MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam yapıyorum orange twrp ye girince dosya isimleri şifreli görünüyor

Tmm,format data yes yapıp işlem bitimi reboot recovery yapacaksınız...

Bu yöntem ile rom yükleyin....

heyysanadiyom

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emrecan
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Tmm,format data yes yapıp işlem bitimi reboot recovery yapacaksınız...

Bu yöntem ile rom yükleyin....

ilk mesajım , selamlar herkese , biraz ezberci davranayım istedim , kusruma bakmayın

12.0.3.0 sürüm için​

ilk sayfadaki linki indireceğiz değil mi?

Özetle şu dosya mıdır?

xiaomi.eu_multi_HMNote8_V12.0.3.0.QCOCNXM_v12-10.zip

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

heyysanadiyom

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emrecan
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Evet doğru dosya

Uygulama açısından tecrübesiz değilim , ilk akıllı telefonum sony z3 compact'tada filaşlama yaparak kişiselleştirilmiş yazılım ( custom rom ) yüklemiştim

Bunda da yaparım inş , kazasız belesız....

***Üzüldüğüm nokta , beğenerek aldığım note 8'den nefret etmeye başladım , 12.sürüm güncelledikten sonra telefon sanki geri vitese taktı

İlk yüklediğim de arayüzü çok beğendim , sonra sonra ( gün gün ) telefon teklemeye , dokunmatik algılamamaya , en son da ekran kilidi şifresini doğru girmeme rağmen (aynı gün içerisinde oluyor , oldu ) kilidi açmayarak beni sıfırlamaya zorlaması oldu , hatıra videolarım gitti , son 1 aylık rehberimdeki kişiler gitti , allahtan yedek alıyorum da çok kötü yakalanmadım....

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Uygulama açısından tecrübesiz değilim , ilk akıllı telefonum sony z3 compact'tada filaşlama yaparak kişiselleştirilmiş yazılım ( custom rom ) yüklemiştim

Bunda da yaparım inş , kazasız belesız....

***Üzüldüğüm nokta , beğenerek aldığım note 8'den nefret etmeye başladım , 12.sürüm güncelledikten sonra telefon sanki geri vitese taktı

İlk yüklediğim de arayüzü çok beğendim , sonra sonra ( gün gün ) telefon teklemeye , dokunmatik algılamamaya , en son da ekran kilidi şifresini doğru girmeme rağmen (aynı gün içerisinde oluyor , oldu ) kilidi açmayarak beni sıfırlamaya zorlaması oldu , hatıra videolarım gitti , son 1 aylık rehberimdeki kişiler gitti , allahtan yedek alıyorum da çok kötü yakalanmadım....

Resimleri google fotograflara,rehberi de gmaile kaydediyorum SIFIR sıkıntı, tavsiye ederim.

heyysanadiyom

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emrecan
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Resimleri google fotograflara,rehberi de gmaile kaydediyorum SIFIR sıkıntı, tavsiye ederim.

Biraz mübalağa olacak , icloud faciasından sonra ( ünlülerin çıplak fotoğrafları ele geçirildi geçtiğimiz senelerde ) pek güvencem kalmadı sanal sunuculara

İnsan şunuda soruyor kendine , ne yapacaklar benim fotoğrafları mı? Bilmem , öyle bir his oluştu ....

Rehber konusunda , ağzım yanacaktı az daha , kolay değil çok kişi kayıtlı ( iş veren ) olduğum için

Kesinlikle mail adresime kaydediyorum numaralarımı , telefonumu sıfırlamak zorunda kaldıktan sonra

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Biraz mübalağa olacak , icloud faciasından sonra ( ünlülerin çıplak fotoğrafları ele geçirildi geçtiğimiz senelerde ) pek güvencem kalmadı sanal sunuculara

İnsan şunuda soruyor kendine , ne yapacaklar benim fotoğrafları mı? Bilmem , öyle bir his oluştu ....

Rehber konusunda , ağzım yanacaktı az daha , kolay değil çok kişi kayıtlı ( iş veren ) olduğum için

Kesinlikle mail adresime kaydediyorum numaralarımı , telefonumu sıfırlamak zorunda kaldıktan sonra

Rahat olun,komplo teorisi yapmayın ( Bu memlekette yaşayıp da yapmamak mümkün değil ama) resimleri de yedekleyin,bir daha geri gelmiyor o anlar çünkü.....

heyysanadiyom

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emrecan
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Rahat olun,komplo teorisi yapmayın ( Bu memlekette yaşayıp da yapmamak mümkün değil ama) resimleri de yedekleyin,bir daha geri gelmiyor o anlar çünkü.....

Gene de endişe duyuyorum , 3-4 güne harici diske kaydediyorum artık , normal de ayda bir yapardım

Bu arada custom rom çok yavaş iniyor , gönderen sunucularda tıkanıklık mı var acaba

100 kb/sn geçtiğini görmedim indirme hızının , aynı anda ek olarak youtube 1080p/60 açıyorum sorun olmuyor...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Gene de endişe duyuyorum , 3-4 güne harici diske kaydediyorum artık , normal de ayda bir yapardım

Bu arada custom rom çok yavaş iniyor , gönderen sunucularda tıkanıklık mı var acaba

100 kb/sn geçtiğini görmedim indirme hızının , aynı anda ek olarak youtube 1080p/60 açıyorum sorun olmuyor...

Sunucularda olabilir ,malum herkes de evde :D

Burdanda indirebilirsiniz...

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0

Internet Download Manager öneririm hocam.

Üst Alt