Soru Arama ve mesaj uygulaması

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba, arkadaşıma aldığım Redmi Note 8 cihazımız elimize ulaştı. Sistem kurulumunu yaptık. Kendim Mi note 3 kullanıyorum ve note 8 cihazı ile arama ve mesaj uygulamasının farklı olduğunu gördüm. Google nin saf Android uygulamaları galiba, bunu düzeltmenin, alışılmış xiaomi uygulamasına döndürmenin bir yolu var mı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
o zaman hintli rom işimiz görür.
bende hiç bir zaman kasma olmadı hiç bir zamanbda eu bende yada çevremde çakma rom gibi gözükmedi çünkü orjinal romdur Yani çin romdur.
çin rom kullanabilirsiniz ingilizce dil var.
Hocam şimdi miatoll kurmaya çalışıyorum. Geliştirici romu olan. Onu hiç denediniz mi?

Oyla:

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Hocam şimdi miatoll kurmaya çalışıyorum. Geliştirici romu olan. Onu hiç denediniz mi?
miatoll rom orjinal rom değildir bu tarz romlar kurmam ben telefon üreten fabrika rom her zaman sadık kalmasını tarafındayım buda Ya CN yada Eu du gerisi hepsi oynanmıştır müdahele edilmiş romdur.

Oyla:

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
miatoll rom orjinal rom değildir bu tarz romlar kurmam ben telefon üreten fabrika rom her zaman sadık kalmasını tarafındayım buda Ya CN yada Eu du gerisi hepsi oynanmıştır müdahele edilmiş romdur.
Şuan miatoll Rom kurdum telefon aşırı hızlandı. Nerdeyse 2 kat hızında. Deneyip göreceğim. İyi olursa kullanmaya devam , yok olmazsa orjinal global 11.0.4.0 a geri dönüp ses çıkarmamaktir.

Oyla:
Üst Alt