Rom [Android Q] MiuiMix 20.4.9 Special Edition {Mi 9T Pro - K20 Pro}

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
miuimix de çıkartmıs anlasılan yenı sürümü.

aynı sürüm numarasına sahip eu beta dan daha iyi geldi gözüme anımasyonları. (eu betada anımasyonlarda atlama yasadıgımı belirtmiştim daha öncesinde )

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
aynı sürüm numarasına sahip eu beta dan daha iyi geldi gözüme anımasyonları. (eu betada anımasyonlarda atlama yasadıgımı belirtmiştim daha öncesinde )
Miui 12 için çok erken diyoru Kolay kolay değiştirmem gibime geliyor Bu sürümde 11.5 saat ekran süresi aldım.Hiçbir sıkıntı yaşamadım miui 12 kullananlar 7 saat ekran süresi ve yoğun bug olduğunu söylüyor.

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Miui 12 için çok erken diyoru Kolay kolay değiştirmem gibime geliyor Bu sürümde 11.5 saat ekran süresi aldım.Hiçbir sıkıntı yaşamadım miui 12 kullananlar 7 saat ekran süresi ve yoğun bug olduğunu söylüyor.
miui 12 nin şuanda sefasıı surdugumuz miui11 haline gelmesi için tabiki zamana ihtiyacı var hocam. ancak bug da abartılacak kadar değil. şuana kadar yasadıgım / rastgeldiğim ses barının eskıye donmesi. başka bir soruna "henuz" denk gelmedim.

hevesimizi giderelim ne de olsa special sürüm kenarda bizi bekliyor :)

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
miui 12 nin şuanda sefasıı surdugumuz miui11 haline gelmesi için tabiki zamana ihtiyacı var hocam. ancak bug da abartılacak kadar değil. şuana kadar yasadıgım / rastgeldiğim ses barının eskıye donmesi. başka bir soruna "henuz" denk gelmedim.

hevesimizi giderelim ne de olsa special sürüm kenarda bizi bekliyor :)
Tabi ki hocam bl unlocked olduktan sonra zaman da varsa no problem.Özgürlük güzel şey. Sanırım ben rom konusunda değişim yapmaktan yorulmuşum Bu special rom ilaç gibi geldi Nescafe hoca sağolsun. Bir tek yeniden başlatınca iptal ettiğim uygulamalar da koyu renk oluyor.Çok can sıkıcı bir durum gerçekten ama kullanıma etki etmiyor diye katlanıyorum

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Tabi ki hocam bl unlocked olduktan sonra zaman da varsa no problem.Özgürlük güzel şey. Sanırım ben rom konusunda değişim yapmaktan yorulmuşum Bu special rom ilaç gibi geldi Nescafe hoca sağolsun. Bir tek yeniden başlatınca iptal ettiğim uygulamalar da koyu renk oluyor.Çok can sıkıcı bir durum gerçekten ama kullanıma etki etmiyor diye katlanıyorum
Sizde sağolun hocam highfive~~ inlove~~

ucuncumevki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Müh.
Konular
0
Ne kadar garip hiçbir ayar yapmadan bırakıyorum 8-10 saatte %0 ile %2 arası değişiyor genelde Standby pil tüketimim. O kadar uğraşmışsınız. Tahminimce şebeke ile alakalıysa eğer kullandığınız operatörlerin baz istasyonları ile alakalı olabilir, tam ortada kalıyorsanız baz istasyonunuz hareket halindeymişsiniz gibi sürekli değişiyorsa bu da şarjınızı etkiler.

Olabilir, ama sadece bu forumda değil dünyadaki nerdeyse tüm forumlarda bununla ilgili sıkıntı çeken insanlar gördüm. Ben yaşadıklarımı anlattım. Umarım başkalarına faydası olur. Onun dışında hiç bir ayar yapmadan bu şarj sürelerini almanız çok şanslı olduğunuzu gösteriyor ya da benim çok şanssız olduğumu:)

Teşekkürler tekrar.

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Ekran görüntüleri var mı acaba?

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Olabilir, ama sadece bu forumda değil dünyadaki nerdeyse tüm forumlarda bununla ilgili sıkıntı çeken insanlar gördüm. Ben yaşadıklarımı anlattım. Umarım başkalarına faydası olur. Onun dışında hiç bir ayar yapmadan bu şarj sürelerini almanız çok şanslı olduğunuzu gösteriyor ya da benim çok şanssız olduğumu:)

Teşekkürler tekrar.
Baz istasyonunun yakınlığı ve bağlanılan banddaki sinysl gücü bekleme süresindeki şarzı etkiler.Her cihazda standart olmaz

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Hocam , artık yoruldum; bu rom mu, eea 10.3.4 mü? Deneyen arkadaşlar varsa belirtebilir mi ? Çok sevinirim. Ekran süresi ve oyun performansı önceliğim .

Üst Alt