Soru Band 20

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
Band 20 ile ilgili konuları burada toplayabiliriz. Öncelikle sorunun tanımını yapalım.

Gerek bu forumda, gerek donanımhaberde, IMEI atıldıktan sonra, çoğu kişi, band 20'nin gittiğini ve 800MHz üzerinden hizmet alamadığını belirtmiş. Bazıları telefonun genel çekim performansında kötüleşme hissettiklerini söylemiş.

IMEI atıldıktan sonra band 20'nin gitmesi, gerçek bir durum mudur ? Sadece band 20 çeken yerde deneme yapan biri var mıdır ?

Turkcell'in band 20 kullanmadığı, Vodafone'un sadece kırsalda band 20 kullandığı söyleniyor. Türk Telekom'da durum nedir ?

Çift hat kullananların deneyimleri nelerdir ?

IMEI atma işlemi, neden sadece band 20'yi etkilemektedir ? Bu banda özel durum nedir ?

IMEI kaydı yapmış ve yapmamış kişiler, mevcut bandlara Network Signal Guru uygulamasıyla ile bakıp ekran görüntüsü alıp, paylaşabilirler mi ? Ve yine kullandıkları rom'u yazabilirler mi ? Elimizde konu ile ilgili gerçek bir bilgi olması için mümkün olduğunca fazla kullanıcıdan veri almalıyız. En az 10-15 kullanıcı.

Sorunu yaşadığını iddia edip çözüm bulan biri var mıdır ?

rhnkpt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
8
İmei işlemlerinde sadece Xiaomi telefonlarda mı Band 20 sorunu çıkıyor. Daha önce P20 Lite ve S6 Edge kullandım imei işleminden sonra bir sorun çıkmadı çekim kalitesinde. Mi 9 SE telefon aldım henüz İmei işlemi yaptırmadım Band 20 meselesinden dolayı. Eğer diğer telefonlarda da bu sorun çıkıyorsa yaşadığım yerde bu telefonda da beni etkilemeyeceğinden emin olmak için soruyorum.

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
10.3.1 den sonra test etmenizi öneririm bende işlemden sonra ilk defa 4.5 yazısını gördüm daha önce 2-3 mbit hız aldığım yerlerde 20-25 mbit sonuç aldım düşüncem yazılımdan sonra band 20 nin düzeldiği yönünde ama yazılımdan sonra twrp silindiği için tekrar atmadım olurda band 20 tekrar giderse diye

Oyla:

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
10.3.1 den sonra test etmenizi öneririm bende işlemden sonra ilk defa 4.5 yazısını gördüm daha önce 2-3 mbit hız aldığım yerlerde 20-25 mbit sonuç aldım düşüncem yazılımdan sonra band 20 nin düzeldiği yönünde ama yazılımdan sonra twrp silindiği için tekrar atmadım olurda band 20 tekrar giderse diye
Bu önemli bir iddia açıkçası. Bu bilgiyi teyit edebilecek başkaları var mı ?

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
recovery, fastboot veya ota dan hangisi ile geçtiniz bu sürüme

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
recovery, fastboot veya ota dan hangisi ile geçtiniz bu sürüme
ota dan geçtim ilk denememde tam romu indirmediği için yüklemedi ikinci güncelle dediğimde 2 gb tam rom geldi indirdi ve açılışta twrp devreye girdi ve kurdu yani formdaki arkadaşların yaptığı gibi indirip manuel kur demedim

Oyla:

devourlove

Ahmed Tuğra Karaca
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mucahit
Cihazım
Mi 12 Lite
Meslek
otomotiv
Konular
6
Bende ilk defa 4.5 yazısı gördüm. Ben daha önce mi4 kullanıcısıydım mi4 ün çektiği yerlerde mi9se çekmiyor entersandır malum işlemden önce denememiştim ondanmıdır bilmiyorum.

Oyla:

icefullmoon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedri
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Facebook gruplarında, imei işleminden sonra mi9se de band 20 gidiyor dediğimde bazı kesimler tarafından resmen linç yedim. Mantık belli 'band 20 donanımsaldır imei işlemi ile gitmez daha neler duyacağız'. Kamerada donanımsal ama sürücüsü programı olmazsa çalışır mı? Evet haklısın daha duyacağın göreceğin çok şeyler var. Herşey den tam emin olmadan konuşmamak lazım bu hayatta. Ayrıca band 20 gitmiyor diyenlerden çalıştığına dair 1 tane bile geri dönüş gelmedi daha..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmei atıldıkdan sonra adanın pek çok ilçesinde test ettğm merkezdede test ettim ve hiç band 20 çekimi almadım band20 yok buharlaşmış. Genelde band 1 band 3 band 8 gördüm. Eu rom yüklenmişti tekrar global rom denemedim.

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmei atıldıkdan sonra adanın pek çok ilçesinde test ettğm merkezdede test ettim ve hiç band 20 çekimi almadım band20 yok buharlaşmış. Genelde band 1 band 3 band 8 gördüm. Eu rom yüklenmişti tekrar global rom denemedim.
farketmiyor global romdada durum aynı şekilde şuanda..

Oyla:

icefullmoon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedri
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1

Oyla:
Üst Alt