Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
dostum global rom yükleyebiliyorum zaten otadan. ben twrp olaaylarına yakim değilim. her neyse yetersiz kaynak bilgileri var olmayacak bu şekilde. globale devam
Bu konudan anlıyor olsam güzel bir rehber hazırlardım ama zamanım yok. Bir rehber yapılır, olabilecek hatalar ve çözümleri, izlenecek adımlar ve alternatifler vs. her şey zamanla eklenir, dolu bir rehber olur. Senin attığın sayfalar ayrı ayrı onlarca rehberle dolu. Bu durum sonuca ulaşmayı çok karmaşık hale getiriyor. Olur da tek konuya düşürmek istersen güzel bir rehber olur bilgin olsun. Ben yetersiz buldum, hatalarla karşılaştım ve yapamadım. Başka arkadaşlar daha kolay halledebilir.
Bu konudan anlıyor olsam güzel bir rehber hazırlardım ama zamanım yok. Bir rehber yapılır, olabilecek hatalar ve çözümleri, izlenecek adımlar ve alternatifler vs. her şey zamanla eklenir, dolu bir rehber olur. Senin attığın sayfalar ayrı ayrı onlarca rehberle dolu. Bu durum sonuca ulaşmayı çok karmaşık hale getiriyor. Olur da tek konuya düşürmek istersen güzel bir rehber olur bilgin olsun. Ben yetersiz buldum, hatalarla karşılaştım ve yapamadım. Başka arkadaşlar daha kolay halledebilir.
Yani bazı konu başlıklarının devamı başka konu başlıklarına kadar gidiyor bu da karmaşıklığı beraberinde getirir doğal olarak.. Tabi kişiden kişiye değişir bu durum ancak fikir güzel.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 için Miui 12 Eu stabil çıkmıştır hayırlı olsun arkadaşlar
MIUI 12. Yalnız senin.
Sistem animasyonları
Yeni: gelişmiş mimariye sahip yepyeni bir fiziksel animasyon motoru, cihazınızın görünümünü güncelleyecektir.
Yeni: dinamik pencere teknolojisi, ekran yönünü yeni bir seviyeye taşıyor.
Sistem görselleri
Yepyeni görsel tasarım, her türlü içerik ve dil için çalışır.
Dergi seviyesi düzenleri, önemli şeyleri spot ışığa getirir ve içerik yapısını netleştirir.
Gizlilik koruması
Yeni: MIUI 12, kapsamlı gelişmiş gizlilik koruma testinden geçen ilk Android tabanlı mobil işletim sistemidir.
Yeni: cihaz kimliğinizi sıfırlayın ve sanal kimlik teknolojisine dayalı olarak nasıl kullanıldığını kontrol edin.
Yeni: yalnızca bir Uygulamayı kullanırken kullanılacak izinleri verin.
Yeni: ayrıca sadece bir kez izin verebilir ve bir dahaki sefere izin gerektiğinde tekrar karar verebilirsiniz.
Yeni: üçüncü taraf uygulamalara telefon erişimini kısıtlayın.
Yeni: kişisel bilgi gerektiren uygulamalara boş mesajlar gönderin.
Ses kayıt, kamera kullanım uygulamaları ne zaman yeni bildirimleri Almak, ya da konumunuzu erişim.
Yeni: paylaşılan öğelerle birlikte hangi ek verilerin gönderildiğini kontrol etmek için güvenli paylaşımı kullanın.
Yeni: uygulamaların uygulama davranış geçmişindeki izinleri nasıl kullandığına dair kapsamlı istatistikler alın.
Yeni: ziyaret privacy.miui.com MIUI gizliliğinizi nasıl koruduğunu öğrenmek için.
Optimizasyon: uygulamalar artık arka planda diğer uygulamaları başlatmak için izin verilmez.
AI çağrı Asistanı
Yeni: Mi AI şimdi çağrılarınızı cevaplayabilir!
Yeni: yapay zeka çağrıları sırasında başka bir kişiye çalınacak özelleştirilmiş bir tebrik kaydedebilirsiniz.
Yeni: özelleştirilmiş selamlar da giden aramalar için desteklenir.
Xiaomi Sağlık
Yeni: yepyeni Xiaomi Health size daha fazla seçenek sunar ve sağlık istatistiklerinizi daha doğru hale getirir.
Yeni: uyku döngüsünü analiz etmek ve konuşma ve horlamayı kaydetmek için uykuya dalmadan önce cihazınızı yanınıza koyun.
Yeni: verileri desteklenen giyilebilir ve akıllı ev cihazlarıyla senkronize edebilirsiniz.
Yeni: Xiaomi Health, çok uzun süre oturduğunuzu algıladığında ayağa kalkmanızı ve hareket etmenizi hatırlatabilir.
Yeni: uygulama aynı zamanda istatistiklerinizi analiz eder ve size basit sağlık tavsiyesi verir.
Kontrol merkezi
Yeni: kontrol Merkezi'ni açmak için ekranın sağ üst köşesinden aşağı kaydırın.
Yeni: animasyonlu simgeler bakmak için bir sevinç vardır!
Erişim
Yeni: Mi Ditto, dikte ve konuşma çıktısını birleştirerek, mobil cihazları geleneksel olarak tasarlanmış akıllı telefonları kullanmakta zorluk çeken insanlar için daha uygun hale getiriyor.
Seyahatler
Yeni: havaalanlarına ve tren istasyonlarına Trafik ve önerilen rotalar.
Yeni: şimdi önceki gezileri takip edebilirsiniz.
Yeni: geziler için kontrol listeleri.
Yeni: tren gelenler için alarmlar.
Mi Taşıyıcı Hizmetleri
Yeni: SIM kart bakiyenizi ve mobil veri kullanım istatistiklerinizi görüntüleyin.
