Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Kurulum önemli değil gerekiyorsa silin hocam kurulumu atlayın geçin çalışmada problem var mı önemli olan o.
Kurulumdaki tüm ayarları zaten ayarlar menüsünden yapılır.

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Kurulum önemli değil gerekiyorsa silin hocam kurulumu atlayın geçin çalışmada problem var mı önemli olan o.
Kurulumdaki tüm ayarları zaten ayarlar menüsünden yapılır.
Hocam kurulum kısmına gelmiyor bile cihaz açılıyor beyaz ekran geliyor kuruluma geçmiyor hiçbişey yapmıyor

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu Wi-Fi kısmını da çözdüm. Fakat yakınlık sensörünü aktif edemiyorum. ADSP dosyalarında bir azalma var Q sürümünde. Bizi aşan kısmı orası. Donanımı aktif edecek kodlarda bir derleme yapılmış. Dosya sayısı azaltılmış. Dosya yolları, isimleri ve komut kodlarında farklılıklar var. Bunu geliştiriciler çözebilir maalesef. Şu an için dosyayı kurduğunuzda;

1) Şebeke aktif
2) Wi-Fi aktif
3) Bluetooh aktif
4) Portre modunda yeşil ekran sorunu yok.
5) Yakınlık sensörü çalışmıyor.

Yanağınızla görüşmenizi reddetmemek için arama esnasında ekran kilidi butonu ile ekranı kilitleyip görüşmenizi yapabilirsiniz :)

Android Q kullanmak ya da downgrade işlemlerinden çekinenler için en iyi çözüm bu görünüyor.

Kurulum ile ilgili de şunu söyleyebilirim.

MIUI 11.0.3.0 sürümdeki arkadaşlar 3 wipe ile kurulumu yapsınlar format data ile değil. Format Data yapan arkadaşlarımda eski modem sürümünü kurup arayüz kurulumunu tamamlayıp daha sonra hazırladığım modem dosyasını kurabilir.

Link:

spyserk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
srkn
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Orjinal imei olan kullanıcılarda da son stabil sürümde şebeke hatası var mıdır?

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

dreko2000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dreko
Cihazım
Mi 5x
Konular
21
Miui eu da dün upload edilmiş bir stabil versiyon görünüyor. Ama v11.0.1.0 olarak görünüyor. Bu yeni bir rom mu? Ben şimdi miroom v11.0.3 stabildeyim.

Edit: Anladığım kadarıyla henüz android 10 china stable çıkmamışken, bu romu ingrzby kendisi yayınlamış. Bu yüzden modem problemi var. Kısa zamanda china stable çıkar herhalde

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
Arkadaşlar ben yeni çıkan miui eu 11.0.1.0 android 10 yükledim ama beğenmedim direk üzerine miui 11.0.3.0 android 9 yükleyebilirmiyim sıkıntı olur mu

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Arkadaşlar ben yeni çıkan miui eu 11.0.1.0 android 10 yükledim ama beğenmedim direk üzerine miui 11.0.3.0 android 9 yükleyebilirmiyim sıkıntı olur mu

Format data yaparak geçiş yapabilirsiniz.

Üst Alt