MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

brkoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi nite 8
Konular
12
Telefonum İMEİ kayıtlı Redmi Note 8, Global 12.0.2.0 Rom var ve EU roma geçmek istiyorum fakat sadece BL kilidi açık telefonun ve ben TWRP konularına falan yabancıyım. Ayrıntılı Global > EU rehberi var mı? Çöp etmek istemem telefonu.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Telefonum İMEİ kayıtlı Redmi Note 8, Global 12.0.2.0 Rom var ve EU roma geçmek istiyorum fakat sadece BL kilidi açık telefonun ve ben TWRP konularına falan yabancıyım. Ayrıntılı Global > EU rehberi var mı? Çöp etmek istemem telefonu.
İlk mesajda ihtiyacınız olan herşey var hocam, dikkatlice okuyun, hatta bir kaç kez okuyun, anlayın sonra uygulayın.

brkoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi nite 8
Konular
12
İlk mesajda ihtiyacınız olan herşey var hocam, dikkatlice okuyun, hatta bir kaç kez okuyun, anlayın sonra uygulayın.
Hocam malesef o konuları altındaki cevaplarla birlikte okudum. Çoğu kişi anlatımdan dolayı sorunlar yaşamış ve telefonu elinde kalanlar var. Aptala anlatır gibi tane tane anlatım arıyorum çünkü konu hakkında çok bilgisizim. İlk mesajdaki konular benim için yetersiz.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam malesef o konuları altındaki cevaplarla birlikte okudum. Çoğu kişi anlatımdan dolayı sorunlar yaşamış ve telefonu elinde kalanlar var. Aptala anlatır gibi tane tane anlatım arıyorum çünkü konu hakkında çok bilgisizim. İlk mesajdaki konular benim için yetersiz.
Estağfurullah hocam..
Stoya hocamın bu rehberi size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Telefonunuzda twrp yüklü ise bu videomu izleyerek yapabilirsiniz..

brkoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi nite 8
Konular
12
Estağfurullah hocam..
Stoya hocamın bu rehberi size fazlasıyla yardımcı olacaktır.
Telefonunuzda twrp yüklü ise bu videomu izleyerek yapabilirsiniz..

Dostlarım bakın konuları incelediğimde Twrp kkurullumunun kalıcı olmayacağı, magisk gibi bişeyin yüklenmesi gerektiği gibi yüzeysel cümlelerin kurulduğunu ve başka bilgi verilmediğini görüyorum. Ne isim ne tabir biliyorum 3-4 işlem yapılacak belli ki ve farklı işlemler bunlar. Sıfırdan sonuca bir rehber arıyorum demek istiyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Dostlarım bakın konuları incelediğimde Twrp kkurullumunun kalıcı olmayacağı, magisk gibi bişeyin yüklenmesi gerektiği gibi yüzeysel cümlelerin kurulduğunu ve başka bilgi verilmediğini görüyorum. Ne isim ne tabir biliyorum 3-4 işlem yapılacak belli ki ve farklı işlemler bunlar. Sıfırdan sonuca bir rehber arıyorum demek istiyorum.

İlk önce twrp yükleyin, twrp ekranı gelince videomda anlattığım yöntem ile bu konuda yer alan romu yükleyin twrp silinmez,magisk yüklemenize gerek kalmaz

brkoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi nite 8
Konular
12
İlk önce twrp yükleyin, twrp ekranı gelince videomda anlattığım yöntem ile bu konuda yer alan romu yükleyin twrp silinmez,magisk yüklemenize gerek kalmaz
hocam twrp yükleyemiyorum. fastboot boot twrp.img dediğimde tepki vermiyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği