Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

dluffy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Ben şuanda mi room stabil kullanıyorum and 9 miui 11 soeun yok bildirimlerde ?
bu konudaki verdiginizi miui 11 and 9 a guncelledim wipe yapmadan hala whatsapp sorunum devam ediyor bir turlu cozemedim

purplebixi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi8
Konular
0
Yüklemek için bir heyecanla girdim yorumları okumaz olaydım. Yüklememeliyiz sanırım

vyucel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veysi
Cihazım
mi 8 se
Konular
3
İyi geceler Twrp 3.2.3-1102 ile pie tabanlı Android mi 8 SE ye MIUI 11 flaslıyabiliyormuyuz ?

firattnyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi8 SE
Konular
0
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu Wi-Fi kısmını da çözdüm. Fakat yakınlık sensörünü aktif edemiyorum. ADSP dosyalarında bir azalma var Q sürümünde. Bizi aşan kısmı orası. Donanımı aktif edecek kodlarda bir derleme yapılmış. Dosya sayısı azaltılmış. Dosya yolları, isimleri ve komut kodlarında farklılıklar var. Bunu geliştiriciler çözebilir maalesef. Şu an için dosyayı kurduğunuzda;

1) Şebeke aktif
2) Wi-Fi aktif
3) Bluetooh aktif
4) Portre modunda yeşil ekran sorunu yok.
5) Yakınlık sensörü çalışmıyor.

Yanağınızla görüşmenizi reddetmemek için arama esnasında ekran kilidi butonu ile ekranı kilitleyip görüşmenizi yapabilirsiniz :)

Android Q kullanmak ya da downgrade işlemlerinden çekinenler için en iyi çözüm bu görünüyor.

Kurulum ile ilgili de şunu söyleyebilirim.

MIUI 11.0.3.0 sürümdeki arkadaşlar 3 wipe ile kurulumu yapsınlar format data ile değil. Format Data yapan arkadaşlarımda eski modem sürümünü kurup arayüz kurulumunu tamamlayıp daha sonra hazırladığım modem dosyasını kurabilir.

Link:

Bu paylaştığınız dosyaları indirdirimiz romun içerisinden değiştirerek kursam olur mu üstad?

Nctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
8
Slm herkese bana mı 8 se için twrp recovery 1227 IMG flash atabilecek olan varmı yanlız zıp değil sadece flaslayacagim bulamadım bir türlü

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Bu paylaştığınız dosyaları indirdirimiz romun içerisinden değiştirerek kursam olur mu üstad?
Twrp ile doğrudan üzerine flashlayabilirsiniz ROM içine atmaya gerek yok. Android 10 stabilde animasyonlardarda kasma mevcuttu bende. Akıcı değildi. O yüzden geri döndüm Android 9 a

firattnyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi8 SE
Konular
0
Twrp ile doğrudan üzerine flashlayabilirsiniz ROM içine atmaya gerek yok. Android 10 stabilde animasyonlardarda kasma mevcuttu bende. Akıcı değildi. O yüzden geri döndüm Android 9 a
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hallettim. Portre modunda yeşil ekran sorunum çözüldü. Diğer konularda zaten sıkıntım yoktu, geri kalan yakınlık sensörü sorunu var. Onu da manuel kullanmaya devam edeceğiz sanırım.

spyserk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
srkn
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Yaşanılan şebeke problemi için qcn yöntemini kullanabilirsiniz yorumu geldi başka bir forumdan. İncelemenizi öneririm.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Yaşanılan şebeke problemi için qcn yöntemini kullanabilirsiniz yorumu geldi başka bir forumdan. İncelemenizi öneririm.

ben bu şekilde imei attım şebeke problemi var beta romlarda ve android 10 romlarda

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3

Kalıcı bir çözüm gerekli ve bu geliştiriciler sayesinde olabilir gibi görünüyor.

Üst Alt