MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Selimtimur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim Timur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Merhabalar 12.0.3 sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Birkaç sorum var bu romda root gömülü olarak mı geliyor rootlu kullanmak istersem sadece magisk apk yüklemem yeterli olur mu? İkincisi mi room da ki akıllı ağ modu bu romda da var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Merhabalar 12.0.3 sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Birkaç sorum var bu romda root gömülü olarak mı geliyor rootlu kullanmak istersem sadece magisk apk yüklemem yeterli olur mu? İkincisi mi room da ki akıllı ağ modu bu romda da var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum
Root gömülü olarak gelmez. Apk olarak değil de zip olarak twrp den magiski kurmanız gerekir. Akıllı ağ modu yok diye biliyorum.

Selimtimur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim Timur
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Hocam teşekkür ederim

craft3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
10 gündür kullanıyorum 12.0.3 ü genel olarak güzel gereksiz tüm uygulamaları kaldırmışlar ama bende mi problem var anlamadım xposedi yüklediğimde telefonun ayarlar menüsü ne hikmetse çalışmıyor donuyor bir türlü çözemedim ama diğer yönleri çok güzel Endonezya ve hindistan rommlarınıda kullandım en hızlı ve sadesi özellik olarakta bazı ek detayları hoşuma gitti. Akıllı ağ modu bu markada çalışmıyor robot istersen twrp den flaslıyacaksın içinde gömülü değil

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
10 gündür kullanıyorum 12.0.3 ü genel olarak güzel gereksiz tüm uygulamaları kaldırmışlar ama bende mi problem var anlamadım xposedi yüklediğimde telefonun ayarlar menüsü ne hikmetse çalışmıyor donuyor bir türlü çözemedim ama diğer yönleri çok güzel Endonezya ve hindistan rommlarınıda kullandım en hızlı ve sadesi özellik olarakta bazı ek detayları hoşuma gitti. Akıllı ağ modu bu markada çalışmıyor robot istersen twrp den flaslıyacaksın içinde gömülü değil
Akıllı ağ modu nedir ? Her yerde rastlıyorum, ama bilmiyorum. WiFi kesilince mobil e bağlanması mi yoksa başka birşey mi bu hocam ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ciwwano, Forum ara kısmını kullanabilirsiniz...

Veysel 00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel Taha
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Hocam denicem de eğriniyom valla.Sürekli uygulamaları baştan kur uğraş insanı bezdiriyor.Bir de üstüne romun beklenmediği gibi çıkması insanın canını sıkıyor
Hocam swift backup kullanın telefon bıratığınız gibi kalıyor

MTevet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
Bende şuan a10 eu stabil 12.0.3 var a11 eu stabil 12.0.1e geçiyimmi batarya süresi artarmı

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Bende şuan a10 eu stabil 12.0.3 var a11 eu stabil 12.0.1e geçiyimmi batarya süresi artarmı
Sakın geçme hem batarya hem hız konusunda iyi sıkıldım dersen razer stabil öneririm veya ondan da iyi miroom var 20.3.26 tek sorunu netflix de sd görüntü veriyor

Son düzenleme:

anilvuraal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 10P
Meslek
Web Tasarım
Konular
19
Arkadaşlar ben bu romu flaşladım MIUI açılma ekranında kaldı problem ne olabilir? Telefonu kapatmayı denesem birşey olur mu?

Üst Alt