneğin mi mix 6/256gb 600 dolara buldunuz herhangi bir sitede. 600*3,45= 2070 tl
Benim karımı da ekleyince telefon size 2070+250 = 2320 tl ye gelir.
Ne kadar kar ettiğinizi anlamak içi mi mix 6/256gb satanların fiyatlarına bakın. Minimum 1000tl kardasınız
Yurt dışından almak istediğim telefon, tabet vb. şeyleri şimdi batumdaki adresime yolluyorum.
Sonra oradan yolcu beraberinde içeri sokuyorum.
Bu şekilde gayri resmi de olmuyor iş. Olay net ve resmi. Yolcu kendi telefonu dışında bir telefon daha getirme hakkını kullanıyor ve iş bitiyor.
Yurt dışından almak istediğiniz telefon ve diğer elektronik eşyalar için yardımcı olabilirim size.
Hatta alışverişinizi kendi kartınız ile yapın adres olarak benim batumdaki adresimi gösterin. Ürün elime ulaşınca size kargo ile yollayayım onu.
Bunu yaparken kar alacakmıyım. Evet ama cuzi bir kar.
300 doların altındaki ürünler için 100tl ( bu siteye özel. normalde 150tl den aşağı kar almıyorum.)
300-500 dolar arası 150tl
500 dolar üstüne 250tl
Cebinizden sıcak para çıkmadan kendi kredi kartınız ile en uygun bulduğunuz siteden alışverişinizi yapın.
Örneğin mi mix 6/256gb 600 dolara buldunuz herhangi bir sitede. 600*3,45= 2070 tl
Benim karımı da ekleyince telefon size 2070+250 = 2320 tl ye gelir.
Ne kadar kar ettiğinizi anlamak içi mi mix 6/256gb satanların fiyatlarına bakın. Minimum 1000tl kardasınız