Yok hocam face unlock açık olsun olmasın uygulama gizleme çalışmıyor. 0 dan temiz kurulum yaptım yine de çalışmadı. Hocam bir de 4 mart sürümünü nereden bulabilirim bir fikriniz var mı? Her yere baktım bulamadım son sürümlerden en akıcı lagsız olan oydu , güncelleme yaptığıma pişman oldum birazHocam, uygulama gizlemede kilit yöntemi olarak Face Unclock seçince mi?
Ben halen 25 Şubat sürümündeyim 4 Mart sürümüde varmış upload edip paylaşırım birazdan hocam.Yok hocam face unlock açık olsun olmasın uygulama gizleme çalışmıyor. 0 dan temiz kurulum yaptım yine de çalışmadı. Hocam bir de 4 mart sürümünü nereden bulabilirim bir fikriniz var mı? Her yere baktım bulamadım son sürümlerden en akıcı lagsız olan oydu , güncelleme yaptığıma pişman oldum biraz
Efsane olur hocam sağ olun.Ben halen 25 Şubat sürümündeyim 4 Mart sürümüde varmış upload edip paylaşırım birazdan hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Swiftkey kullanabilirsiniz, çağrı kaydetme vanilla varyantında mevcut ve uygulama klonlama stockta yok ayriyetten google playden indirebilirsiniz.Arkadaslar bir kac sorum olacak
1. Daha once miroom kullanicisi olarak klavyeme cok alismistim swifkey miydi neydi o klavyeyi bu romda kullanabilirmiyim.
2. Cagri kaydetme ozelligi olmazsa olmaz ozelliklerimin basinda geliyor bu romda varmi o ozellik
3. Cift hat kullandigim icin uygulama klonlama bu romda varmi
Vanilla varyantini kurdum ama aradigim zaman kaydet tusu gorunmuyor.klonlama icin hangi uygulamayi onerirsiniz hocam. Sanirim ben fena miui ya alismisimSwiftkey kullanabilirsiniz, çağrı kaydetme vanilla varyantında mevcut ve uygulama klonlama stockta yok ayriyetten google playden indirebilirsiniz.
Klonlama kullanmadığım için birşey diyemem hocam ama en popülee olanı indirirseniz sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Arama için orijinal uygulamasını kullanıyorsunuz değil mi?Vanilla varyantini kurdum ama aradigim zaman kaydet tusu gorunmuyor.klonlama icin hangi uygulamayi onerirsiniz hocam. Sanirim ben fena miui ya alismisim
Demin denedim var hocam arama kaydetme.Evet hocam orjinal uygulama