Çok teşekkür ederim hocam 1 saat aramıştım bulamamıştım çok iyi oldu uğraştırdım sizi de kusura bakmayın, hayırlı geceler.Buyrun hocam, sorun olursa yazarsınız tekrar upload ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim hocam, ne demek. Bende zamanında indirmiştim diye vardı.Çok teşekkür ederim hocam 1 saat aramıştım bulamamıştım çok iyi oldu uğraştırdım sizi de kusura bakmayın, hayırlı geceler.
Hocam iyi geceler, gelen telefon bildiriminde artan zil sesi ayarı varmi bu Rom da?teşekkürlerBuyrun hocam, sorun olursa yazarsınız tekrar upload ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam tam olarak o özellikmidir bilmiyorum ama "Önce titreştir sonra sesi yavaşça yükselt" diye bir kısım var.Hocam iyi geceler, gelen telefon bildiriminde artan zil sesi ayarı varmi bu Rom da?teşekkürler
Tamam hocam teşekkür ederim.Demin denedim var hocam arama kaydetme.
1. Bahsettiğiniz sanırım MIUI da bulunan 4 er li şekilde gözükmesi, stock launcherda bu yok hocam. 2.sini pek anlamadım ama ayarlarda bir yerde yanlışlıkla dokunmayı engelle diye bir seçenek olması lazım onunla engelleyebilirsiniz.(eğer bahsettiğiniz buysa)Tamam hocam teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar roma alışma evresindeyim çok soru sorabilirim kusuruma bakmayın olurmuş. Birkaç sorum daha olacak
1. Kare tuşuna basınca çalışan arka plandaki uygulamalar çok yer kaplıyor bunu 4 lü olarak yapabiliriyim.
2. Cebimde devamlı uygulamaların ana ekrandaki yerleri değişiyor. Bunun için uygulamaların yerlerini kitleyecegim bir yol varmi.