Sistem günceleyici yok ustamLionKing17, açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
b3k1rr, ayarlar-sistem-guncelleyici kısmına baktınız mı hocam?
Hocam ArrowOs'un Comminty versiyonunu yüklediyseniz güncelleme kısmı mevcut değilSistem günceleyici yok ustam
Vanilla varyantını yükledim ustaHocam ArrowOs'un Comminty versiyonunu yüklediyseniz güncelleme kısmı mevcut değil
Hocam Ayarlar -> Telefon Hakkında -> Android Sürümüne tıklayıp ArrowOS Sürümüne bakarmısınız.Vanilla varyantını yükledim usta
Aynen ustam Comminty Vanilla varyantını galibaHocam ArrowOs'un Comminty versiyonunu yüklediyseniz güncelleme kısmı mevcut değil
Comminty versiyonu OOS Vendor ve Immensity Kernel ile birlikte geliyor ve yanlış bilmiyorsam günlük güncelleme almıyor.
Dediğim gibi Community'de güncellemeyi el ile yapmanız lazım güncelleme yayınlandığında siteden indirip sizin flashlamanız lazım yakın zamanda OTA güncelleme getirirler mi bilmiyorum. İsterseniz tekrardan Official Vanilla varyantını indirip temiz kurulum yapabilirsiniz.Aynen ustam Comminty Vanilla varyantını galiba
Aynen ustam Comminty Vanilla varyantını galiba
İndirme sayfasında official i secmeden indirmişim yardımınız için teşekkür ederim tekrar indiriyorum official linkiniDediğim gibi Community'de güncellemeyi el ile yapmanız lazım güncelleme yayınlandığında siteden indirip sizin flashlamanız lazım yakın zamanda OTA güncelleme getirirler mi bilmiyorum. İsterseniz tekrardan Official Vanilla varyantını indirip temiz kurulum yapabilirsiniz.
Rica ederim hocamİndirme sayfasında official i secmeden indirmişim yardımınız için teşekkür ederim tekrar indiriyorum official linkini