Soru Band 20

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
Band 20 ile ilgili konuları burada toplayabiliriz. Öncelikle sorunun tanımını yapalım.

Gerek bu forumda, gerek donanımhaberde, IMEI atıldıktan sonra, çoğu kişi, band 20'nin gittiğini ve 800MHz üzerinden hizmet alamadığını belirtmiş. Bazıları telefonun genel çekim performansında kötüleşme hissettiklerini söylemiş.

IMEI atıldıktan sonra band 20'nin gitmesi, gerçek bir durum mudur ? Sadece band 20 çeken yerde deneme yapan biri var mıdır ?

Turkcell'in band 20 kullanmadığı, Vodafone'un sadece kırsalda band 20 kullandığı söyleniyor. Türk Telekom'da durum nedir ?

Çift hat kullananların deneyimleri nelerdir ?

IMEI atma işlemi, neden sadece band 20'yi etkilemektedir ? Bu banda özel durum nedir ?

IMEI kaydı yapmış ve yapmamış kişiler, mevcut bandlara Network Signal Guru uygulamasıyla ile bakıp ekran görüntüsü alıp, paylaşabilirler mi ? Ve yine kullandıkları rom'u yazabilirler mi ? Elimizde konu ile ilgili gerçek bir bilgi olması için mümkün olduğunca fazla kullanıcıdan veri almalıyız. En az 10-15 kullanıcı.

Sorunu yaşadığını iddia edip çözüm bulan biri var mıdır ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar ben sürekli otobüsle yolculuk yapan biriyim. Çanakkale-Trabzon arası 23 saat otobüs yolculuğu yapıyorum yılda 5-6 kez. Benim cihazım mi6x, band 20 yok. Gerek bu yolculuklarında gerek Trabzon dağ bayır yayla deyip gezerken ben bu band20 nin yokluğundan dolayı sorun yaşamıyorum. Band20 kadar gereksiz bir band yoktur. DH deki band20 muhabbetlerini görüp buraya taşımayın. Bu tartışmaya son mesaj bu olsun lütfen, çok önceleri band20 muhabbeti pek çok kez yazıldı çizildi, gereksiz olduğu kanıtlandı. Uzatarak bir yere varamazsınız.

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Uygulamanın root ile çalıştığı yukarılarda yazılmıştı hocam.
Eyvallah hocam görmemişim kusura bakma mi 9 se şuan IMEI repair yapılmadı ama kırsal yerlerde sorun olur diyorlar evde bilemzar zor çekiyor demekki band 20 gidince hiç çekmez umarım bir çözüm bulunur

Oyla:

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Eyvallah hocam görmemişim kusura bakma mi 9 se şuan IMEI repair yapılmadı ama kırsal yerlerde sorun olur diyorlar evde bilemzar zor çekiyor demekki band 20 gidince hiç çekmez umarım bir çözüm bulunur
Estağfurullah, Zenex hocam son sözü söylemiş, ben daha bir şey demeyeyim

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
dostum evde wifi varsa ztn 2g 3g de kullanırsın band20 dedikleri 4g deki bir band. kırsal yerde de ne bileyim telefon 3g 2g çekiyosa bile iyidir :) en kötü bi ilçede bile ztn 3g var. ben hakkaride görev yapıyorum 3 senedir, merkezi ilçe gibi olan bi yer burası ve ilçelerinde bile çekim sorunu yok. ayrıca mi note 3 de kullandım oda sorun çıkartmadı bana

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
dostum evde wifi varsa ztn 2g 3g de kullanırsın band20 dedikleri 4g deki bir band. kırsal yerde de ne bileyim telefon 3g 2g çekiyosa bile iyidir :) en kötü bi ilçede bile ztn 3g var. ben hakkaride görev yapıyorum 3 senedir, merkezi ilçe gibi olan bi yer burası ve ilçelerinde bile çekim sorunu yok. ayrıca mi note 3 de kullandım oda sorun çıkartmadı bana
Eyvallah hocam 3g çeksin bana yeter çok önemli değil 4g zaten

Oyla:

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
IMEI kaydı iki yolla yapılıyor. 1) Cihazın içi açılarak 2) Boot loader açılarak yazılım yoluyla. Cihazın içi açılarak yapılan işlem sonrasında da band 20 gidiyor mu ? Cihazı bu kategoride olup bilgi verebilecek olan var mı ?

Oyla:
Üst Alt