Soru Band 20

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
Band 20 ile ilgili konuları burada toplayabiliriz. Öncelikle sorunun tanımını yapalım.

Gerek bu forumda, gerek donanımhaberde, IMEI atıldıktan sonra, çoğu kişi, band 20'nin gittiğini ve 800MHz üzerinden hizmet alamadığını belirtmiş. Bazıları telefonun genel çekim performansında kötüleşme hissettiklerini söylemiş.

IMEI atıldıktan sonra band 20'nin gitmesi, gerçek bir durum mudur ? Sadece band 20 çeken yerde deneme yapan biri var mıdır ?

Turkcell'in band 20 kullanmadığı, Vodafone'un sadece kırsalda band 20 kullandığı söyleniyor. Türk Telekom'da durum nedir ?

Çift hat kullananların deneyimleri nelerdir ?

IMEI atma işlemi, neden sadece band 20'yi etkilemektedir ? Bu banda özel durum nedir ?

IMEI kaydı yapmış ve yapmamış kişiler, mevcut bandlara Network Signal Guru uygulamasıyla ile bakıp ekran görüntüsü alıp, paylaşabilirler mi ? Ve yine kullandıkları rom'u yazabilirler mi ? Elimizde konu ile ilgili gerçek bir bilgi olması için mümkün olduğunca fazla kullanıcıdan veri almalıyız. En az 10-15 kullanıcı.

Sorunu yaşadığını iddia edip çözüm bulan biri var mıdır ?

Mhsnrohat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rohat
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
17
Guru
Global değilse ,band20 özelliği yok hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Network Signal guru ile hangi band lar telefonunuzda açık öğrenebilirsiniz. Program root istiyor lakin
yu indirdim root yetkisi verdim lakin hiç bisey anlamadım sildim

Band 20 ile ilgili konuları burada toplayabiliriz. Öncelikle sorunun tanımını yapalım.

Gerek bu forumda, gerek donanımhaberde, IMEI atıldıktan sonra, çoğu kişi, band 20'nin gittiğini ve 800MHz üzerinden hizmet alamadığını belirtmiş. Bazıları telefonun genel çekim performansında kötüleşme hissettiklerini söylemiş.

IMEI atıldıktan sonra band 20'nin gitmesi, gerçek bir durum mudur ? Sadece band 20 çeken yerde deneme yapan biri var mıdır ?

Turkcell'in band 20 kullanmadığı, Vodafone'un sadece kırsalda band 20 kullandığı söyleniyor. Türk Telekom'da durum nedir ?

Çift hat kullananların deneyimleri nelerdir ?

IMEI atma işlemi, neden sadece band 20'yi etkilemektedir ? Bu banda özel durum nedir ?

IMEI kaydı yapmış ve yapmamış kişiler, mevcut bandlara Network Signal Guru uygulamasıyla ile bakıp ekran görüntüsü alıp, paylaşabilirler mi ? Ve yine kullandıkları rom'u yazabilirler mi ? Elimizde konu ile ilgili gerçek bir bilgi olması için mümkün olduğunca fazla kullanıcıdan veri almalıyız. En az 10-15 kullanıcı.

Sorunu yaşadığını iddia edip çözüm bulan biri var mıdır ?
Mi 9 se var global imei atmadım bi çok farklı rom kullandım band 20 var suanlik sıkıntı yok imei den sonra bilemem giderse buraya kesin tekrar gelirim gitmezse gelmem yada gelirim haberdar ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
Mi 9 se var global imei atmadım bi çok farklı rom kullandım band 20 var suanlik sıkıntı yok imei den sonra bilemem giderse buraya kesin tekrar gelirim gitmezse gelmem yada gelirim haberdar ederim

Dostum zaten global versiyonların tümünde Band 20 var ve çalışıyor. Band 20 sorunu IMEI atıldıktan sonra ortaya çıkıyor. IMEI atıldıktan sonra band 20 hala çekiyor dersen, o zaman olay olur. Yeni bir şey söylememişsin.

Oyla:

Mhsnrohat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rohat
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
17
Dostum zaten global versiyonların tümünde Band 20 var ve çalışıyor. Band 20 sorunu IMEI atıldıktan sonra ortaya çıkıyor. IMEI atıldıktan sonra band 20 hala çekiyor dersen, o zaman olay olur. Yeni bir şey söylememişsin.
IMEI attıktan sonra inşallah yeni birsey söylerimhaha--

Oyla:

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
sadece band 20 gitmiyor imei den önce ve sonraki bandlara bakarsanız 5-6 band daha yok bende 3g de bile sıkıntı var

Oyla:

smaxs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
0
telefonla ilgili tek sıkıntım bu olay. malesef gidiyor ve şehirde sorun yok ama şehirden çıktığınız zaman büyük sıkıntı ya 2g'ye düşüyor ya da hiç çekmiyor yollarda. artık çözülsün de kurtulalım yav

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Arkadaşlar ben sürekli otobüsle yolculuk yapan biriyim. Çanakkale-Trabzon arası 23 saat otobüs yolculuğu yapıyorum yılda 5-6 kez. Benim cihazım mi6x, band 20 yok. Gerek bu yolculuklarında gerek Trabzon dağ bayır yayla deyip gezerken ben bu band20 nin yokluğundan dolayı sorun yaşamıyorum. Band20 kadar gereksiz bir band yoktur. DH deki band20 muhabbetlerini görüp buraya taşımayın. Bu tartışmaya son mesaj bu olsun lütfen, çok önceleri band20 muhabbeti pek çok kez yazıldı çizildi, gereksiz olduğu kanıtlandı. Uzatarak bir yere varamazsınız.
İlginc bir sekilde ben sorun yasiyorum band kaynakli. Gemilerde calisiyorum uluslararasi seyahatlerde gerek turk gerek yabanci hattimi kullandigimda ki telefonum mi 8 se buradaki xioami mi 9 (garantili kayitli ) iphone samsunglar cayir cayir cekerken benimki cekmiyor. Tam tersi onlarin cekmedigi yerde benimki cekiyor isin icinden cikamadim gercekten

Oyla:

rkalkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
sorun ile ilgili çözüm bulan varmı?

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Global değilse ,band20 özelliği yok hocam.

Network Signal guru ile hangi band lar telefonunuzda açık öğrenebilirsiniz. Program root istiyor lakin
Benim cihaz Çin versiyon mi 8 ve band 20 kullanıyor şebeke.

Oyla:

Ceyrancı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi8se
Konular
0
Arkdaşlar Band 20 desteği gittikten sonra, Tekrar eski repair işlemini yaptığınızda, Band20 kullanılabilir oluyor mu acaba ? Geriye dönüşlerde durum nedir? Böyle ise numaradan şüphelenecegim, Aksi halde ise backup ları düzgün alamadığımız için uçtu diyeceğim. Biriniz bunun cevabını verebilir mi? Ben daha telefonu almadığım için deneyemiyorum. Bu arada satan arkadaşlar var ise ulaşabilirler.
Evet geliyor band 20

Oyla:

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
75
MI8 SE var bende bilindiği gibi band 20 yok. Geçen Trabzona köye gittik MI 9t den daha iyi çekiyodu :D 9t de band 20 olmasına rağmen

Oyla:
Üst Alt