MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Eğer Turkcell kullanıyor iseniz SMS gönderimi yapılamıyor maalesef. Genel bir sorun
SMS gelse benim için sıkıntı kalmaz hocam. Malûm; kargodur, akrabadır, arkadaşlardır SMS atan var. Mesaj gelse en azından uçak modundan çıkartıp mesaj atıp geri açardım. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 4-5 aydır Eu Rom kullanıyorum. Aslında performanstan baya bir memnunum ama genel ram kullanımı %60 dan aşağı inmiyor. Özellikle çerez ve önbelleği sık sık temizlesem de anlamlı bir düşüş yakalayamıyorum. Öneriniz var mı bununla ilgili? (Arka planda uygulama çalıştırtmıyorum.)
Ram kullanımına takılmayın. Android yapısı gereği çok ram tüketir. Ki böylece uygulamalar daha hızlı açılır ve ufak da olsa pil tasarrufu yapar. Siz sürekli temizlik yapsanız da birkaç saniye sonra dolacaktır ram ve her yapışınızda pili de götürecektir biraz biraz. Cihazınız kasmıyorsa isterse 500 mb kalsın boş alan sadece, önemli değil. :)

kaancengiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
SMS gelse benim için sıkıntı kalmaz hocam. Malûm; kargodur, akrabadır, arkadaşlardır SMS atan var. Mesaj gelse en azından uçak modundan çıkartıp mesaj atıp geri açardım. :)

Ram kullanımına takılmayın. Android yapısı gereği çok ram tüketir. Ki böylece uygulamalar daha hızlı açılır ve ufak da olsa pil tasarrufu yapar. Siz sürekli temizlik yapsanız da birkaç saniye sonra dolacaktır ram ve her yapışınızda pili de götürecektir biraz biraz. Cihazınız kasmıyorsa isterse 500 mb kalsın boş alan sadece, önemli değil. :)
Anladım. Pekala, teşekkürler ^^

M.E.Y

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
14
Yaklaşık 4-5 aydır Eu Rom kullanıyorum. Aslında performanstan baya bir memnunum ama genel ram kullanımı %60 dan aşağı inmiyor. Özellikle çerez ve önbelleği sık sık temizlesem de anlamlı bir düşüş yakalayamıyorum. Öneriniz var mı bununla ilgili? (Arka planda uygulama çalıştırtmıyorum.)
Grenify ve GMs doz modülünü tavsiye ederim hocam

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Genel olarak SMS gönderme sıkıntısı var alma değil. Eğer SMS alımında sıkıntı varsa romdan kaynaklı olabilir

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
12.0.3.0'te VoWifi kullanan var mı? Telefon uçak modundayken wifi üzerinden SMS alabiliyor mu veya gönderebiliyor mu diye kontrol edebilecek biri var mı? :)
Şimdi denedim,Turk Telekom kullanıyorum sms alabiliyorum da gönderedebiliyorum da.

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Şimdi denedim,Turk Telekom kullanıyorum sms alabiliyorum da gönderedebiliyorum da.
Hangi romdasınız hocam? Çok şanslısınız. Uçak modunda kullanıp pilinizin daha iyi gitmesini sağlayabilirsiniz. :)

Genel olarak SMS gönderme sıkıntısı var alma değil. Eğer SMS alımında sıkıntı varsa romdan kaynaklı olabilir
Uçak modunda VoWifi üzerinden sms alımından bahsediyorum hocam ben. Normalde modda hiçbir sorunum yok. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241