- Adım
- S
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9TPro
- Konular
- 5
Özelleştirme olarak mesela hangi tür özelleştirme? Ona göre var/yok diyebilirimBu romda hala en ufak bi özelleştirme yok mu?
Özelleştirme olarak mesela hangi tür özelleştirme? Ona göre var/yok diyebilirimBu romda hala en ufak bi özelleştirme yok mu?
Benim AOSP romlarda kullandığım özellikler birkaç tanedir.Özelleştirme olarak mesela hangi tür özelleştirme? Ona göre var/yok diyebilirim
-Operatör ismi değiştirme Sim adı ve rengi değiştirme şeklinde var.Benim AOSP romlarda kullandığım özellikler birkaç tanedir.
Operatör ismi değiştirme
Toplu simgeleri seçip klasörleme
Denetim merkezi özelleştirme
Tahmini pil durumunu kapatma
Hocam arama ekranı için şöyle bir yol izleyelim.
>> Ayarlar
>> Uygulama ve Bildirimler
>> Varsayılan Uygulamalar
>> Telefon Uygulaması adımından Telefon seçili değilse seçip cihazı yeniden başlatalım.
Hocam, çok kayıp derken kastettiğiniz sadece Play Store sorunları anlaşılan. Magisk SafetyNet kontrolü başarılı bir şekilde geçiyor mu? Magisk Hide aktif ettiniz mi?o sorun çözüldü ancak şimdide kullandığım uygulamaların çoğu play store üzerinden indirilemiyor.
netflix ve televizyonum ile ilgili bir kaç uygulama var onun dışında satın almış olduğum bazı uygulamalar vesaire.
yani çok kaybım var oneos geliştirme desteğini çekmeseydi hiç vazgeçmezdim ondan.
Hocam, çok kayıp derken kastettiğiniz sadece Play Store sorunları anlaşılan. Magisk SafetyNet kontrolü başarılı bir şekilde geçiyor mu? Magisk Hide aktif ettiniz mi?
Nasıl bir kurulum yaptınız? İlk sayfadaki yöntem ile mi? GApps varyantı mı yoksa Vanilla varyantı mı kurdunuz? Vanilla Varyantı kurduysanız hangi GApps paketini yüklediniz?
Bu arada hocam; herhangi bir sorun yoksa, memnunsanız, geri MIUI (Xiaomi Eu, Global vs) hatta OneOs kullanmaya devam edebilirsiniz. Sırf romun güncelleme desteği için bırakmanıza gerek yok ki...
Hocam Play Store Ayarlar bölümünden Biyometrik doğrulamayı aktif edelim. Magisk'i rastgele paket adıyla yeniden adlandıralım. (Magisk ayarlarında seçecek mevcut) Cihazı yeniden başlatalım. Olmazsa Play Store verilerini de silip deneyelim.Merhaba hocam,
Play Store uygulamaları evet
Vanilla kurdum.
Vendor, rom, GApps (core) , magisk
Safety net kontrolündeki hatayı çözdüm Hide yöntemi ile ama Play Store düzelmedi hala
Eu rom vs çok kötü beğenmiyorum
OneOs ta bir kaç bug vardı düzelmesini beklediğim update durunca arayışa girdim mecburen dikiş tutturamadım
SafetyNet ı geçtim ama diğerlerini ben beceremedim sanırım neyse yapacak birșey yok teşekkür ederim hocam. Elinize sağlıkHocam Play Store Ayarlar bölümünden Biyometrik doğrulamayı aktif edelim. Magisk'i rastgele paket adıyla yeniden adlandıralım. (Magisk ayarlarında seçecek mevcut) Cihazı yeniden başlatalım. Olmazsa Play Store verilerini de silip deneyelim.
Normalde Magisk kurulum akabinde Magisk Hide aktif edip ve rastgele paket adıyla Magisk yeniden adlandırıldığında SafetyNet'i geçiyordu. Sonrasında Google hesaplarına giriş yapınca sorun çıkmıyordu.
Eyvallah hocam ama yapacak bir şeyler muhakkak vardır. Vazgeçmeyin, sıfırdan temiz kurulum ile romu ilk mesajdaki yöntemle kurup, Magisk Hide aktif edip, görseldeki seçenek şu an işlem yapılı olduğundan Restore diyor ama normalde yeniden paketle gibi bir seçenek var, onuda seçip Magisk farklı adla adlandırıldıktan sonra cihazı yeniden başlatalım. SafetyNet'i geçiyor mu bakalım. Daha sonra Google hesaplarına giriş yapalım.SafetyNet ı geçtim ama diğerlerini ben beceremedim sanırım neyse yapacak birșey yok teşekkür ederim hocam. Elinize sağlık
Yok tabii ki hocam, sorabilirsiniz.Sakıncası yoksa son bir soru sormak istiyorum bu rom a oneplus launcher kuruyorum twrp ile ama her gün update sonrası launcher siliniyor bunu kalıcı hale getirmenin bir yolu var mı bilginiz var mıdır aceba?