- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Xiaomi mi9t
- Konular
- 12
Teşekkürler hocam iyi forumlarBilgim yok hocam maalesef
Hocam bu romu yüklemeye çalıştım twrp de hata veriyor dosyayı ?Bilgim yok hocam maalesef
orangefox kullanın,hata nedir?
Hocam direktmen romu indirdim kurmaya çalıştım olmadı zip hatalı falan diyodu hocam fw dosyasını indirmedim indirsem ilk onu kursam sonra aroowu kursam hata verirmiş?orangefox kullanın,hata nedir?
orangefox kullanın,hata nedir?
Hocam orangefox kurulumu nasıl oluyor acaba ?Hocam direktmen romu indirdim kurmaya çalıştım olmadı zip hatalı falan diyodu hocam fw dosyasını indirmedim indirsem ilk onu kursam sonra aroowu kursam hata verirmiş?
Hocam orangefoxu kurdum hata uptade inerken hata diyor:1orangefox kullanın,hata nedir?
Hocam orangefoxu kurdum hata uptade inerken hata diyor:1orangefox kullanın,hata nedir?
Konuda nasıl yazıyorsa o şekilde kurulum yapın hocam.Hocam direktmen romu indirdim kurmaya çalıştım olmadı zip hatalı falan diyodu hocam fw dosyasını indirmedim indirsem ilk onu kursam sonra aroowu kursam hata verirmiş?
Hocam kurdum bu orangefoxu orada yuklerken gene hata alıyorum yuklenemedi zip dosyası hata :1 diyorKonuda nasıl yazıyorsa o şekilde kurulum yapın hocam.
Oranfegox için forumda bulunan güncel dosyayı indirip twrp üzerinden yükleyebilirsiniz
Hocam kurdum bu orangefoxu orada yuklerken gene hata alıyorum yuklenemedi zip dosyası hata :1 diyor
Konuda nasıl yazıyorsa o şekilde kurulum yapın hocam.
Oranfegox için forumda bulunan güncel dosyayı indirip twrp üzerinden yükleyebilirsiniz
Orangefox guncel olani ile deneyin ilk data dosyasini temizleyin sadece data yazani sonra fw vendor sonra romu yukleHocam kurdum bu orangefoxu orada yuklerken gene hata alıyorum yuklenemedi zip dosyası hata :1 diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: