Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

enesozaydin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
0
Güncellemeyi ben yapmayacağım, yapmayanlara tavsiyem yapmasınlar. Zaten çok önemli bir değişiklik yok hem de bazı sorunlar varken hiç gerek yok.

loradona

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yama
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Yakınlık sensörü de bozuluyor. Non hlos dosyalarını açtım inceliyorum deneyeceğim bir şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler çözdüm :D Custom ROM üretici kafesinde değildir demiştim :D şu an şebeke portre ve yakınlık sensörü çalışıyor :D ROM içine gömdüm değişiklikleri. Modemi çıkarmadan direk ROM'u upload edicem. Görselleri ekliyorum.
Non hlos dosyası ile cozmusseniz o dosyayı upload edebilirmisiniz çalışanı yani

spyserk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
srkn
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Şebeke ile ilgili bir yorumum olacak. Belki bir şekilde yeni rom kurulduktan sonra mobile radio power off olarak geliyor olabilir. Bunu arama kısmında *#*#4636#*#* yaparak erişilen menuden açabiliyoruz. Halihazırda rom yükleyen arkadaş var ise kontrol edebilir mi?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
NON.HLOS.bin dosyası modem ile ilgili bilgileri içeriyor evet ama açıp baktığınızda parmak izi sensörüne kadar bir dürü dosya var. İki dosya arasında karşılaştırma yapıp bazı txt ve cfg dosyalarınds tarihi düzeltip çalışan modem dosyalarını güncel modem dosyalarıyla yer değiştirerek çözüme ulaştım. Kurulum yapacağım ROM zipini açmadan bunları yaptığım için, bir de kullanıcılar bu işlemlerle tek tek uğramasın diye ROM'u tamamen upload ediyorum. Android 10 stabil ve canımızı sıkan bu sorunları olmayan sürümünü ortaya çıkarmış oldum :D

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
NON.HLOS.bin dosyası modem ile ilgili bilgileri içeriyor evet ama açıp baktığınızda parmak izi sensörüne kadar bir dürü dosya var. İki dosya arasında karşılaştırma yapıp bazı txt ve cfg dosyalarınds tarihi düzeltip çalışan modem dosyalarını güncel modem dosyalarıyla yer değiştirerek çözüme ulaştım. Kurulum yapacağım ROM zipini açmadan bunları yaptığım için, bir de kullanıcılar bu işlemlerle tek tek uğramasın diye ROM'u tamamen upload ediyorum. Android 10 stabil ve canımızı sıkan bu sorunları olmayan sürümünü ortaya çıkarmış oldum :D
Vallaha helal olsun hocam uploud ettikten sonra kurulumun nasil yapilacaginida paylasirsaniz sevinirim

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Bence hocam bu NON.HLOS.bin dosyasını flashlanabilir bir dosya yapın. Yapılabiliyorsa. Hiç değilse haftalık kullanırız artık.

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Hocam siz romu upload edinde onı yükleyelim yoksa masik 8.3 devam edicez şuan en stabil masik 8.3 gözüküyor and 10 ve miui 11 olarak tek sorunu yeşil porte siz upload ederseniz sizinkine geçelim

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Bence hocam bu NON.HLOS.bin dosyasını flashlanabilir bir dosya yapın. Yapılabiliyorsa. Hiç değilse haftalık kullanırız artık.
Vallaha helal olsun hocam uploud ettikten sonra kurulumun nasil yapilacaginida paylasirsaniz sevinirim
Doğrudan twrp ile data Wipe etmeden 3 Wipe ile kuracaksınız o kadar :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H
Hocam flashlanabilir olarak ayırdığım zaman twrpde yükleme hatası verdi bende böyle hibridleyerek sorunu çözdüm :D

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Doğrudan twrp ile data Wipe etmeden 3 Wipe ile kuracaksınız o kadar :)
Hocam benim dediğim bambaşka. NON.HLOS.bin dosyasını flashlanabilir bir zip gibi yapılma imkanı varsa yapılsın anlamında konuşmuştum.

Üst Alt