Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Upload hızımız biraz tırt olduğundan uzun sürecek gibi ama 1-2 saate biter tahminimce.

loradona

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yama
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Upload hızımız biraz tırt olduğundan uzun sürecek gibi ama 1-2 saate biter tahminimce.
Hocam tek editleyince düzelen dosya hlos dosyası ise onu yollayın ben onu flashlanabilir olarak zip yaparım sorun değil

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Özellikle bahsetmedim

Sent from my MI 8 SE using Tapa
Yakınlık sensörü de bozuluyor. Non hlos dosyalarını açtım inceliyorum deneyeceğim bir şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler çözdüm :D Custom ROM üretici kafesinde değildir demiştim :D şu an şebeke portre ve yakınlık sensörü çalışıyor :D ROM içine gömdüm değişiklikleri. Modemi çıkarmadan direk ROM'u upload edicem. Görselleri ekliyorum.
Ya sen nasıl bir kralsın giggle~~

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
Modem dosyasını flashlanabilir hale getirerek yeni konu açtım, linki de ekledim :D

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Hocam yokmu gelişme

Modem dosyasını flashlanabilir hale getirerek yeni konu açtım, linki de ekledim :D
hocam yükledim romu sizin dosyayıda flaşladım telefon açıldı kurulum yerinde sürekli ayarlar durdu hatası aldım kurulumu yapamadım

Son düzenleme:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
22
NON.HLOS.bin dosyası modem ile ilgili bilgileri içeriyor evet ama açıp baktığınızda parmak izi sensörüne kadar bir dürü dosya var. İki dosya arasında karşılaştırma yapıp bazı txt ve cfg dosyalarınds tarihi düzeltip çalışan modem dosyalarını güncel modem dosyalarıyla yer değiştirerek çözüme ulaştım. Kurulum yapacağım ROM zipini açmadan bunları yaptığım için, bir de kullanıcılar bu işlemlerle tek tek uğramasın diye ROM'u tamamen upload ediyorum. Android 10 stabil ve canımızı sıkan bu sorunları olmayan sürümünü ortaya çıkarmış oldum :D
valla helal olsun hocam, böylece mi8SE can sıkan sorunu giderilmiş oldu, bakalım şayet rom bilhassa batarya performansı güzelse tercih edilir, bu yöntem muhtemelen custom romlarda da işe yarayacaktır.

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
valla helal olsun hocam, böylece mi8SE can sıkan sorunu giderilmiş oldu, bakalım şayet rom bilhassa batarya performansı güzelse tercih edilir, bu yöntem muhtemelen custom romlarda da işe yarayacaktır.
modem dosyası denendi ve ROM kuruluma geçemiyor. Hata veriyor ve beyaz ekranda kalıyorsun

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
modem dosyası denendi ve ROM kuruluma geçemiyor. Hata veriyor ve beyaz ekranda kalıyorsun
evet dosya hatalı

hocama teşekkür ederiz uğraşı için ama çoğu kişi kuruluma geçemiyor geçenlerdede wifi çalışmıyor

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
evet dosya hatalı

hocama teşekkür ederiz uğraşı için ama çoğu kişi kuruluma geçemiyor geçenlerdede wifi çalışmıyor
Kendi cihazında sorunsuz olduğuna göre acaba rom un kurulumunu falan yapıp tekrar recovery dönerek zip mi flashlasak bi deneyecem

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Kendi cihazında sorunsuz olduğuna göre acaba rom un kurulumunu falan yapıp tekrar recovery dönerek zip mi flashlasak bi deneyecem
Gözlemlerinizi bekliyorum hocam

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt