- Adım
- emrecan
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 0
Sunucularda olabilir ,malum herkes de evde
Burdanda indirebilirsiniz...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sunucularda olabilir ,malum herkes de evde
Burdanda indirebilirsiniz...
Internet Download Manager öneririm hocam.
Sizin internette bir sikinti var olmazsa diğer linkten deneyin yada mobil veri ile PC üzerinden indirin....
Internet Download Manager öneririm hocam.
hocam formatdata hata veriyor yapmıyorTmm,format data yes yapıp işlem bitimi reboot recovery yapacaksınız...
Bu yöntem ile rom yükleyin....
Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.net
hocam formatdata hata veriyor yapmıyor
evet de hocam normal yollardan olmayışı sonradan uğraştırmasın hiçbir şey bilmiyorum konu hakkında dedim ve rehber videolarınızdan ayrı çok bilgi verdiniz. neyse sanırım bulaşmamak en iyisi olacak gibi değilBu twrp ile deneyin.. Telefonunuz note 8 dimi ?
evet de hocam normal yollardan olmayışı sonradan uğraştırmasın hiçbir şey bilmiyorum konu hakkında dedim ve rehber videolarınızdan ayrı çok bilgi verdiniz. neyse sanırım bulaşmamak en iyisi olacak gibi değil
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
dostum global rom yükleyebiliyorum zaten otadan. ben twrp olaaylarına yakim değilim. her neyse yetersiz kaynak bilgileri var olmayacak bu şekilde. globale devamBöyle twrp,rom,root vs ile uğraşmak istemiyorum, kendi kendine güncelleme yapsın derseniz linkte yer alan yöntem ile rom yükleyin twrp silinir ve ota üzerinden güncellemeyi kendisi yapar...
Öncelikte twrp varsa EFS yedeği alıp 3-5 yere (telefon hariç ) yedekleyin,bulunsun...
İpucu - IMEI ve EFS nedir ve neden yedeği alınmalıdır?
IMEI - International Mobile Equipment Identity kelimelerinin kısaltılmışıdır ve de Uluslararası Mobil Telefon Kodu olarak bilinir. Bütün ülkelerde her GSM cihazın bir IMEI numarası vardır ve aynı zamanda bu numara tekdir. Cihazınızın IMEI numarasını cihazın arka kapak içindeki plakada, ürünün...forum.miuiturkiye.net
Bu yöntemlerle global rom yükleyin tamamdır...
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net