Rom ArrowOS POCO X3/NFC [11] [OFFICIAL]

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18
orangefox ile denedin mi
Evet onla yapmıştım güncel değilmiş guncelleyince oldu şarj konusunda daha kotu gibime geldi Arrow os
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide şey Şirvan magiskim görünmüyor şuan arrowdayim neden acaba tekrardan flasladim magisk yok gelmiyo telefona

Son düzenleme:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Evet onla yapmıştım güncel değilmiş guncelleyince oldu şarj konusunda daha kotu gibime geldi Arrow os

Bide şey Şirvan magiskim görünmüyor şuan arrowdayim neden acaba tekrardan flasladim magisk yok gelmiyo telefona
Yükler yüklemez şarj hakkında konuşmak yanlış, zaten aosp nin miui den kötü olma imkanı yok. Romun oturması gerekiyor doğru karşılaştırma yapabilmek için

Magisk güncel 21.4 yüklerseniz sorun olmaz

emreeuulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Pc Teknisyeni
Konular
1
Yükler yüklemez şarj hakkında konuşmak yanlış, zaten aosp nin miui den kötü olma imkanı yok. Romun oturması gerekiyor doğru karşılaştırma yapabilmek için

Selamün aleyküm arrowu twrp den mi yüklüyoruz aşama aşama nasıl yükleneceğini yazarsan çok sevinirim hocam

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Meminn, Önce magisk APK yükleyin sonra twrp den flashlayin ..

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Selamün aleyküm arrowu twrp den mi yüklüyoruz aşama aşama nasıl yükleneceğini yazarsan çok sevinirim hocam
Aleyküm selam. Konu başında aşamalı bir şekilde yazıyor hocam, twrp kullanmayın orangefox yükleyin. Yine konu başında mevcut

emreeuulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Pc Teknisyeni
Konular
1
Aleyküm selam. Konu başında aşamalı bir şekilde yazıyor hocam, twrp kullanmayın orangefox yükleyin. Yine konu başında mevcut
Hocam sanada sormuş olayım da callofduty siyah ekran hatası arrow da almam değil mi

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam sanada sormuş olayım da callofduty siyah ekran hatası arrow da almam değil mi
Eskiden oynuyordum hocam yaşamadım hiç öyle bir sorun. Uzun süredir oynamadığım için durum ne bilmiyorum yanlış bir şey söylemiyim

emreeuulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Pc Teknisyeni
Konular
1
anladım teşekkürler hocam

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18

Açık ekran süresi olarak değil yani oyun olarak performans da global rom daha iyiydi mobile legends takılmalar çok mevcut globalde oyun başı şarj kaybı 4-7 arası bunda 8-9 arası antutu daha yüksek arrowun ama anlamadım 290 bine 283 bin

Belki sadece bu oyunda böyledir bide oyunu oynarken yukarısı saat şarj vb gösteren yer oyunda gitmiyor göremedim oynadığım oyunu kernel değiştirdim ondan da olabilir galiba

Meminn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
18

Magisk güncel 21.4 yüklerseniz sorun olma
Bu arada kurduğum kernel Optimus drunk telefonu ben oyun amaçlı kullanıyorum günlük 6-7 saat gibi pil ve performans için bana onerebileceginiz rom varmı şuan global Hindistan muiu 12.0.9 var güncel onu indiriyorum

Üst Alt