- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Poco F4 pro
- Konular
- 23
Arkadaşlar benim Poco X3'e özel olmayan son 3 yıldır kullandığım 3 telefonda da (Poco X3 ,redmi note 5 ,Mi 8SE) AOSP romlarda derdimi anlatamadığım ,darmanını da bulamadığım sorun yaşıyorum
Şansımı burda deneyeyim dedim
Ben Pokemon GO oynayan ender oyunculardanım. Çıktığında hatırlarsanız pokemon go plus denen aparat tanıtılmıştı. bluetooth ile eşleşip oyunda pokestop çeviren pokemon yakalayan bir aparat.
Bu zamazingo Xiaomi telefonlardaki AOSP romların hiçbirinde verimli çalışmıyor.
Bluetooth ile eşleşiyor normal olarak görevini yapıyor ancak güç tuşuna basıp ekranı kapattığımda verimi çok çok düşüyor. Sürekli ekranı açık bırakmak zorunda kalıyorum
miui romda ekranı kapattığımda böyle bir sorun yok. Ekran açıkken veya kapalı farketmeden stabil çalışıyor
defalarca kernel değiştirdim FKM ile tüm çekirdekleri performans moduna aldım, tüm uygulama ve genel pil ayarlarını optimizasyonu devre dışı bırakıyorum yok çözemiyorum
miui romlarda saat gibi çalışan aparat, AOSP custom romda su koyuyor.
aklıma gelen şey AOSP ekranı kapatınca arka planda pokemon go veya plus çalışmasını engellemesi. Bunu halledemediğimden custom rom kuramıyorum
Poco X3'te de durum böyle
AOSP her romu denedim hepsinde aynı.Çözüm ihtimali varmı acaba
Şansımı burda deneyeyim dedim
Ben Pokemon GO oynayan ender oyunculardanım. Çıktığında hatırlarsanız pokemon go plus denen aparat tanıtılmıştı. bluetooth ile eşleşip oyunda pokestop çeviren pokemon yakalayan bir aparat.
Bu zamazingo Xiaomi telefonlardaki AOSP romların hiçbirinde verimli çalışmıyor.
Bluetooth ile eşleşiyor normal olarak görevini yapıyor ancak güç tuşuna basıp ekranı kapattığımda verimi çok çok düşüyor. Sürekli ekranı açık bırakmak zorunda kalıyorum
miui romda ekranı kapattığımda böyle bir sorun yok. Ekran açıkken veya kapalı farketmeden stabil çalışıyor
defalarca kernel değiştirdim FKM ile tüm çekirdekleri performans moduna aldım, tüm uygulama ve genel pil ayarlarını optimizasyonu devre dışı bırakıyorum yok çözemiyorum
miui romlarda saat gibi çalışan aparat, AOSP custom romda su koyuyor.
aklıma gelen şey AOSP ekranı kapatınca arka planda pokemon go veya plus çalışmasını engellemesi. Bunu halledemediğimden custom rom kuramıyorum
Poco X3'te de durum böyle
AOSP her romu denedim hepsinde aynı.Çözüm ihtimali varmı acaba