Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

loradona

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yama
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Zaten olması hala aynı. Ya neticede bu bir custom ROM değil mi ? Üreticinin kafesinden kurtarılmış bir yazılım sonuçta. Bir çözümü olmalı.

Tam öyle çalışmıyor hocam. Custom rom yalnız mi tarafından dağıtılan firmware update sıkıntılı. Custom romlar bu tarz dosyalara hiç bulaşmazlar onlar sadece /boot ve /system bölümlerini yüklerler. Bizim sorunumuz burada modem dosyası ile alakalı oda firmware ile dağıtılıyor. Kısacası bizim sorunumuzu ne miroom ekibi ne mi.eu ekibi çözebilir. Direk Xiaomi ekibinin el atması lazım

Eskiden z5 premium telefonuma bazı romları portlamıştım. Hatta ubuntu touch da portlamıştım biraz bilgim var aslında ama kaynak kodları yok piyasada yada ben göremedim

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Tam öyle çalışmıyor hocam. Custom rom yalnız mi tarafından dağıtılan firmware update sıkıntılı. Custom romlar bu tarz dosyalara hiç bulaşmazlar onlar sadece /boot ve /system bölümlerini yüklerler. Bizim sorunumuz burada modem dosyası ile alakalı oda firmware ile dağıtılıyor. Kısacası bizim sorunumuzu ne miroom ekibi ne mi.eu ekibi çözebilir. Direk Xiaomi ekibinin el atması lazım

Eskiden z5 premium telefonuma bazı romları portlamıştım. Hatta ubuntu touch da portlamıştım biraz bilgim var aslında ama kaynak kodları yok piyasada yada ben göremedim
Onlarda dokunmaz gibi bu işe. Adam diyecek ki "ya kardeşim ben bu cihazı bizim memleket için çıkardım orada işi ne, problemi olan baksın çaresine" :D

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Hocam şu konuya bi açıklık getirirmisiniz modem sorunu ve yeşil porte sorunu haricinde sorun varmı yakınlık sensörü çalışıyormu?

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Yakınlık sensörü de bozuluyor. Non hlos dosyalarını açtım inceliyorum deneyeceğim bir şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler çözdüm :D Custom ROM üretici kafesinde değildir demiştim :D şu an şebeke portre ve yakınlık sensörü çalışıyor :D ROM içine gömdüm değişiklikleri. Modemi çıkarmadan direk ROM'u upload edicem. Görselleri ekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-05-12-29-11-077_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-01-05-12-29-11-077_com.android.settings.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2020-01-05-12-29-55-321_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2020-01-05-12-29-55-321_com.miui.cit.jpg
    192,5 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2020-01-05-12-30-11-918_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2020-01-05-12-30-11-918_com.android.camera.jpg
    945,2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Arkadaslar simdi ben portre sorunu filan soyle cozmustum 11.0.3.0 da oncelikle herseyi kuruyorsunuz ondan sonra modem dosyasini kuruyorsunuz ondan sonra telefonu baslatiyorsunuz sorunsuz bi sekilde telefon acildiktan sonra tekrar twrpye geldikten sonra hicbir wipe islemi yapmadan romu tekrar flashliyorsunuz ve sorunlar ortadan kalkiyordu bi dener misiniz

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Arkadaslar simdi ben portre sorunu filan soyle cozmustum 11.0.3.0 da oncelikle herseyi kuruyorsunuz ondan sonra modem dosyasini kuruyorsunuz ondan sonra telefonu baslatiyorsunuz sorunsuz bi sekilde telefon acildiktan sonra tekrar twrpye geldikten sonra hicbir wipe islemi yapmadan romu tekrar flashliyorsunuz ve sorunlar ortadan kalkiyordu bi dener misiniz
Olmuyo arkadaşım öyle onu da denedim.

ROM dosyasını drive üzerinden upload edeceğim. Bitince linki sizlerle paylaşacağım.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Yakınlık sensörü de bozuluyor. Non hlos dosyalarını açtım inceliyorum deneyeceğim bir şeyler

Beyler çözdüm :D Custom ROM üretici kafesinde değildir demiştim :D şu an şebeke portre ve yakınlık sensörü çalışıyor :D ROM içine gömdüm değişiklikleri. Modemi çıkarmadan direk ROM'u upload edicem. Görselleri ekliyorum.
Hocam gerçekten şu an çalışıyor mu

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Miroom 11 kullanıyorum hiçbir problem yok android 9 tavsiyem sorunsuz çıkana kadar burda bekleyin boşuna dert yanmayın çözüm Yok

spyserk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
srkn
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2

Hocam yaptığınız işlemler nelerdir? Nasıl çözüldü sorun?

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Üst Alt