Yeni: bakiyeyi doldurmak ve daha sonra mobil veri satın almak için sık kullanılan telefon numaralarını kaydedin.
Yeni: SIM kart ve servis satın alın.
Sistem
Android 10 tabanlı kararlı MIUI
Yeni: promosyon mesajları artık içeriklerine göre gruplandırılmıştır.
Durum çubuğu, bildirim gölgesi
Yeni: Tüm-yeni tasarım.
Hava
Yeni: yeni animasyonlar doğrudan ekranınıza dışarıdan hava getirmek.
Ayarlar
Yeni: güvenlik, yeni kapsamlı gizlilik koruma mekanizmalarını sunar.
Yeni: Lite modu cihazınızı basitleştirir ve temel özellikleri öne çıkarır.
Dosya Yöneticisi
Yeni: öğeleri filtrelemek ve sıralamak ve görünümü değiştirmek için kayan kısayolu kullanın.
Takvim
Yeni: yatay yönlendirme için özel olarak tasarlanmış yeni bir düzen artık mevcut.
Yeni: eylemlerinize eşlik edecek birçok yeni animasyon ekledik.
Yeni: takvim kartları önemli olaylar ve yıldönümleri hakkında size hatırlatacaktır.
Not
Yeni: artık notlarla klasörler oluşturabilirsiniz.
Yeni: yeni Dinamik Arka Planlar muhteşem görünüyor!
Yeni: görevler artık tatmin edici bir animasyon ile tamamlandı.
Yeni: alt görev kontrol listeleri, gündeminizi yönetmeyi çok daha kolay hale getirir.
Güvenlik
Yeni: yeni animasyonlar doğal ve ferahlatıcı hissediyorum.
Yeni: akıllı ev cihazı uyarıları ile evinizi güvende tutun.
Yeni: en sevdiğiniz şovları dinlemek, yeni video araç setimizle daha uygun olacaktır.
Xiaomi Bulut
Yeni: paylaşılan aile depolama planı artık kullanılabilir.
Bu Romu yükleyebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor.
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor.
Ve Cihazınızda Twrp kurulu olması gerekiyor
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
Rom kurulumu
1.Cihazı Recovery Moda Alın
2.Wipe girerek System,Vendor,Dalvik,Önbellek ve İnternal Storage silin.(Romu Sdcarda attığınızdan emin olun yoksa Romda silinir)
3.İnstall bölümüne girerek Rom zipini flaşlayın
4.Wipe bölümüne tekrar girerek Format data yapın.(Dahili Hafızanız silinecektir.)
5.Sistemi yeniden başlatın.
6.Hayırlı Olsun
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Stok vendor, telefonun üreticisi tarafından geliştirilen telefon donanım yazılımını ifade eder. Yani mesela, a11 vendor denince, android 11 yazılımı oluyor, onun gibi düşünün.
Stok vendor, telefonun üreticisi tarafından geliştirilen telefon donanım yazılımını ifade eder. Yani mesela, a11 vendor denince, android 11 yazılımı oluyor, onun gibi düşünün.
Arkadaşlar bende 12.02 vardı son güncellemeyi ayarlardan indirip normal yükle kısmı ile kurdum. Şu an 12.03 yüklü. Wipe falan yapmadım gerek varmi ki Wipe lere.
İkinci sorum, bu stabil Eu romuna Android 11 ne zaman gelir. Eu betayi yüklemek istemiyorum. Çok beklermiyiz?
Arkadaşlar bende 12.02 vardı son güncellemeyi ayarlardan indirip normal yükle kısmı ile kurdum. Şu an 12.03 yüklü. Wipe falan yapmadım gerek varmi ki Wipe lere.
İkinci sorum, bu stabil Eu romuna Android 11 ne zaman gelir. Eu betayi yüklemek istemiyorum. Çok beklermiyiz?
fabrika ayarlarına sıfırlayın denildi yeni sürümden sonra , işe yarıdığını bilen var mı?
başka örnek bununla aynı paralelde , asus n17u modem kullanıyorum onda da her yeni sürümden sonra sıfırlama yapıyorum asus modem forumlarında okumuştum daha stabil çalıştığını söylemişlerdi , telefonlarda da aynısı oluyor mudur?
fabrika ayarlarına sıfırlayın denildi yeni sürümden sonra , işe yarıdığını bilen var mı?
başka örnek bununla aynı paralelde , asus n17u modem kullanıyorum onda da her yeni sürümden sonra sıfırlama yapıyorum asus modem forumlarında okumuştum daha stabil çalıştığını söylemişlerdi , telefonlarda da aynısı oluyor mudur?
Büyük sürüm güncellemelerinden sonra öneriyoruz sıfır kurulumu. 12.0.3.0 için gerek yok şu an. İlla bir şey yapmak istiyorsanız wipe dalvik ve cache yapın sadece. Verileriniz silinmez, telefonun oluşturduğu gereksiz dosyalar silinir. Bazı sorunları çözmeye de yarıyor ayrıca (ufak tefek bugları).
Büyük sürüm güncellemelerinden sonra öneriyoruz sıfır kurulumu. 12.0.3.0 için gerek yok şu an. İlla bir şey yapmak istiyorsanız wipe dalvik ve cache yapın sadece. Verileriniz silinmez, telefonun oluşturduğu gereksiz dosyalar silinir. Bazı sorunları çözmeye de yarıyor ayrıca (ufak tefek bugları).
sürümün mecbur kıldığı programları kaldırabilsek fena olmaz , var mıdır resmi olarak böyle bir sürüm? ( atıyorum , facebook , mi tarayıcı , mi okuyucu vb.... )