MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Benim cihaz yurt dışı olmasına rağmen,volte,vowifi,sim etkinleştirme servisi falan her şey çalışıyor :D
Benimki de yurtdışı hocam. VoLTE ve VoWifi sorunsuz çalışıyor (SMS'i saymazsak), sim etkinleştirme ile işim yok. :) Yazılımsal olsa inanın o roma geçeceğim (yüksek ihtimalle). :D

M.E.Y

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
14
Link verebilir misin hocam sana zahmet? Magisk modül üzerinden bulamadım da.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Benim cihaz yurt dışı olmasına rağmen,volte,vowifi,sim etkinleştirme servisi falan her şey çalışıyor :D
Hocam Ben hiç VoWifi kullanmadım şu ana kadar.. Ama merak ettim, bana detaylı bilgi alabileceğim bir link verir misiniz?

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hocam Ben hiç VoWifi kullanmadım şu ana kadar.. Ama merak ettim, bana detaylı bilgi alabileceğim bir link verir misiniz?
Bence denemelisin, uçak modunda iken bile wifi üzerinden telefon görüşmesi, sms gönderim-alımı yapabilirsin. Bataryaya iyi gelir yani :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bence denemelisin, uçak modunda iken bile wifi üzerinden telefon görüşmesi, sms gönderim-alımı yapabilirsin. Bataryaya iyi gelir yani :)
Nasıl yani, uçak modunda bile WiFi üstünden beni arayabilirler ve bende başkasını arayabilir, SMS gönderip alabilirim diyorsunuz, doğru mu anladım?

Edit : güzel olur bir yerde ancak her yerde WiFi bulamam o ayrı konu.. Neyse bakacağım duruma göre :) sağolun.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Nasıl yani, uçak modunda bile WiFi üstünden beni arayabilirler ve bende başkasını arayabilir, SMS gönderip alabilirim diyorsunuz, doğru mu anladım?

Edit : güzel olur bir yerde ancak her yerde WiFi bulamam o ayrı konu.. Neyse bakacağım duruma göre :) sağolun.
Doğrudur evet,kullanılan dakika ve sms hakkı tarifenizden kesilir hattınız nedir ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Doğrudur evet,kullanılan dakika ve sms hakkı tarifenizden kesilir hattınız nedir ?
Bimcell ama faturasız olduğu için kullanma imkanım yok sanırım.. Lanet olası Türk Telekom bimcell kendisinin altyapısını kullanmasına rağmen daha iyi çekiyor burada.. :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bimcell ama faturasız olduğu için kullanma imkanım yok sanırım.. Lanet olası Türk Telekom bimcell kendisinin altyapısını kullanmasına rağmen daha iyi çekiyor burada.. :D
Muhtemelen hocam,vowifi faturalı destekliyordu en son sadece

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bim yine fiyat performans konusunda zirve yapıyor. Türk Telekom altyapısıyla Türk Telekomdan daha iyi çeken başka bir hat var mı? :D :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bim yine fiyat performans konusunda zirve yapıyor. Türk Telekom altyapısıyla Türk Telekomdan daha iyi çeken başka bir hat var mı? :D :D
Hocam bulunduğum bölgede en verimli bimcell oldu, Eskişehirin göbeği adalarda oturuyorum ben, anlamak zor bu gsm operatörlerini..

Üst Alt