- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 3
Upload hızımız biraz tırt olduğundan uzun sürecek gibi ama 1-2 saate biter tahminimce.
Hocam tek editleyince düzelen dosya hlos dosyası ise onu yollayın ben onu flashlanabilir olarak zip yaparım sorun değilUpload hızımız biraz tırt olduğundan uzun sürecek gibi ama 1-2 saate biter tahminimce.
Özellikle bahsetmedim
Sent from my MI 8 SE using Tapa
Ya sen nasıl bir kralsınYakınlık sensörü de bozuluyor. Non hlos dosyalarını açtım inceliyorum deneyeceğim bir şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyler çözdüm Custom ROM üretici kafesinde değildir demiştim şu an şebeke portre ve yakınlık sensörü çalışıyor ROM içine gömdüm değişiklikleri. Modemi çıkarmadan direk ROM'u upload edicem. Görselleri ekliyorum.
Hocam yokmu gelişmeUpload hızımız biraz tırt olduğundan uzun sürecek gibi ama 1-2 saate biter tahminimce.
hocam yükledim romu sizin dosyayıda flaşladım telefon açıldı kurulum yerinde sürekli ayarlar durdu hatası aldım kurulumu yapamadımModem dosyasını flashlanabilir hale getirerek yeni konu açtım, linki de ekledim
valla helal olsun hocam, böylece mi8SE can sıkan sorunu giderilmiş oldu, bakalım şayet rom bilhassa batarya performansı güzelse tercih edilir, bu yöntem muhtemelen custom romlarda da işe yarayacaktır.NON.HLOS.bin dosyası modem ile ilgili bilgileri içeriyor evet ama açıp baktığınızda parmak izi sensörüne kadar bir dürü dosya var. İki dosya arasında karşılaştırma yapıp bazı txt ve cfg dosyalarınds tarihi düzeltip çalışan modem dosyalarını güncel modem dosyalarıyla yer değiştirerek çözüme ulaştım. Kurulum yapacağım ROM zipini açmadan bunları yaptığım için, bir de kullanıcılar bu işlemlerle tek tek uğramasın diye ROM'u tamamen upload ediyorum. Android 10 stabil ve canımızı sıkan bu sorunları olmayan sürümünü ortaya çıkarmış oldum
modem dosyası denendi ve ROM kuruluma geçemiyor. Hata veriyor ve beyaz ekranda kalıyorsunvalla helal olsun hocam, böylece mi8SE can sıkan sorunu giderilmiş oldu, bakalım şayet rom bilhassa batarya performansı güzelse tercih edilir, bu yöntem muhtemelen custom romlarda da işe yarayacaktır.
evet dosya hatalımodem dosyası denendi ve ROM kuruluma geçemiyor. Hata veriyor ve beyaz ekranda kalıyorsun
hocama teşekkür ederiz uğraşı için ama çoğu kişi kuruluma geçemiyor geçenlerdede wifi çalışmıyorvalla helal olsun hocam, böylece mi8SE can sıkan sorunu giderilmiş oldu, bakalım şayet rom bilhassa batarya performansı güzelse tercih edilir, bu yöntem muhtemelen custom romlarda da işe yarayacaktır.
Kendi cihazında sorunsuz olduğuna göre acaba rom un kurulumunu falan yapıp tekrar recovery dönerek zip mi flashlasak bi deneyecemevet dosya hatalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocama teşekkür ederiz uğraşı için ama çoğu kişi kuruluma geçemiyor geçenlerdede wifi çalışmıyor
Gözlemlerinizi bekliyorum hocamKendi cihazında sorunsuz olduğuna göre acaba rom un kurulumunu falan yapıp tekrar recovery dönerek zip mi flashlasak bi deneyecem