MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
eu stabil 12.03 . . . . Ekran süresi sizde de böyle az mı ? Beklemede mi fazla şarj harcıyor acaba ?

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
eu stabil 12.03 . . . . Ekran süresi sizde de böyle az mı ? Beklemede mi fazla şarj harcıyor acaba ?
Hocam grafiği incelediğimzde şarjın %80 seviyesinin altından hesaplanmaya başladığını görüyoruz.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Hocam grafiği incelediğimzde şarjın %80 seviyesinin altından hesaplanmaya başladığını görüyoruz.
Dün Sabah işe gidiş vaktinde yüzde 99 da şarjdan çıkarmak zorunda kaldım :) ama yüzde yüz olurken de 6 buçuk ekran süresi alıyorum en fazla şu günlerde

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Hocam yeni yüklediyseniz ROM'un oturmasını beklemeniz önerilir. Kaç gün olmuştu?
3 üncü gün bugün. Ekran süresi ve pil konusunda daha fazla detaya ulaşmak için accubatery yükledim, bakayım. Şarjı yüzde 100 yapıp kullanıp tekrar yazarım. Teşekkürler ilginiz için

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Hiç bu romla uğraşmayın direk razer'in stabil versiyonuna geçin derim eu stabil den daha iyi seri batarya kısmı da baya iyi temiz rom aod özelliği var pubg de 90 FPS alabiliyorsun eu stabil yerine razer deneyin mutlaka memnun kalacaksınız android 11 biraz yaş gibi android 10 tavsiye ederim yani

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Hiç bu romla uğraşmayın direk razer'in stabil versiyonuna geçin derim eu stabil den daha iyi seri batarya kısmı da baya iyi temiz rom aod özelliği var pubg de 90 FPS alabiliyorsun eu stabil yerine razer deneyin mutlaka memnun kalacaksınız android 11 biraz yaş gibi android 10 tavsiye ederim yani
Razer de aod var dediniz. Aod ne anlamadım ?

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Always on display hocam
Pekiyi hocam çok kullandınız mı bu rom u. Always özellikle çok sevdiğim bir özelliktir.fakat hayalet ekran çıkarma sorunu bir de bataryayı sömürme derdi falan varmı bu özellikle ilgili ?

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Pekiyi hocam çok kullandınız mı bu rom u. Always özellikle çok sevdiğim bir özelliktir.fakat hayalet ekran çıkarma sorunu bir de bataryayı sömürme derdi falan varmı bu özellikle ilgili ?
Hocam hayalet ekran için ghost screen programı var açın onu arkada kilitleyin işlem çözülüyor rom ile ilgili değil aod sömürüyor biraz ama 10 saniye açık kalınca sorun yoj

Üst Alt